Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devDavid

184 bejegyzést írt és 497 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Paletta 2: Russ Nicholson 2014.04.09 09:00:00
A téli szünetből való szendergést követően a tavasz első jelére harmatos bimbóként dugja elő fejét a Geekz termékeny talajából a Paletta régóta esedékes, soron következő része. Ám senki ne várjon Bambit és pereputtyát, hiába a természet újraéledése, a zöldellő erdő…..
aeon flux ratatata raccoon! 2014.02.14 00:20:00
Elvileg a trailer jövő kedden érkezik (ezt az infót véletlenül elszórták a Marvelék, aztán gyorsan vissza is vonták), addig is élvezkedjetek ezen meg ezen. ..
devDavid 2014.02.14 00:41:11
Dübörgő motorok, Ausztrália végtelennek tűnő országútjain száguldozó izomautók, az egyik lopott, a sofőr pedig egy őrült bűnöző, ám az őt üldöző rendfenntartók sem épp szokványosak. A kegyetlen hajsza végére aztán egy szófukar, leginkább westernhősre hajazó karakter tesz pontot, Max Rockatansky,…..
Már sok minden körvonalazódott a Batman vs Superman címen emlegetett szuperhősmozi körül, de Ben Affleck (Bat) és Henry Cavill (Super) összecsapása még mindig nem kapott címet. Bár a többség az előbb említett "vs" címet használja, a felmérések szerint a "World's Finest" nyerné…..
devDavid 2013.11.25 12:42:37
A Don't starve!, magyarán Ne éhezz! egy igazi túlélő játék. Ha virtuálisan is, de kipróbálhatod magad, hogy milyen lehet Bear Grylls-nek lenni a vadonban. Alaptörténet Wilson, a kezdőkarakterünk, aki egy gonosz varázslónak köszönhetően csapdába esett a vadonban. Nincs…..
devDavid 2013.10.09 15:49:00
Ugyan felszólít rá, de én annyira nem érzem szükségét ennek a filmnek. Bármennyire is bírom Aaron Pault (mert őt ki nem?), de ez az akcióhős szerep (még ha csak egy kvázi modern zsokét is alakít) annyira messze áll tőle, mint hm... tőlem. A trailerben csak úgy repkednek a…..
devDavid 2013.09.25 19:15:09
@Lennox: rosszul láttam, talán az egyik musztángban nyúl a nitrókapcsolóért? Meg nem nézem még 1x a trailert. Moziban benevezek rá, CSAK a név miatt (NFS). Annyit várok tőle, hogy látványos legyen mint egy formás mell. Lehet orosz szinkronnal kéne néznem, hogy ne fájjon majd a fejem a végére.

D.
. David Karp, a tumblr 27 éves társalapítója és vezérigazgatója New York hipszter paradicsomában, a brooklyni Williamsburg-ben lakik. Azon belül egy pont százéves épületben, a 2000-ben 75 loftra osztott néhai Esquire cipőkrémgyárban vett tavaly egy 158…..
devDavid 2013.09.22 10:33:03
@Siri Keeton: apukám, szerinted a tumbli alapítója azért nem szeret olvasni, mert nincsenek könyvei? Mobil eszközökről, internetről hallottál-e?
IDDQD Heti retro: Fallout 2013.09.11 07:41:25
Nnna. Akkor Fallout. Ideje volt már. A múltkori kegyetlen szavazáson magasan nyert, az olvasók fele erre szavazott (a Planescape 19, a Baldur's Gate 31 százalékot kapott), szóval jöjjön minden idők egyik legnépszerűbb szerepjátékának története. Rögtön egy saját sztorival kezdem:…..
Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger legújabb közös filmjének nem sok köze van a meteorológiához, annál több egy ultramodern börtönhöz, melyből csak együtt képesek megszökni - és ez tótziher, ugyanis a kérdéses létesítményt egyikőjük tervezte. A lombhullatás…..
devDavid 2013.08.02 10:21:49
Egy kiüresedett életű fényképész egyszer csak felkerekedik, hogy megvalósítsa azokat az álmokat, melyeket eddig csak apparátusa lencséjén keresztül látott. És igen, ez a film lehet a következő Oscar-szezon egyik nagy esélyese, az a produkció, amely egészen új szintre emeli Ben…..
devDavid 2013.07.30 21:12:00
@Zalaba_Ferenc: Törölve lett :(
...legalábbis ahogy azt Spike Lee látja. A híres és permanensen morcos New York-i rendező mostanában a közelgő Oldboy-remake utómunkálataival volt elfoglalva, valamint már javában gyűjti az adományokat következő (vámpír)filmje költségvetéséhez, de azért a tanítást sem hagyta…..
Október 13-án tér vissza a képernyőkre (no nem nálunk) a The Walking Dead, minden idők legnépszerűbb horrorsorozata. Úgy tűnik, a negyedik évadban Rick és szépen dagadó kompániája megpróbál még hosszabb távra berendezkedni az erre a célra átalakított börtönben, miközben…..
Egy képregényrajongónak lehetetlen a kedvére tenni. Ha nem készül film a kedvenc karakteréről, az baj – milyen dolog már, hogy tele van minden Batmannel meg X-Mennel, és sehol egy Wonder Woman/Flash/Dr. Strange-mozi? Ha pedig mégis készül? Na, akkor aztán Isten meg az Ördög óvja…..
devDavid 2013.06.25 00:06:16
OFF: tegye fel a kezét aki látta a felrobbanó tartálykocsit amin LexCORP logó volt? o/

ON: felnyitottad a szemem a MOS-lel kapcsolatban. Számomra tetszett a film látványilag. A végső város pusztításnál nem mindennel voltam kibékülve, de úgy magában az oda-vissza ugráló gravitáció jól sikerült. Sőt szenzációs volt.

Számomra - az említett hibákon kívűl - olyan dolgok zavarnak, mint a két halhatatlan csatája: egyszerűen számomra nem izgalmas. Azért nem izgalmas, mert ezek nem tudják megölni egymást. Tudjuk, hogy superman nem halhat meg és tudjuk, hogy superman nem öl. TEHÁT BAZDMEG NEM TÖRTÉNHET SEMMI. Na és ezek után eltöri a nyakát. Ott ültem és nem értettem. Két oknál fogva. Miután Zod rossz lett (kiejelenthető mert supermanból már akkor holtak akarta kivonni az eszenciált, mielőtt megkérdezte volna odaagyja-e), hosszú perceken át verekedtek. Zod simán megölhette volna valószínűleg ez alatt, hiszen sokkal fejlettebb harci tapasztalatai voltak mint a szűzkezű Supermannak. A másik okot most elfelejtettem, de azért még mérgesebb voltam. Ja igen, szóval hogy az adott szituációban nem hittem el, hogy az a szerencsétlen 5 ember miért nem szalad arrébb. Annyira elhúzott jelenet volt, hogy ennyi idő alatt a faszi visszafordulhatott volna felmérni a veszélyt és a családot elhesegetni. Superman aki felkapott idáig bármit, zodot nem bírta felemelni, pedig valószínűleg 100 kiló körül van a fickó. De legyen 200 basszameg, akkor is repülőket, olajfúrótornokat tartott meg (ott is csak az alatta lévő vas kezdett roskadni).

Pár apróság ami eszembe jutott cserébe: értelmetlen, amerika önfaszverés mikor a romokból mentik egymást a Daily Planet dolgozói. Teljesen felesleges.
Loise érthetetlen feltűnése MINDENHOL bazdmeg. Katonai repülőn, félvároson át tartó repülés után az utolsó utáni pályaudvaron.

A fekete ruhás csajszi, Zod helyettese/alparancsnoka király volt. Őt élveztem végig. Persze volt egy jelenet ahol azthittem meghalt (ÉS HOGY BAZDMEG HALHATATLAN?!).

szóval most ezek jutottak eszembe. látványos, de fájt. durva, hogy imdb-n 8 körül mozog, nagoyn sok szavazattal.

üdv,
D.
A magyar idő szerint hajnali háromkor kezdődő Sony E3-as konferencián lelepleződött a PS4-konzol külalakja, ára, játékpolitikája, gyakorlatilag minden, és egyesek már most arról beszélnek, hogy a nextgen-háború már most el is dőlt. De vajon tényleg eldőlt? Az Xbox One-ról…..
devDavid 2013.06.11 10:21:56
@derceto: papa, 400 és 500 dodó a két konzol. a mac pro 1,5 millió forint lesz nagyjából, érted ezt? :D

D.
Cypher és Kitai, apa és fia (Will és Jaden Smith) űrhajótörést szenved a Földön, azon a bolygón, melyet ezer éve hagyott el az emberiség, mert már akkor is lakhatatlan volt. Az eltelt évszázadok során a természet ismét visszahódította a planétát, és mivel szép kis ökológiai…..
Mi a titka a legsikeresebb partijátékoknak? Az, hogy végtelen egyszerűségük mellett gyors és könnyű szórakozást nyújtanak, lehetőleg minél több interakció bevonásával. Ja, és relatíve kis méretűek, ergo egy női táskába vagy egy méretesebb férfizsebbe is gond nélkül…..
devDavid 2013.05.30 16:22:22
@Desrix: de-de, 20-30 nap. így hát készítek sajátot, míg nincs jobb :)
Gyakorlatilag minden ember több száz kaszkadőrmutatványt látott már életében. A legtöbben filmekben és sorozatokban figyelhette az elképesztő munkájukat, az emberiség kisebb része kaszkadőrshow-kon élőben is ámuldozhatott rajtuk. Mi most a mozgóképes kaszkadőrökkel…..
Daft Punk - Random Access Memories(Daft Life/Columbia)  A Daft Punk kihátrált, köszönik szépen, egy ideig nem kérnek újra belőle. Egy nagyívű hátraarccal magára hagyták a szörnyet, amelynek felhízlalásában a Homework óta tevékenyen részt vettek. Ha valaki a három hónappal…..
Geekblog GeexKomix 59. 2013.05.03 06:00:00
Age of Ultron #7Történet: Brian Michael BendisRajz: Brandon Peterson, Carlos PachecoMarvel ComicsAz Age of Ultront kétségkívül senki nem vádolhatja azzal, hogy csak egy újabb „jófiúk nekiesnek a világpusztító/uraló ambíciójukkal hepciáskodó rosszfiúknak” sablonhaddelhadot…..
devDavid 2013.05.04 22:55:39
@Ghavin: Igazad van, nem volt konkrét de én sem tudom mit fogyasztanék szívesen. Age of Ultron azért tetszik, mert (számomra) rengeteg szuperhőst láthatok benne. Van valami hasonló felállás? IronMan, Rorschach, Dr. Manhattan nagy kedvenceim, a 3 részes képregény "könyv" itt pihen a polcon. Watchmen - Az Őrzők.

@mizrolist: Ohh, ez jó hír számomra. Kifejtenétek a Status Quo mit takar? :) Elnézést, csirke vagyok a témában!

üdv,
D.
devDavid 2013.05.05 18:02:44
@Ghavin: @Balakin: Húha, nagyon aranyosak vagytok, megfogadom a tanácsaitokat, ezekbe belelapozok mihelyst. Ászok vagytok. Olyan mint a fantastic four, csak ketten! :D

üdv,
D.
Bár már két éve úgy nézett ki, hogy az ombudsman meghajlik a népakarat előtt, végül csak a mai napon startolt el a Google térképének utcanézete. Ráadásul nem csak Budapestre, hanem az egész országra. Mondjuk idő volt bőven körbefotózni a 93 ezer négyzetkilométert. Pontosabban…..
Évente 5 milliárd órát LEGO-znak a gyerekek? Másodpercenként 7 dobozt adnak el kedvenc játékunkból? Ha érdekelnek ezekre, és sok más kérdésre a válasz, nézzétek meg ezt a filmet!..
Nos, tegnap éjjel kitettem az aktuális verziót az új Webisztánból. Kéthasábos, kicsit finomabb, robotosabb életérzés. Köszönet  a hibajelzésekért. Főként a windowsos olvasóktól.  A címben szereplő két dologról röviden. Azt gondolom, hogy az animgif és a "zenélő…..
  Lib/Bloghu/Fluxuskondenzator/slices/head_required.php..
devDavid 2013.01.29 23:49:01
When selling 47.8 million iPhone's ain't enough...the new life of Apple $AAPL— Jon Erlichman (@JonErlichman) January 23, 2013 Indeed. Persze azt is tegyük hozzá, hogy a 47,9 millió iPhone ugyan tényleg hatalmas szám, de 1) elmarad a konszenzustól 2) ezzel együtt is kerek nulla a…..
Alig ült el az Ultraliskek által kavart por és füst a Starcraft II: Heart of the Swarm trailere körül, itt az újabb, legalább olyan lenyűgöző videó. Az állítólag még az idén megjelenő Elder Scrolls Online-ból kapunk egy kis ízelítőt (persze, amit látunk, nem gameplay), benne…..
devDavid 2013.01.23 17:51:52
@Zizzencs42: a torony valamiféle kapu a mögötte lévő vidékre, nem? azért ostromolják. Az más kérdés, hogy 20 katonával védik :)

Amúgy fantasztikus a videó, Mikor lesznek már ilyen gameplayek? :)

D.
devDavid 2013.01.23 17:54:03
@kukatr: mondjuk a kötélpálya védelmébe talán annyit, hogy dupla kötél megy odlalanként, tehát akár csigával húzható is lehetne a pontomhíd. más kérdés, hogy egy ilyen fa szerkeszetnek milyen súlya lehetne, biztos meghajolna a kötél :)