Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tade15

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE: 2017.04.11. KÉRTÉTEK HOGY LEGYEN DRIFT VIDEÓ, EZÉRT CSINÁLTAM Kicsit félve nyúltam a mai teszt témájához, mert meglehetősen tapasztalan vagyok az RC autók kapcsán. Azért a drónok miatt van némi előképzettségem, de például a futómű elemeit vagy annak beállítását itt sem egy nap lesz…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tade15 2012.04.12 11:37:18
@P12_dCi:

Kíváncsi vagyok ezt kimoderálják e. :)
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
tade15 2011.12.04 21:38:31
@Winkler Róbert:
Ezt egy éve kellett volna így leírni,és sok vitának elejét vette volna.Bár ez így az említett céget tünteti fel nem túl jó fényben.Lehet,hogy most telt be a pohár?
Idén kicsit későbbre tolódott a munkanevén csak Nagy Éves Szarpasszírozás, amely lényegében egy maratoni agyviharzás (brainstorming, ugye) reggeltől estig, több felvonásban. Tavaly ugyan hedonista módon, termálvízben lebegve beszéltük meg a Totalcar jövőbeli terveit, most…..
tade15 2011.09.30 12:28:52
@csuvel: Én nem vagyok buzi,de azt a gépet bevállalnám a jelenlegi sz..r gépem helyett.Bár a 22-es monitorra rákötném,hogy lássam is.
Regisztrációs adó jelentős kedvezménnyel. Siessen, már csak négy hónapja van, hogy megvegye álmai autóját! Mai cikkünk blogposztja...
tade15 2011.08.16 16:27:51
@V12 Power:
Szerintem inkább ne feszegesd.
Belsőség Fény az éjszakában 2011.01.09 16:55:00
A Totalcarnál mindenkinek megvan a maga perverziója. Úgy tűnik, nekem a haszonjárművek és a buszok mellé megérkezett a következő. Felújítok egy Fiat Tipót, ami véletlenül került hozzám, kvázi örököltem. Halmozottan hátrányos kocsi, ugyanis 1,4 literes karburátoros és DGT.…..
tade15 2011.01.10 13:55:46
@kis csibe:
A sok befizetett adódból elcsalhatnál vagy 1200-Ft ot és vehetnél a Médiába egy magyar ékezetes billentyűzetet.
tade15 2011.01.10 15:13:24
@kis csibe:
Na csak elö kerültek az ékezetek?
Dolgozz,hogy nekem ne kelljen.:)
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Belsőség Rezső kedvenc ülése 2011.01.03 17:20:00
Kárpitos Rezső fogalom a szakmában. Nehéz olyan felújító műhelyt találni, ahol ne cirkulálna éppen valami munkája, bár a magyar veterános élet erősen hasonlít egy átlagos méretű falura: nagyjából mindenki ismer mindenkit. Szerkesztőségünkben például a Csikósnak…..
Végre megérkezett a tarifatáblázat, nem kell tovább találgatni. A pesszimistáknak nem lett igazuk: úgy tűnik, senkinek sem kell többet fizetnie jövőre a kötelezőért, még a kisköbcentis turbósoknak sem. Öt példa alapján megnéztük, hogyan változtak a díjak az eddigi…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
tade15 2010.10.10 21:00:58
@Bandi_jóválasztás:
Igy nem kellett regadót fizetni rá,ami nem kevés pénz.Mert ha jól emlékszem ez Amerikából jött frissen anno.Na mármost ha OT-s lessz akkor kell fizetni egy elsö forgalomba helyezést vizsgával,olyan 30 körül,meg kell az OT vizsga ami 25 a FIVA 30.Rendszám forgalmi törzskönyv 3*6 és kész a Magyar papir.Ha nincs OT regadót kell fizetni nem is keveset.Vagy 500-at tuti.De lehet csak 400-at.Még ha adni is kellett a misösitöknek is valamennyit akkor is jóval beljebb vagyunk.
Angéla hozta be a barna borítékot. „Vár valaki levelet Angliából?” – nem értettük, de nem tűnt üzleti levélnek, hát belemélyesztettem a kést a papírba. Nem is láttam ilyet vagy tíz éve: kézzel írott levél csúszott ki az asztalra, mindössze néhány sorral,…..
Nehéz a szerelőnél kiugratni a nyulat a bokorból. Na, hogy állunk, hogy állunk? Ki van már cserélve a tető? Dolgozik rajta a lakatos. De fizikailag fent van még az autó teteje, vagy le van már vágva? És ezért vagyok egy idióta, hogy nem közjegyző jelenlétében hívogatom Zsoltit,…..
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
Abban a pillanatban, ahogy a Ponton vételárát átadtam Sune Edmarknak abban a bizonyos domsjői nappaliban, már tudtam, hogy nem úszom meg az idei Ornbaut. Itt kezdődik a börze Ornbau, ez a Nürnberg-közeli falu a csórómercis (legalábbis az Adenauer/300 SL/170-es/Ponton kabrió-vonalhoz…..
Tíz éves bulinkon, gigastandunkon, az OT Expo legjobb helyén ott lesznek tízen, akik nem restek és beneveznek 20-30 éves, féltve őrzött, hibátlan és gyári autójukkal. A jelentkezés mikéntjét és feltételeit elolvashatják, ha rákattintanak a rendezvény logójára itt, a jobb…..