Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pingui

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egy Androidos szupertelefonról adtunk hírt. Alaposan fellelkesedtetek a témát illetően, jött is hozzászólás rendesen. Az egyik viszont... finoman szólva kivágta nálam a biztosítékot. Kérdőn bámultam magam elé, s csak néztem ki a fejemből. Természetesen, az egy dolog,…..
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Pingui 2012.07.31 09:45:47
@tarzan88:
Egy szóval nem mondtam, hogy a '05 előtti Swiftek nem törnek könnyen.
Viszont a 70-el betonoszlopnak menés Smarttal törés nélkül eléggé "urban legend" kategória számomra, persze simán elképzelhető, hogy Én vagyok fordítva bekötve :)
Pingui 2012.07.31 09:48:10
@2-More:
Lehet, hogy nem értetted az iróniát? :)

A "divatjobbágyok" szóban sztem minden benne van ;)
Pingui 2012.07.31 11:24:17
@QAQ:
Fent beton oszlopról volt szó, ami lényegesen nagyobb károkat tud okozni. Ráadásul állítólag alig sérült. A videón szereplő Smartról ez nem mondható el.
Fuldokoltam a röhögéstől az asztalnál, a gyerek igyekezett nyugtatgatni, és érdeklődni, mi a bajom. Pedig csak egy akciós újság került a kezembe, egy barkácsáruházé, és a leleményt díjazom benne. Ugyanis a napokban derült ki, hogy az egekbe megy a gázolaj ára, erre mit adnak…..
Pingui 2011.11.03 16:09:47
@Kivancsi:
Azért még beruházol 10ezerért egy 12v > 220V inverterbe, és már kerek is a történet :)
Még jó az idő, a fűtést sem kell bekapcsolni, de figyelmeztessen bennünket, hogy Ausztriában ezen a héten leesett az első hó. Kettőt pislogunk, és itt lesznek a hajnali fagyok, a hajnali fagyban pedig a kint tartott autókba olykor nehezebb bejutni, mint OTP-fiókba vasárnap reggel…..
Belsőség Nesze, Mondeó! 2011.09.02 07:00:00
Ez nem egy Aston Martin? Ja, vagy azt már eladták! Mivel a rengeteg program mellett volt hat-hét órányi üresjárat, elugrottunk a közeli műszaki múzeumba, a helyi sajtós Petra szervezett nekünk egy fullextrás Transitot, amihez hasonlót ritkán látni. Nagy élmény volt. Mai…..
Pingui 2011.09.02 09:47:03
Sok megközelítésben lehet egy autó jó, ki ezt, ki azt szereti jobban. De mit szeretnének a Totalcar autós őrültjei? Mai cikkünk blogposztja...
Pingui 2011.08.21 09:37:13
@Süni25:
Helytelenül fogalmaztam. Nem sportautó hanem sportos autó.
Nincs mindenkinek igénye a nagy csomagtérre. Pl aki jellemzően 1 vagy két személlyel használja a kocsiját és évente egyszer van tele az autója emberekkel (mondjuk nyaraláskor elviszik a nagymamát is) az nem fog venni egy nagy autót, mert "jó lesz az még vmire".
Amúgy meg ez a kötelező csomagtér térfogat rányomná a bélyegét a formákra. Jó lenne a sok sablonkocsit látni.
Belsőség Zörög a szekér 2011.07.16 08:00:00
Emlékeznek tán, nem is olyan régen történt, hogy két - vénséges-vén - Opel elindult neki Európának, hogy hosszú idő után viszontláthassák az ódon gyárépületet, ahol anno megszülettek. Ha mégis lemaradtak volna erről az útról, itt mindent megtalálnak. Ezek már bizony…..
A tavaszi OT-expón, a Totalcar standon kiállított modellek-makettek közül párat már megnéztünk. A mai adag az első, ami a durvább cuccok közül való. Ha nem lenne a dobozokban semmi, akkor is kellenének, annyira jól néznek ki A japókról tudjuk, hogy egészen furcsa a kapcsolatuk…..
Lejtőn megállni, úgy hagyni az autót - a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt azért tényleg szinte mindenki tudja, a múltkori, rögzítőfékes videónk tehát már-már trivialitásnak volt mondható. Ez alkalommal érzékenyebb témát veszünk elő - olyan témakört, amiben láthatóan…..
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..
A szerkesztőségből szinte mindenki elhúzott melegebb éghajlatra, a gyermekmegőrző-funkció meghatározó lett a profilunkban, hiszen Tom kislánya is itt van velünk. Vele együtt vagyunk négyen. Winkler a mai Csikós-poszt előadásával szórakoztatott minket, nagy átéléssel, amit a…..
Pingui 2010.04.23 08:48:15
@BandW:
Bemutatja, hogy milyen az, amit most a sok kedves adófizető polgár használatba vehetett, és felhívja a pozitívumokra és az esetleges hiányosságokra a figyelmet. Csak nem így. Nem ilyen szóhasználattal.
Amint láthatták a Dezső hazahozatalát végigkísérő posztokban: egy csomó kisebb és nagyobb – bocsánat, nagyobb csak egy volt – cég meglátta fantáziát a projektben, és különféle összegekkel segítette a zökkenőmentes ki- és hazajutásunkat Svédországba és -ból.…..
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
Pingui 2010.04.12 16:56:56
@Asszeretnémondani:
Sajnos a tisztelt TC főszerkesztő úr is beállt a rokkant parkolóba 3-4hete szombat vagy vasárnap este Ferihegy 1-en a nagy amerikai vasával, pedig 5m-re volt szabad parkoló.

Karottánk volt egy videója, hogyan változtatja meg az embert az autója... Sok esetben a "nekem nagy autóm van, uh. mindent lesz@rok" szlogen alapján közlekednek, parkolnak.
Rengeteg eladó autó hirdetését küldték az olvasók az év vége felé írt, totálkárossá vált Marutimmal kapcsolatos cikkemre, aminek a Totalcar főszerkesztője a 220 ezerért piros autót, valaki? címet adta. A cím kicsit megváltoztatta a várt tartalmukat, hisz eredetileg 300…..
Pingui 2010.03.29 13:10:15
@Audi 100 C3:
Na jó.. .De ha eléd ugrik egy mammer a birodalmi lépegetővel? Arra nem kötnek biztosítást.. :)
Pingui 2010.03.29 13:34:27
@Audi 100 C3:
Nem vagy Te egy kicsit szélsőséges? Vagy nagy, vagy pici? A köztes meg sehol? :D
Pingui 2010.03.29 14:02:29
@Ottopappa:
Ezt mondom én is... @Audi 100 C3 kollega van a kisautók ellen.. Természetesen feltétel a jó állapot..
Belsőség Daewoo Kalos wifi editon 2010.03.28 07:20:00
hirdetés Norbi felkészül Hosszas egyeztetés után sikerült végre a Wi Drive-nak, spark82-nek (civil nevén Kozma Gyula) és a Dension szerelőinek egy tér- és időbeli ponton lenniük. Ezt még az időjárás is támogatta, a tavasz első napján verőfényes napsütéssel fogadta a…..
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
Pingui 2010.03.24 08:30:47
@Önjáró Talajgyalu:

Ha erre a kispókra vetítjük le amit mondasz, akkor nincs a kispók parkolásával gond. Ott nincs lakóház, a gyerek kórház bejárata is messze van.
És ha nem az a társasház előtt parkolsz ahol laksz, akkor a szomszéd ház lakóitól veszed el a helyet. Kivéve persze, ha van közel egy puszta, ahol sok hely van.
Nem volt vita egy percig sem. Nem is lehetett volna, hiszen a képeket először megpillantva azonnal tudtam, hogy kiomlott belekben térdig gázolok, ha kell, de ez az autó ott lesz a standunkon. Nem volt rá szükség, akit kérdeztem, az csak bólintott. Winkler a V8 miatt, Bende az…..
Pingui 2010.03.21 07:52:26
Tíz éves bulinkon, gigastandunkon, az OT Expo legjobb helyén ott lesznek tízen, akik nem restek és beneveznek 20-30 éves, féltve őrzött, hibátlan és gyári autójukkal. A jelentkezés mikéntjét és feltételeit elolvashatják, ha rákattintanak a rendezvény logójára itt, a jobb…..