Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giant83

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Get well, Robert! 2011.02.07 15:21:00
Nem megyünk bele abba a kérdésbe, mennyire bölcs dolog Forma-1-es top-pilótaként raliversenyen indulni egy hónappal a szezon kezdete előtt, ahogy nem megyünk bele abba sem, hogy a rali és az F1 nem véletlenül két különböző sportág. Már csak azért sem, mert tudjuk, hogy a lengyel…..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
giant83 2010.10.03 00:25:05
@gtr323: így gondolod komolyan mert hát az autot ők maguk alkották meg mindenki más csak másolja kevés sikerrel az ő alkotásaikat.
Belsőség Kutyákkal Komáromban 2010.08.09 12:08:00
Az alapterv az volt, hogy Pistával és Pistáné Erikával, Vályi Karcsival, Pistáék schnauzerével, valamint Winkler Micikével, anyám kutyájával együtt a Cougarral megyünk Komáromba. A másnaposság azonban azt diktálta, hogy inkább a Tehenet hozzam elő – én a…..
Belsőség Amerika akkor és most 2010.04.19 11:00:00
Valójában nem is akarunk nagyon semmit írni a videóhoz. Szép szimbolikája van, pedig megrendezett jelenet. Egy nagy, narancssárga papuccsal verik itt pofán a kispolgárt, de nagyon. Punk és profi. Vas kontra plasztik. Emlékeznek a Sebhelyesarcú legendás, éttermi jelenetére? Ugyanaz,…..
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..
Belsőség Kedvenc szörnyecském 2010.03.21 14:53:00
Szemből meghökkentő, oldalról dögös. A hátulja szerintem nem sikerült olyan jól, mint a többi része, de összességében tetszik ez a kis izé. Élőben is megdöbbentő, nem csak fényképen, mégsem tűnik gagyinak. Sőt. A műanyagok szépek, a festés meg pláne. Mindezt egy…..
giant83 2010.03.22 11:57:24
  Bizony megtörtént az az incidens, amit Winkler a Totalcar 10. születésnapján mindenképpen el szeretne kerülni. Előkerült a vizes szivacs, felmászott a lány a motorháztetőre, és nem a szégyenlősebbek közé tartozott. Sokszor sajnos igénytelenbe züllik, ha elkezdenek…..