Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dz8xpy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai posztunkban az elmúlt három évtized azon slágergyanús témáját járjuk körül egy kicsit, amely lassanként olyan médiastátuszra tett szert, mint egykoron a labdarúgás, az államháztartási reform, vagy a különféle fogyókúrás topikok: tényleg mindenki ért hozzá, de…..
Tisztelt Pszáf és tisztelt rendőrség! Egyre népszerűbb Magyarországon egy piramisjáték, melynek lényege megegyezik a Dt Diamond néven elhíresült és végül 2004-ben lekapcsolt csalás sorozattal.A Canadian Diamon Traders (CDT) rendszer a társadalom kevésbé képzett tagjaira…..
dz8xpy 2010.03.18 12:11:39
@szaszalino:
Igazad van, én is csak olyan embert láttam, aki 'hallott' róla. Persze amikor feltettem 1-2 keresztkérdést, agresszív választ kaptam.
És persze azok védik (néha eléggé vehemensen) még mindig a céget, akik esetleg többször 120 dolcsival vannak benne, és vissza akarják szerezni a befektetést.
A 'normális' MLM-nél van lehetőség belépés nélkül is terméket venni. (nehogy valaki azt mondja, hogy itt is, hiszen a 120 zöldhasúért nem kapok 'külsősként' egy brillt...)
dz8xpy 2010.03.18 12:19:15
@csakNorris:
Sajnos az érvelésed itt nem logikus, hiszen ha belépsz egy gyárba, nem kell befizetned mondjuk 100 Eurót. És csak 1 havi munkádat teszed bele, de ez a fizetéskor újra indul, érted?
Én is voltam ám ilyen 'bemutatón'.Az előadást tartó emberkének mondtam, hogy furcsának találom, hogy a CDT nagyker ár alatt adja a gyémántot, mivel így nincs reklámköltség. Ad továbbá kápét is, a reklámköltséget szétosztandó. Ez nem logikus. Erre csak azt mondta, hogy őt nem zavarja, ha 2x kap pénzt.
Gratulálok!