Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bölömbika

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Bölömbika 2017.07.26 21:43:10
@Wahrsager: Azt a tájékozatlan mindenit neki...A leredukálás a felredukálás ellentéte (tudod, pl. amikor valami elveszti közpénz jellegét; közpénz redukálódik, mi meg jól felb*sszuk magunkat ezen). Mi a probléma?
... a Telekom és a BKK képes bizonyítani, hogy van lejjebb. Nem T-Systems nevet említettem, hanem a Telekomot. És igazság szerint nem csak a magyar cégre gondolok, hanem a multira. Mert a feljelentés ügyben sok mindenre lehetett volna mutogatni, csak éppen kötelező protokollra nem. Mert ez egy olyan…..
Bölömbika 2017.07.23 12:08:35
@Behajtó70: A böngésző címsorát írta át, ez olyannyira távol áll hackelés fogalmától, mint a bkk és t systems vezérei által bemutatott kompetencia az elvárt minimumtól. Ez a fránya kontraszelekció...
Bölömbika 2017.07.23 12:14:06
@$pi$: a hasonlat ott sántít, hogy itt még ajtó sem volt, sőt, falak is hiányoztak abból a bizonyos házból... amibe még be sem lett volna szabad költözni..
Erre még Orwell is csettintene....   Újra bebizonyosodott, hogy Magyarország államformája tébolyda. Erre a következtetésre nem csak az utcai plakátok miatt juthat az ember, amelyekkel megerőszakolják az ember elméjét már hónapokkal a választások előtt. Igazán hervasztó látványt nyújt mindegyik,…..
Sokan tekintik a plágium-ügyet egy sármos férfi jópofa stiklijének.Az biztos, hogy Schmitt Pál akkor csinált igazán komoly ügyet ebből a stikliből, amikor nem vállalta. Tisztázás címen két hónapja a Kossuth rádióban hazudozni kezdett. "Akkoriban", mondta, mármint…..
Bölömbika 2012.03.18 12:20:26
@barkacs: Köszönöm. Akkor - bár az elénk tárt tények, és SP reakciója teljesen ezt támasztják alá - biztosan nem plagizált, vagy a törvényhozás turbómotorjaként betöltött szerepének fontosságának tudatában kb. huszadrangúnak ítéli meg ezt a nüansznyi ügyet...

Az külön boldogsággal tölt el, hogy valószínűleg titkársági appanázst fog kapni az a rendkívül szimpatikus úriember, aki a videóban - bizonyára diplomáciai és interperszonális tanulmányai folyományaként, alkalmasságát és lehengerlő intelligenciáját csillogtatva - daliás termetével fizikailag gátolta meg a riportert a kérdés feltételében.
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Bölömbika 2012.01.21 13:24:48
@egyérintő: "Mint mondtam, szocialista kisdoktoriról van szó. Nem tudományos kutatás közreadásáról. Főleg nem tudományos címről."

Akkor talán nem Dr-ként kellene aláírnia mindent, hangem 'Szocialista dr. Schmitt Pál'-ként.

Ha tényleg ekkora különbség volt a doktorik követelményrendszere között, mindenképpen jelezni kellene a titulusban is. Ehhez képes Pali bátyánk Phd-ként tetszeleg nemzetközi téren. Blamázs....
Bölömbika 2012.01.21 13:25:31
@Bölömbika: hangem = hanem
Most kaptam a felvidító hírt, hogy a világgazdasági folyamatok arra kényszerítik szegény hitelező bankomat, hogy emeljék a kamatot - ez azért meglepő, mert én is devizaidióta vagyok, és CHF köcsönt vettem fel még 2006-ban. Sok kérdésem lenne, de kettő mindenképpen…..
Bölömbika 2011.09.09 22:01:50
@Szent Habakuk: Kollégám írt a PSZÁF-nek, de a szokásos választ kapta... a bank a törvényeknek megfelelően járt el. Lelkesen be is vágták a vonatkozó jogszabályt. Most komolyan, miben segít, ha 60 nappal hamarabb tudom, hogy emelni fogják a kamatomat? Még időben mehetek jó erős kötelet venni, hogy felkössem magam? Mert vitatkozni nem lehet, bár világos, hogy nem fair módon emelnek... de a törvény az törvény...
 PSZÁF elnöki reakció a kormány terveire - ki is kérdőjelezte meg a szerződéseket? Szász Károly, PSZÁF elnök: "Noha a devizahiteleknél kialakult helyzet valamennyi szereplő - állam, bankok, hitelfelvevők, szabályozó hatóságok - felelősségét felveti, a…..
Azt hiszem, a 252 forint körüli CHF árfolyam kellően extrém ahhoz, hogy ebbe a blogba kerüljön be a devizahitelesek ellehetetlenülése. Valaha, a pénzügyi és gazdasági világválság előtt nem sokkal 170-es árfolyamon lehetett igen kedvező kamatozású frankhitelhez jutni. Vagyis…..
Gratula, őszintén, a Fidesz kommunikátorainak! Mindig tudnak meglepetést okozni azzal, hogy milyen furmányos leleménnyel tálalják fel nekünk, egyszeri médiamunkásoknak az éppen aktuális gumicsontokat. Mint most például dajcstomit, az örökös politikai paprikajancsit, aki vélhetően…..
Bölömbika 2011.03.29 20:56:10
@sprenczl: Egyértelműen narancs a parancs számodra... Csak az nem esik le, hogy édesmindegy, melyik oldal van hatalmon, mindenképpen a _mi_ pénzünkből folyatják a pénzcsapokat. Mármint maguknak. Ez miért is jó nekünk?
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
  Tegnap éjféllel lezárult Demszky20: Szerettem Budapestet jeligéjű pályázatunk (a poszt nyitányaként ergé kolléga versenyen kívüli fotója látható), a metrós péniszpumpától a szociofotóig meglehetősen sokszínű a mezőny. Mivel videóval senki sem nevezett,…..
Bölömbika 2010.10.02 21:24:28
@Táskás Tóni: Nem lopott? Ez most komoly? Muhaha.. Itt mindenki lop, lopott és lopni fog, csak maximum nem derül ki...
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..