Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CopyRight

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
CopyRight 2013.09.13 08:39:54
@johnnylightning: Már ne is haragudj, de ezért van a sok félreértés és félremagyarázás a világban, mert sokan nincsenek tisztában dolgokkal. Minden magyar nevében kikérem magamnak, hogy a "cigány, roma, olá, tetvedék roma állat...stb" helyett a "magyar" kifejezést használtad a kommentedben. Nyilván véletlen volt, de akkor is... :)
CopyRight 2013.09.13 08:47:03
@Gazsibacsi: Akkor te nézd meg jobban te elmebeteg protozon, mert nem arra a hajlított csőre gondolt. De ha szerinted az a fekete valami ott a lámpa magasságában a dokkoló része, akkor... nem tudok mit mondani. :D
CopyRight 2013.09.13 10:33:08
@Gazsibacsi: Igazad van, sorry! (blush)
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..