Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lmntn

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Star magazin interjút közölt Charlie papagájjal, a Celeb vagyok...-ban Balázs farka körül matató papagájjal.   ..
lmntn 2014.10.30 10:44:31
Iza: Nagyobb cicit akarok! - harsogja a Blikk. A köpködős valóságshow-díva a bulvárlap szerint nem elégedett a testével, "kacérkodik a gondolattal, hogy kés alá fekszik és nagyobb cicit csináltat magának." Most ugye ekkora van neki: Még mindig Blikk és még mindig Való…..
lmntn 2014.05.21 10:54:44
@hopptarisznyarák: Nem lehet, hogy csak lóóóórántkát üvöltött a banya, csak ugyebár a fogak hiánya és a kellemes egyszerűség indukálta beszédstílus miatt lehetett úgy érteni....
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
lmntn 2011.03.28 10:50:59
lmntn 2014.04.23 13:28:37
@asdasdsadasd: Háhh! Szép próbálkozás, de én vagyok az utolsó :)
Ott áll előttem egy méterre VV Aurelio, és hosszasan méreget. A tekintete elég fura, mintha keresne valamit, összeráncolt szemöldökkel, láthatóan nagyon koncentrálva matat egyik kezével a nadrágjában. Édes istenem, gondolom magamban, és önkéntelenül jobban a homlokomba húzom…..
Richard Hammondot a legtöbben a Top Gear adrenalinfüggő műsorvezetőjeként ismerik, pedig jó ideje vezet tudományos műsorokat is. A National Geographicon mutatják majd be a Science of Stupid (magyar címe Pedig jó ötletnek tűnt...) tudományos sorozatot, aminek rá bízták a…..
lmntn 2014.03.05 13:10:15
Korábbi bejegyzésünkben már lerántottuk a leplet a közmédia próbálkozásáról, de az ünnepek alatt csendben mégis bekövetkezett, amit egy rossz viccnek lehetett hinni. Úgyszólván egyesítették a weblapokat, minden korábbi cím egyetlen helyre viszi a netpolgárokat: a mediaklikk.hu…..
Újabb információk láttak napvilágot a hét elején autóbalesetet szenvedő, és abba sajnos belehaló Ryan Dunn estéjét és a tragédiát illetően. A West Goshen-i rendőrség helyszínelői kiszámolták, hogy Dunn 209 km/órás sebességgel tépett az úton, amikor a baleset történt.…..
Alek Figyelő Leisure Suite Larry 2011.05.12 11:34:00
Míg az operatőrnek, aki a tér és a fény meghajlításával az objektív könnycsatornáján keresztül még épp fel tudta venni az ablakpárkányt megkerülve Bebétó veretését, gratulálok, addig azt mondom, a füles interkomokat leokoplaszttal elrejtő hobbi Mission Impossible szakértő…..
hogyvolt VV4 - 4x110 2011.04.06 16:15:00
Megkezdődött a túlélés hete. A Villában is, és az erkélyen is, a muskátlik és én a bűti szelekkel harcolunk, egyelőre mi állunk nyerésre, igaz, a nap huszonnégy órájából legalább másfelet fordítok arra, hogy pakolászom a balkonládákat ki és be. A Villalakók tíz napot…..
lmntn 2011.04.06 16:26:39
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
hogyvolt VV4 - 4X75 2011.03.02 15:00:00
Élni jó, játszani jó, én meg amúgy is szeretek pacsálni a homokozóban, kerek, nem kerek, megünnepeljük a 75. posztot. Kisjubileumot tartunk, gyertek játszani! Az ajándék egy különleges élmény, sixx jóvoltából. A nyertes jutalma, hogy bemehet a Villa kameracrossba. Velem.Úgy…..
lmntn 2011.03.02 15:51:22
Harry Houdini és Sir Arthur Conan Doyle a húszas években nagy haverok voltak, legalábbis ez derül ki a fiatalon elhunyt Houdini 1924-ben megjelent emlékirataiból. A barátságot továbbgondolva Steve Valentine és Paul Chart képregényt írt a két férfiről, akik egy nyomozó csaj…..
Kezdem magam utolérni a lemaradásokkal, a Bp-Debrecen vonatozás például tökéletesen alkalmas volt a Modern család-darára és még egy Dexterre is (erről is lesz írás). A friss Emmy-díjas sitcom második évada pont ott folytatta, ahol az első abbahagyta, de istenigazából az ötödik…..
A New York Post információi szerint a november 21-én rajtoló amerikai Top Gear (a History Channel adásán lesz látható) kis túlzással csak a műsorvezetők személyében és az akcentusban fog különbözni a brit eredetitől. A lap szerint a világ minden részén rendkívül népszerű…..
-Panasz, jó estét.-Szia, Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkeznék. Hadd kérdezzünk már két kérdést: mit jelent nektek a majális? Itt közben a kolléga már el is indult. Egyébként milyen ügyből zaklat? Igényeltem én ezt a közleményt, Uram? Szente Csaba, ne szórakozzál, mert…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.09.15 09:30:00
Nahát, vigasztalhatatlanok vagyunk:Oprah talkshow-jának utolsó évada gyenge számokkal nyitott, ó jaj. Az is kiderült, hogy a premierben gálánsan bejelentett ausztrál túra az ottani adófizetőknek 2,8 millió dollárjába kerül, merthogy a helyi turisztikai minisztérium fedezi a…..
comment:com Heti premierek 2010.09.06 12:30:00
Egy kommentelőnk kérésére az induló őszi évad első két hónapjában minden hétfőn összeszedjük, milyen sorozatok indulnak az adott héten, és milyen kedvencek térnek vissza végre. Az internetes videótékákat látogatók a premierek másnapján keressék az…..
lmntn 2010.09.06 15:12:07
Ismét a család rovat bővül egy elemmel: Mamaottmarad tett hozzá a családi modorosságokhoz, amelyek a szülői értekezlettől a netezésig szépen ki lettek már forgatva. Ezúttal a Telkeshez közel álló szereplők a szereplői a vendégségnek.   Évenkénti családi ünnep. Még…..
lmntn 2010.08.04 11:25:34
@El Topo (Sgt. Elias): És utána a legjobb: Csinálsz valami lassu mozdulatot, és akkor jön, hogy ne úgy, hanem felülről, vagy oldalról, mert tipikusan a gyerek csak egy 47,9 fokos szögböl érkező félköríves támadást tud elhárítani, azt is csak ha jobbkezes a támadó, és a bal lába van elöl... Tehát szépen beállít, hogy hogy támadj, és akkor jól bemutatja rajtad, neked meg ámuldoznod kell, hogy milyen jól meg tudná védeni magát a sikátorban.
És a hozzá tartozó mondat: na mutass pár FOGÁST. ÁÁÁ. Mindig kikészültem attól...
lmntn 2010.08.04 14:06:26
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
lmntn 2010.08.02 12:04:56
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
A mérkőzés szünetében operatőrünk hosszas keresgélés után megtalálja Faragó és Somos kollégákat a kommentátorállásban. A szabadnapos és a szolgálatban lévő sportriporter az események sűrűjében.   ..
-Mekkora már! Kábító... -Nem foglalkozom fűvel, kopjanak le! -Azaz, meg a cella kulcsa! A Kránitzcal sose volt az igazi, Bujtor viszont mindenek fölött, Isten nyugosztalja. Meg az Újréti. Aki barátot talál, kincset talál! Chi trova un amico, trova un tesoro. Mi ez, hagymás…..
Talán senkinek sem kell bemutatni korunk egyik legolvasottabb íróját, Stephen Kinget, aki zűrös regényeihez méltó életet élve tett le sokat az asztalra. Müvei közül a 7 könyvből álló regény, a Setét Torony vár megfilmesítésre, ami irányt is mutathat a mai napig a Harry…..
Kacagó gerlétől kaptuk - Az aranyos srác tökéletes folytatása. Nagyon kellett már egy ilyen is. A szárazbarátA saját élmények, illetve a jelenség általános létezése miatt legjobb cimborámmal folytatott végtelen telefonbeszélgetések és kocsmai lerészegedések mellett…..