Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grufftipunk (törölt)

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csehek bolondjai mindennek, ami kötődik a ralisporthoz: versenyeik tömve vannak nézőkkel, a ralis videójátékok online bajnokságait több tucatnyi csapattal uralják, és még az RC-autók számára is képesek profi futamokat rendezni. Az RC-autózás az a fajta hobbi, amihez a legtöbb…..
grufftipunk (törölt) 2013.01.24 10:16:45
Sikerként könyveli el a Fidesz a közfoglalkoztatást célul tűző Start-munkaprogram eredményeit – mondta Selmeczi Gabriella, aki azt is közölte, tavaly már 300 ezer fölött volt azok száma, akiket bevontak a közmunkaprogramba. A sajtótájékoztatón az is téma volt, hogy 2012-ben…..
grufftipunk (törölt) 2013.01.08 12:21:51
@Mária: Oké,nem vágtam. Elég gáz. Megtörténhet. De ettől függetlenül az alapgondolat, és a megvalósítás jó.

Amúgy meg abba gondolj bele, hogy azok a dolgozók vissza mentek minimálbérért, amikor azelőtt legalább a dupláját keresték!!
grufftipunk (törölt) 2013.01.08 12:31:34
@Mária:
Összefüggő dolgok, de mégis jobb, mintha nem vennék vissza őket, nem? Vagy azt mondanák (mint a multiknál), hogy akkor most 10 ember helyett csak 4 fogja elvégezni ugyanazt a munkát...
Szerintem.
grufftipunk (törölt) 2013.01.08 12:53:17
@Mária:

Így van, fontos a tudás. A szaktudás kifejezetten. De a mentalitás is nagyon fontos.

Amikor jópár éve már nyomták azt a propagandát állami, kereskedelmi, informális és hivatalos közegekben, hogy a szakmunkának, a kétkezi munkának nincsen becsülete, és elkezdték szépen lenézni ezeket az embereket. És mindenki csak arra hajtott, hogy legyen valami fostos diplomája akármiből, amihez mondjuk lehet, hogy fingja se volt, de akkor is legyen azért meg.

Tanulj fiam, még utcaseprő sem lesz belőled! NA ez a hozzáállás is szépen megmérgezte a dolgokat, és semmirekellő embereket termelt ki, akik semmihez nem értenek viszont elvárásaik vannak.

Ma már ha utcaseprő valaki, az nagy szónak számít! Van köztük is pár diplomás... Én nem pejoratív írom ezt. Sose néztem le embereket, mert épp kőműves, vagy kertész. Vagy akármi. de sok ember csak arra gondol; "na ez is csak ennyire vitte, akkor biztos szar ember lehet, és nekem jogom van felsőbbrendűnek tartani magam hozzá képest!"

Nagyon sok ilyen ember van. És ez már nem csak a politika hibája. Hanem az édesapáké, és anyáké, akik arra tanítanak, hogy ne tartsd embernek az utcaseprőt, a buszvezetőt, a kézművest, a bolti eladót, akárkit, aki nem éppen asztronauta!!!!!
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
grufftipunk (törölt) 2012.12.24 17:09:03
Kell a végére az a kérdőjel, mert ezúttal nem volt időm olyan átfogó kutatásokat folytatni, mint a tavalyi végső választás előtt, de a mai ebédem olyan komoly volt, és a séf (és a cukrász) eddigi karrierje együtt garancia arra, hogy a minőséggel nem lehet probléma a…..
Ordenáré menőség! ..
Subba Chuck Norris macskája 2012.08.27 17:11:21
HAHAHAHHAHAHAHA LERÚGJAAA MEG MINDEN :DDDDDD ..
grufftipunk (törölt) 2012.08.27 18:20:46
..
grufftipunk (törölt) 2012.08.20 18:48:34
@röhögő:
Én legalább ennyire is vállalom a pofámat! :)
grufftipunk (törölt) 2012.08.20 18:54:23
@becsoccsent:
Szerintem az a korosztály, akire te gondolsz az már régen a facebook-ot nézegeti jobb híján. Vagy a youtube-ot, ahol azért ezerszer szörnyűbb dolgokkal lehet találkozni, mint az én hozzászólásom.
Kicsit nevetséges, hogy az én egyszerű beszólásomon sápítozol, ahelyett, hogy ránéznél arra, hogy mit néz a gyermeked korán reggeltől hétvégén a tévében. Vagy este a fókuszban, vagy a gagyi filmek bármelyik csatornán. Gondolkozzunk egy kicsit el ezen, utána rájövünk, hogy igazából semmi rosszat nem csináltam, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy hogyan lehet képes egy macska ennyire természetellenes kinézni?? Talán azért, mert mesterséges? igen könnyű trollt kiáltani, mert azzal le van tudva az egész. De a kérdés attól még érvényes.
grufftipunk (törölt) 2012.08.23 17:42:31
@wmіkі:
Nyugi Táltoskám. Szerintem ezt a macskát úgy tenyésztették ki mint a csivavákat, vagy mint a többi degenerált állatot, akik az emberi hülyeség torzszülöttei.
Nekem biztos valami nagyon komoly pszichés problémám lehet. De látom nem vagyok egyedül :)
Fluor megint összeállt Ecküvel egy kis észosztásra ..
grufftipunk (törölt) 2012.08.15 14:37:16
Nagyon bátor az a reklámcég, amely kitalálta, hogy a halálfélelemmel próbál népszerűvé tenni egy alapvetően nyugalmat árasztó autót. Pedig pontosan ez történt a Lexus esetében. Úgy látszik, a japánok is megelégelték, hogy potenciális vásárlóik minden eddigi…..
Olvasom, hogy a kormány már megint vissza akarja szorítani a diplomások kivándorlását…  Persze adminisztratív eszközökkel, nem ám jobb feltételeket teremtve otthon. És kikiáltva gonosz ingyenélőknek az eltávozókat. Azok a politikusok, szociológusok, akik ilyeneket…..
grufftipunk (törölt) 2012.07.19 15:06:52
Igen, a képen Edwin Aldrint látják, a második embert, aki Holdra szállt (vagy nem, de ez reklámérték szempontjából majdnem ugyanaz). Edwin, vagy ahogy kortársai becézték, Buzz Aldrin 1969-ben hagyta el az Apollo 11-et, hogy a holdkompról Neil Armstrong nyomán kilépjen a felszínre.…..
grufftipunk (törölt) 2012.06.13 13:44:56
@Pepibubó:
Te meg elhiszed mindent, amit a tévében mondanak!

Nézz utána állítólag arra is van számos bizonyíték, hogy az USA már régen csinált emberes Mars utazást.

Úgyhogy szerintem nem kéne ilyen gyökeresen kiállni egy szánalmas kis Hold utazás mellett..
Sajnos nem igazán jegyzik kis hazánkat a luxusmanufaktúrák térképén, pedig a Vass cipő mellett jó néhány olyan vállalkozás van, amelyre büszkék lehetünk. Ezeknek egy része - annak ellenére, hogy viszonylag régóta működik - itthon alig ismert, a portéka jelentős része…..
grufftipunk (törölt) 2012.05.12 07:51:49
@bestpixel:
Max két fotó készült fejvakuval, a többi lightboxban, vagy stúdióban...
  Hiába, szerencsésnek születni tudni kell. Mondjuk, mi nem vagyunk egy nagy lotto fanok, sőt... de azért ez nem pite. Virginiai szerencsejátékról beszélünk (Virginia Powerball hivatalosan) és egy Virginia keresztnevű hölgyről. 5, 13, 17, 20 és 30 - ezek a számai. Ezekkel…..
grufftipunk (törölt) 2012.04.24 22:32:20
@mulire93:
Mi van hülyegyerek, mit próbálkozol be mindenhol a kamu mlm rendszereddel? Az ilyen kis suttyóktól kiráz a hideg, tipikus biztosítási ügynök fílingű, nulla erkölcsi nívójú átverőember vagy, a kamu ajánlataiddal együtt. Vedd már észre magad! Az ilyen férgek ideje kezd lejárni, mint amilyen te is vagy!!
grufftipunk (törölt) 2012.04.25 08:04:41
@mulire93:
Büdös gyökér vagy! Azt hiszed, mert elolvastál egykét hogyan legyünk sikeresek az életben, és tanuljunk haladó kommunikációs könyvet, attól én még beveszem ezt a Gandhi féle passzív ellenállásos, szeretetet sugárzok feléd féle reflektálásodat??? Te igazi hülye állat. Tudod, ez csak akkor működik, ha úgy is érzed, de TE még nem vagy azon a szinten, és tudod, hogy ez miért világos a napnál is jobban számomra? Hogy ezzel az ócska átveréssel foglalkozol, ami a nickneved mellett van! Ezek a pilótajáték szerű dolgok, amit hol mlm-be oltva adnak el, hol kvázi mini tőzsdének titulálva, eddig még semmi jót nem hoztak a világra. És TE ennek a részese vagy. Rossz úton jársz ember, a karmádnak ezzel biztosan nem teszel jót, és sok pénzed sem lesz belőle, de mire a felismerésig eljutsz, már egy szomorúbb ember leszel, akire sokan gyűlölettel gondolnak, szeretet helyett. Hajrá, csak így tovább!!!!!
Kevesebb nyersanyagot tesznek bele, a főzés végén vízzel higítják és intenzív reklám-kampánnyal eladják - röviden így lehetne összefoglalni a csehek között csak "euroszaroknak" nevezett, uniformizált, ipari méretekben termelt, nagy globális sörkonszernek által…..
grufftipunk (törölt) 2012.04.17 00:39:12
Kiakadtak a lakók az Amtel indokolatlanul túlzó áremelése miatt. Az eddig igénybe vett szolgáltatásoktól függően május 1-jétől a hűségidőből kifutóknak és az új szerződőknek az eddigiekhez képest ugyanazért 30-50 százalékkal többet kell fizetniük. És mindezt akciós…..
Tetovált lányok Chelsea 3. 2012.04.04 16:40:00
..
grufftipunk (törölt) 2012.04.04 21:23:00
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
grufftipunk (törölt) 2012.02.09 18:53:26
Geekblog Hadak útján 2012.02.02 08:44:00
Steven Spielberg, akit annak idején korunk nagy mesélőjeként emlegettek (annak idején – ehhez a titulushoz már rég nem méltó), sosem ment a szomszédba egy kis szentimentalizmusért. Mindig késztetetést érzett rá, hogy a lehető leghatározottabban, legközvetlenebbül közölje a…..
grufftipunk (törölt) 2012.02.02 14:05:41
@think different: Szerintem aki ért a filmekhez, az nem a Rotten Tomatoes-t veszi alapul. Akkor már inkább IMDB. De az is egy kalap szart ér amúgy.
Február 5-én éjjel elkezdődik a 46. Super Bowl, a világ egyik legnagyobb sporteseménye, melyen tavaly egyetlen 30 másodperces kis reklámszpot is 2,9 millió dollárba került. Nem csoda hát, ha az amerikai futball mellett a kereskedelmi rövidfilmek körül is óriási hype van napokkal az…..
grufftipunk (törölt) 2012.02.01 15:50:21