Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyajó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tavaly először tűnt fel a lúzer Sziget-utáló karakter, nagyot szólt, mert egy jól eltalált szerep volt, amihez egy tehetséges színészt is találtak. Az emberek imádták, itt az addicton is nagyon jó pontszámot kapott a Reklámszemle rovatban. Nyerő csapaton ne változtass -…..
kutyajó 2010.04.19 15:33:23
Nemcsak nálunk vezették be a zéró tolerancia elvét az ittas vezetésnél, hanem többek között Brazíliában is, ahol riasztó méreteket öltött az ittasan okozott vagy elszenvedett balesetek száma. Sok esetben azonban még a magas büntetések és a szigorú ítéletek sem voltak…..
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
Az utóbbi napokban talán mindenkinek feltűntek az utcán a Humanic legújabb kampányának plakátjai. Nekem esélyem sem volt arra, hogy ne vegyem észre őket, ugyanis furcsa módon többen is felhívták rájuk a figyelmemet. Ennél is furcsább volt, hogy a levélírók egy része amiatt…..
kutyajó 2010.03.23 14:17:35
@bőlény: ...ennyit arról, hogy csak a cipődet nézik :D A finomhangolás egy feltűnően nem szép nővel is kezdődhetett volna. Na, persze a Humanic nem akarja, hogy csúnya nők hordják a cipőit. Meg a vásárlók se akarnak úgy kinézni, hogy csak a cipőjükre lehessen ránézni. Van némi katyvasz itt, de a cipőnyalogatósat mindenképpen üti.
kutyajó 2010.03.25 14:23:51
@PointeDuLac: na látod, itt a magyarázat, hogy miért seggel reklámozzák. :)
A reklámszakmában dolgozókra általában úgy tekintenek, mint akik semmit sem csinálnak, miközben talicskával tolják haza a tízezreseket. Akik csak azért szállnak ki néha az irodai jakuzziból, mert elfogyott az eper, amit a pezsgő mellé falatoztak. Nekem így belülről egy kissé…..