Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bé.

244 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
öt év. öt zene. hét zene. öt szénatomos cukormolekula.  hétfejű sáfrány.        White Noise - Love Without Sound 20130701 ez a lemez legalább annyira különös és remek, mint gyurmapok neve. (úgy szereztem be anno lemezen, mint a huss)   The Chameleons - The Fan And…..
Egy egyetemi kurzuson hangoskodó leányoknak az oktató előbb lejátszotta a most következő dalt, majd kizavarta őket az óráról. Hatékony fellépés volt, nekem pedig rögtön felkeltette az érdeklődésemet a banda iránt. A berlini jajzenekar stílusát (főleg a kezdetekben) elsősorban…..
A vadállattá tuningolt, umlautos dongók üvöltő hada ismét rommá bódítja a tudatot, tökéletes szimbiózisban a lelki békénk megőrzésére ösztökélő képkockákkal. ..
kuktában főtt növényi származék. ..
03.31. vissza a jövőbe. ..
akárcsak a klimpírozó egerek. trió. irtó.  zseniális.  (azért mégegyszer, mert nem elég egyszer) +++ ..
Cinken botlottam beléjük pár napja Inkei Bencének köszönhetően.   Fantasztikus név. Szintetikus nyál. A legnemesebb értelemben. "Aman & Johnny. Tweaking pins since twenty-fourteen" FB SC  ..
17 év után sem lankad a sombrerók karimája. VIVA MÉXICO CABRONES   foto: Especial ..
BIGIRI-BEiGLI! JIGIRI-JÉZUS! ..
szürkeárnyalatos sokszínűség 7 incses verzió ..
  mindenki nyugodjon le a picsába. v i r a l l i n e n  ..
Wayne Coyne + Steven Drozd + Linear Downfall = Electric Würms MUSIK DIE SCHWER ZU TWERK ..
11.21. FB ANNO november huszonegyedikén lekonyul a kereszt  ..
Nem csak az általános iskolámat nevezték így. Kozmikus. Kinetikus.  Királyság. BC apróbetűs idesüss! (Philippe Druillet) ..
pontban éjfelet ütött az óra, ígyhát az elefántember beékelődik a blogra. ...de fasza buli volt. bc fb http://www.riotintheinfirmary.blogspot.co.uk/ ..
 HOPPÁ!    ..
A nemjóját! Sav Bácsiék újfent odamarnak elég alaposan. ..
Nem volt még a megannyi fel- meg alkart, bi- meg tricepszet, jobb megl bal vádlit, meg ahol csak akad hámréteg na azt, meg a megannyi klasszikust beborító borító? (ami kinézetre egyébként megszólalásig kompatibilis a Converge Jane Doe-jával ott balra a koncertplakátok…..
ami szép, az szép. de nagyon. ..
 egy imbecillis (nem)nyúl, egy jaj de jól idióta műsor és Frank.  FB   ..
 ...azt hiszem nem írtam még csütörtökre. mert szerdára szoktam. most se nagyon fogok, mert a szófecsérlésem helyett szóljon sokkal inkább '88-ból, meg Sydneyből eze. ..
Hibátlan. (ez is) csakúgy, (de másképpen) mint korábban ..
Lélekbe mar, húsba vág, és majdnem öl. Matt Elliott nem cécózik. Megfordult már itt egyébként aki nincs jóvoltából, itt meg az enyémből. B e k e b e l e z ..