Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KatT

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még csak három, egészen jóra értékelt, boldog végű akción voltam túl, friss lelkesedéssel és gerjedelemmel emlékeztem rájuk, és vágytam egy újra. Nem mai a történet ez, több mint 2 éve esett meg velem, még az erotikus masszázzsal való ismerkedésem kezdeti szakaszában. Hideg…..
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
Apám premier planban látta, ahogy kielégítem magamat... Egyébként zárt ajtók mögött, szobám csendes zugában végeztem ezt a felemelő tevékenységet. Amúgy a zárt ajtó alatt nem kulcsra zártat értek, csak simán becsukott ajtót...Ágyam a szoba azon részén helyezkedett el,…..
Desdenova kedves olvasónktól kaptunk egy első szeretkezéses történetet. Köszönjük Desdenova!Vendégkufirc rovatunk következik: Első cikisre sikerült szexuális élményemet szeretném megosztani: Tavaly történt, hogy érettségi után "felszedett" egy 7 évvel idősebb…..
KatT 2010.07.17 02:59:59
Testimese Edit 2019.02.08 10:11:00
Vékony, csinos kis csaj volt. Lábszárig érő farmerja izgatóan feszült a formás kis seggén. Eldumáltunk, felajánlottam, hogy hazaviszem, aztán valahogy csak megálltunk a Pólus hátsó parkolójában. Rettenetesen felizgatott  a vékony kis teste, de a farmert nagyon nehezen lehetett…..
KatT 2010.05.09 15:52:38
@Editke vagyok: azt hittem ezt paródiából mondod..
vízizene Repulout 2010.04.24 11:27:53
Hát ez izgalmas volt. Az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, vajon ma elindul-e a repülő. レgy éreztem magam, mint egy hetvenes évekbeli krimiben, mikor a filmből már csak 7 perc van hátra és a főhős vár a beszállásra. A kép folyton változik: hol őt mutatják, amint a sorban…..
Mi lehetne veszélyesebb a közlekedésre, mint a mozgó járműben történő csintalankodás... Nem tehetek róla, de gyakran hatalmába kerít a szexuális vágy, miközben autót vezetek. Persze ennek lehet, hogy a cd-lejátszóból szóló Salt N Pepa az oka...Lényeg, a lényeg: ha a…..