Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ispy

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Ispy 2019.10.08 22:39:19
@Mindjártkarácsony: nem tudtad? Itt csak személyi edzők és faluszépek kereshetnek szerelmet. Se egy vízszerelő, se egy bolti eladó.

Pont gondoltam rá, hogy na Erik ebből a szavazásból nem fog jól kijönni, ha csak nem adja kapásból mind a 3 helyet ennek a borzadájnak.
Ispy 2019.10.08 22:59:42
@Szoba kilátással: nem figyeltem, mert épp a hogyvolt kommenteket olvastam, de valami szavazásos téma volt, gondolom miért a szintire szavazott.
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Ispy 2019.10.07 21:56:35
@megvagyhadnagy: bírom, amikor osztja azt, amiből ő is elég szarul áll...
Ispy 2019.10.07 22:17:30
@megvagyhadnagy: én is sírok, amikor Zsófi csukott szájjal beszél.
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
Ispy 2019.09.18 22:45:50
@Thats What She Said!: Aputesttel is lehetne jelentkezni? Megjött a kedvem és a zasszony is beleegyezett, már csak egy tetkó kell gyorsba. :D
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
Ispy 2019.09.17 22:10:08
@Chuck Νorris: Gábor az a fajta, akit ha megszopatnak 100x, akkor is odaáll a következő adagért, mondjuk most jól is jött ki neki a lépés, mert Niagara rájött, hogy a Gáboron kívűl senki le sem szarja, szóval jelenleg Gábor nem B terv, hanem az egyetlen.
Az összes, tévén és kizárólag elméleteken élő, tisztességesen beidomított fogyasztó kéjesen imádja szajkózni a következő népi rigmusokat: „Az ilyen öreg szarokra állandóan költeni kell!”, „Csak az új autó a jó autó!”. Ezeken kívül is biztos van még rengeteg hasonló mondás, csak én érthető okokból…..
Aki nem tudja ki az a Kelemen Anna, az egyrészt nagyon szerencsés ember, másrészt viszont vélhetően barlangban lakott az elmúlt 15 évben, amit nem mellesleg a magyar pornó aranykorának (is) szokás emlegetni sok más, ennél sokkal kevésbé hízelgő jelzős szerkezet mellett, de mi most…..
Ispy 2013.01.16 22:11:01
Ispy 2013.01.16 22:38:26
@din viesel: pedig milyen vicces lenne: "Bedugás előtt adja a 4 számjegyű pin kódját"