Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fluoxetine

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Duke Nukem 3D 2010.09.09 11:45:00
Oké, tudom, hogy a Boulder Dashnak kellene most jönnie, mert azt szavaztátok meg a Civilizationról szóló cikk alatt, de a múlt heti brékingnyúz után úgy döntöttem, beelőz a Duke Nukem 3D. Aki lemaradt volna róla: úgy tűnik, 13 év után végre elkészül a Duke Nukem Forever (bár…..
Fluoxetine 2010.09.09 17:56:19
Pár hete már jeleztük, hogy Steve Carell egy BBC-nek adott interjúban megpendítette az esetleges távozást, de innentől a dolog hivatalos: a színész ügynöke útján, majd a sajtónak adott interjúkban erősítette meg, hogy a soron következő, hetedik évad után nem kíván a…..
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..
Hétfőn egy évvel meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését a Red Bull Racinggel Mark Webber. Az élcsapatoknál így már csak egy kérdés van: ki vezeti jövőre Fernando Alonso mellett a másik Ferrarit? A McLaren, a Mercedes, az RBR kettőse fix, Felipe Massának a szezon…..
Fluoxetine 2010.06.07 14:28:30
A Time magazin jó szokása a mindenféle listák közlése, most éppen az 50 legbénább találmányt/újítást gyűjtötték össze olyan szereplőkkel, mint a segway, a betamax, a Microsoft Office gemkapocs alakú, virtuális segítője vagy a krinolin (a szoknya, nem a kolbász). A listára…..
Fluoxetine 2010.05.29 14:35:47
Vannak olyan megalázó helyzetek multiplayer játékokban, amikért az ember legszívesebben a való életben vette revansot; azt hiszem, mind találkoztunk már ilyenekkel. Persze ezek a helyzetek az esetek 99,99 százalékában pont azon a szinten maradnak, mint amikor az ember úgy gondolja,…..
A játékiparban, mint minden más iparágban, sok nagy istenbarma is megfordul. Olykor ezekből csak egyszerű tesztelő lesz, olykor a regionális kommunikációs vezetőségig viszik, de akadnak olyanok is, akik igazán magasra jutnak. Ahol persze jobban kitűnik, hogy mekkora nagy suttyók. A…..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Schumacherék feje fölött a Spanyol GP-n már nem lesz nyílás, mellette két oldalt viszont igen.Az airbox effajta kettéválasztásával és áthelyezésével csökken a kocsi légellenállása, ez a leglátványosabb újítás a jelentősen módosított W01-es gépen. Megnövelték továbbá a…..
Elég furcsán működik a tévébiznisz, kevés, nagyon nagy névnek számító kivételtől és kábelsorozattól eltekintve a network-sorozatok szereplői először 3, majd 4 évre írják alá a szerződését, azaz a hetedik év végén lejár a nagyobbik kontraktus, és kezdődhet a…..
  Erős, korábbi munkásságához méltó kormányrendelettel búcsúzik az Új Reformkor és a Nagy Válságkezelés kormánya. A 97/2010. (III. 31.) számú, az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtásának részletes pénzügyi és műszaki feltételeiről és…..
Mandiner blog Minisztermustra 2010.04.29 11:31:00
  Számos találgatás látott napvilágot az Orbán 2.0 kormány személyi összetételével kapcsolatban, azonban hivatalosan csak egy miniszter helyét erősítették meg, Martonyi Jánosét. A többi poszt még kiosztásra vár. Bár már körvonalazódni látszik a kormányzati szerkezet,…..
Öt-öt millió eurós biztosítást kötött Fernando Alonso két hüvelykujjára a Ferrari-szponzor Santander.”Alonso hüvelykujjai a győzelmet szimbolizálják, ezekkel mutatja, minden rendben, ura a helyzetnek. Ráadásul a vezetéshez is elengedhetetlenül szükségesek” –…..
Belsőség A három puruttya 2010.04.25 06:55:58
  Kicsit nagyobb, kicsit egyénibb és kicsit kulturáltabb megoldásokat kerestünk, mint egy régi Swift, szigorúan félmillió körül. Nagyon-nagyon nem könnyű, és inkább csak másfajta kompromisszum. Vélemények az azonos című írásunkról...
Fluoxetine 2010.04.25 08:37:41
@Fluoxetine: azt akartam írni, hogy bármi legyorsul, aminek kereke van. Látszik, hogy nem ittam még kávét
Fluoxetine 2010.04.25 08:43:00
@pet77: Ja. Városban nem is vészes, egészen használható a rövid váltó miatt.
Akkor döbbensz rá, hogy mennyire borzasztóan gyenge, amikor kiérsz városból, és mondjuk előzni kellene. 70 felett próbálkozni sem érdemes, ha nincs előtted egy 1 km-es egyenes :-D
Egészen pontosa hat rövid kis történet, amiket május 2-től vasárnap esténként az HBO mutat majd be az USA-ban. A sztorit Alan Ball, a sorozat készítője írja hozzájuk, a főbb szereplőket is láthatjuk majd bennük, és ami a legjobb: a második évad vége és a harmadik kezedet…..
Fluoxetine 2010.04.21 19:15:02
Szerda van, így semleges hangulat lehet rajtunk úrrá, azonban némi mérlegelés után érdemes lehet a tévét is bekapcsolni. Nem csupán dühkórtól tomboló zombik, de füvező, orgiázó tinik is várják a nézőket tárt karokkal, a kérdés csupán annyi, hogy kibírjuk-e ébren a…..
Fluoxetine 2010.04.21 19:14:01
@Casus Belli: Én mondjuk csak Moto2-t és MotoGP-t néztem még rajta, de az tökéletesen és szaggatás nélkül ment. Az már más kérdés, hogy a képarány még mindig el van cseszve, mert a szélesvásznú dobozban szélesvásznú az adás is
Hétvégén tettem egy próbát: felraktam a gépemre a Day of the Tentacle-t és megpróbáltam végigjátszani. Simán ment, minden egyes fejtörő (vagy hogy a bánatba fordítsam a puzzle-t) megoldására emlékeztem, még az olyan szemétségekre is, hogy az egyik emeleti szobában be kell…..
Fluoxetine 2010.04.21 14:46:34
Az Apple tegnap nyilvánosságra hozta második negyedéves jelentését, vagyis a januártól március végéig tartó időszak pénzügyi eredményeit. Természetesen ismét rekord negyedévet (leszámítva a karácsonyi időszakokat) zárt a vállalat, ez nem meglepő, ezt minden harmadik…..
Fluoxetine 2010.04.21 09:24:48
Off: Nem tudja valaki, a PowerMac G4-esek házai ATX szabványúak?

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/PowerMac_G4_MDD_open.jpg

Azt tudom, hogy a tápegység nem, mert anno szoptam a cserével.
(Debian szerveremnek keresek házat, gondoltam akkor már adjuk meg a módját. :-D)
A McLaren és a Red Bull a vulkán miatti repülési korlátozást kicselezve utolsó pillanatban rakta repülőre egyes alkatrészeit Párizsban.Mindkét istálló embereinek csütörtökön kellett volna Londonban gépre szállniuk a fontos elemekkel, csakhogy az izlandi tűzhányó kitörése…..
Az első forduló adatainak elemzése kapcsán egy lényegi elmaradásom van még: az egyéni jelöltekre és a listákra leadott szavazatok összehasonlítása. A kérdéssel a választás előtt is többször foglalkoztam, legalább két okból ugyanis kiemelt jelentőséget kapott 2010-ben a…..
Vettelnek nagyon kell a találmány, a Ferrari próbálkozik, a Mercedesnek már lehet, hogy megvan.A Kínai GP szabadedzésein a Merci állítólag végig használta a csatornarendszert Schumacher kocsijában, bár ez sem a gépen, sem a német köridőin nem látszott – Nico…..
Fluoxetine 2010.04.16 16:50:54
IDDQD Szerdai retro: ELITE 2010.04.14 16:00:00
Kicsit bajban vagyok megint az eheti retrojátékkal, ugyanis megszavaztátok az Elite-et (igen, így ragozzuk, ugyanis nem „elájt”a kiejtés, ahogyan sokan tévesen hiszik), én viszont – töredelmesen bevallom – nem nagyon játszottam ezzel a programmal annak idején.…..
Fluoxetine 2010.04.14 20:21:49
@enpera: Én Linux alatt a Vega Strikeot próbáltam ki, de olyan bonyolult volt, hogy kb 3-4 óra szenvedés után letöröltem :-D
Az Apple ma frissítette a MacBook Pro termékcsaládot, lássunk, mit nyomkodhatunk ezentúl.Ahogy várható volt, az Apple behozta a képbe a Core i5-ös és Core i7-es processzorokat, ráadásul új videokártyákat szerelt a gépekbe, kivégezve a 9400M és 9600M-eket.A 13 colos modellekben…..
Fluoxetine 2010.04.14 00:03:23
@Suszter: Intel szutykok OpenGL teljesítménye a 0-hoz konvergál.
Az Apokalipszis most a Keresztapa-trilógia mellett Francis Ford Coppola leghíresebb és legvitatottabb filmje. Az 1979-es mű igen nehezen készült el, a 16 hetesre tervezett forgatáson átok ült, és végül 238 nap alatt sikerült csak leforgatni. A főszereplőnek kiszemelt Harvey Keitelt…..
Fluoxetine 2010.04.13 23:04:31