Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yasodhara

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jut eszetekbe, ha meghalljátok a szót: Hollandia? Hangulatos tulipánföldek és szélmalmok, biciklin kacsázó szőke csajok klumpában, vörös lámpás negyed és mariska, sajt, no meg igazi minőségi foci. Az alábbi összeállítás azoknak készült, akik lusták összeguglizni mindazt,…..
Subba Bemutatkozás: Gecy vagyok 2010.04.09 13:22:00
Szevasztok! Régóta megy a picsogás, hogy nem mutatkoztam be. Ez azért volt, mert nem láttam értelmét eddig, ám most, hogy kibaszták a buzi kis ideggyenge Daddy-t, és azt az unalmas, lusta Zsazsát gondoltam mégis jobb ha tudjátok ki és mi miatt. Szóval én vagyok Gecy, és…..
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
yasodhara 2010.03.23 11:43:52
@Samuzia: koszonom,de az idezetet loptam..

amugy meg le a padlola minddel ! Londa blbl gazemberek!

mezogazdasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
oktataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
egeszsegunkre.

nem erdekel ki buzi,ki sziv,az mar bant ,ha a gyerek nem tud fejlodni,mert csak a gazdag gyerekek fejlodhetnek.....meg az is ha az oregek ehesek,de gyogyszerre,meg szamlara ko a zse, es itt nyammogunk ezen a hulyen.rajtunk mar csak a batman segithet vreh
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
yasodhara 2010.03.19 11:38:02
@Peppone Botazzi elvtárs: nem mondom nyugodtabb lettem,de a valasz benne van az irasodban,ha a hatosugarak talalkoznak akkor csokolom itt a miertje..nem vagyok en okos, es igaza van a nemtomkinek vegyek terkepet a kezembe.De amirol en beszeltem az egy elutasitott epitkezesi engedely aminek az elutasitasat a pajeszosok nem fogadjak el,ugyanakkor lehet picit tartanak irantol..es hat most kaptam valaszt tojnak ezek rank..meg..