Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humor

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van lejjebb: penetráns cikket közölt a Magyar Idők. ..
humor 2018.06.02 16:39:06
@Csaba Szikora: A valóság bemutatása miért is reklámozás? Ha szegényekről szólna a darab, akkor mi lenne a vélemény? Vagy azt sem lehet reklámozni?
Előbb-utóbb fel kellett bukkannia egy ilyen bejegyzésnek. Mondhatnók az emberi butaság nem ismer határokat. Ezt a fajta hozzáállást nem állítja meg sem a szögesdrót, sem a sorompó, csak terjed, mint a pestis. Eljutottunk oda, hogy már nem számít család, barát, ismerős. Egy „jó” Fideszes megtagad…..
Képes hónapokra eltűnni a színről, aztán a Fidesz számára fontos ügyeknél valahogy előkerül és végighaknizza a médiát Fodor Gábor. Most Orbán kvótás népszavazósdija kapcsán buzgott fel Gáborban a megmondhatnék. Olyannyira, hogy már a huszonhatodik ipari kamerának is lenyilatkozta, hogy mindenki…..
humor 2016.07.13 18:33:04
@Gazz: Egyetemi tanár egyébként.
Rábólintott a Kúria a Fidesz legújabb barba-trükkjére. Orbánék az úgynevezett betelepítési kvótáról rendeznének népszavazást. Magyarán arról, hogy a minimális humánum jegyében menedéket nyújtsunk-e 1300 szerencsétlen sorsú embernek. Ezt a szimbolikus segítséget kéri tőlünk az Unió, a nekünk…..
humor 2016.05.16 22:06:23
@Sexual Harassment Panda: Rosszul érted: csak a fidesz mondja betelepítési kvótának, az EU-ban nincs szó ilyesmiről. 1-2 ezer emberrel szemben kellene lefolytatni a menekültügyi eljárást, erre az időre lennének csak itt a menekültek, nem lennének "betelepítve" ez csak orbán agymenése
humor 2016.05.16 22:11:58
@Sir Galahad: Európáé lehet, de a magyaroké nem igazán, inkább az elszegényedés, elvándorlás, munkanélküliség, gyermekszegénység, korrupció, mutyik, MNB-ügyek, stb.
Kevés dolog jellemzi jobban a mezei választópolgárt, mint az arányérzék döbbenetes, totális hiánya. Ilyen szellemi környezetben nyugodtan átírhatjuk a közkeletű mondást ("Csak nagyot érdemes hazudni"), így: csak nagyot érdemes lopni. Grafikonon ábrázoltuk a Fidesz elmúlt 6 évének néhány…..
humor 2016.05.16 22:01:27
@glinolid: Azt elfelejted, hogy az akkori alapkamatot az MNB akkori fideszes elnöke tartotta mesterségesen magasan, ezért is választották az emberek annak idején a devizahitelt.
Martin Luther King azzal kezdte legendás beszédét hogy van egy álma amely a feketék egyenjogúságáról szólt. Gyurcsány Ferenc bemutatta a Sokak Magyarországa  programot. Ezen a ponton összelehet hasonlítani Kinget és Gyurcsányt hiszen mindkettőnek volt illetve van egy álma,utóbbi esetben a Sokak…..
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
6. Alabárdos Közszolga hitel 2014.01.01 09:18:16
Biztosan bennünk van a hiba, mert ebben az országban mindig van kit utálni. Vagy ha nincs, majd a kormány gondoskodik róla, hogy legyen. Valahogy mindig akad egy olyan társadalmi csoport, aki mintha visszahúzná az ország szekerét a fejlődés útján. Mindig akad valaki, aki mindenért…..
Oké, maga a hír szombaton jelent meg, úgyhogy az év legjobbja talán túlzás. A szerző valószínűleg a Simon Zsolt vezérigazgató mögött feltételezett jobboldali érdekkörökre céloz. Forrás: mindenekfelett.tumblr.com ..
Szakítani többféleképpen lehet: dühből; beletörődött nyugalommal; és úgy, ahogyan az alábbi levél szerzője tette. A levél természetesen nagy karriert futott be a neten, és nem állíthatjuk, hogy érdemtelenül. Jó szakítós levelet írni (ha már nem szemtől szemben…..
Lehet, hogy a pártokat már mindenki megutálta, a választásokra a legtöbben mégis elmennének. És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen, mint ami a legutolsó közvélemény-kutatásokból elsőre látszik. Ezt fordíthatná meg esetleg az…..
humor 2012.06.22 17:25:22
@Advocatus Diaboli: hacsak addig nem változtatják meg teljesen a választási rendszert, és törvényt hoznak, hogy csak 5 év múlva lehetnek választások és akkor is csak a Fideszre lehet szavazni.
A jóslás akkor kifejezetten nehéz dolog, ha a jövőre vonatkozik. A múlt esetében valamivel könnyebb a dolog. Most is nehéz megítélni. hogy vajon meg tudják/merik-e tenni a hatalmas ötletet, amitől teljesen kiakadt egy teljes szubkultúra. Az MR2 átszervezése körül számtalan…..
Az utóbbi napokban Farkasházy Tivadar több reggeli műsorban, így a Tv2-n a Mokkában, az MTV-n a Napkeltében és a Klub Rádió Reggeli gyors című műsorában is nyilatkozott elbocsátásról. A vele készült interjúkban többször hangsúlyozta, hogy Gellért Kis Gábor, a Magyar Rádió…..