Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clt

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jesoloról nagyon megoszlanak a vélemények. Valaki vagy nagyon szereti, vagy egyenesen hallani sem akar róla. Magam is próbálom kerülni a futószalag szerű turizmus-kiszolgálást. Nem szeretek heringként feküdni a strandon a több ezer ember között és küzdeni a napágyakért. Persze még számos aggodalom…..
Egy karóra nem más, mint személyiségünk és stílusvilágunk tükröződése a külvilág felé. Nem véletlen, hogy nagy körültekintéssel igyekszünk megfelelő órát választani, hiszen akár hosszú évekig hordhatjuk ugyanazt a darabot. Különösen a svájci óraipar háza tájáról érkezett termékek rendkívül…..
clt 2017.02.17 09:55:53
@norbius: szerintem hétköznapra a Seiko-Tissot tengelyen elindulva ennyiért már bőven találsz vállalhatót, talán még egy kiegészítő fémszíj is belefér, ha megunod a bőrt
Rudolf Péter és szakmai stábja tiszteletre méltó, minőségi munkája ellenére sajnos a Kossuthkifli úgy fog megmaradni a nézők emlékezetében, hogy az az a sorozat, amelyből egyetlen árva szót sem értettünk. Pedig nagyon vártuk már ezt a sorozatot, ki voltunk éhezve egy jó kis…..
Az utóbbi időben nem volt időm és motivációm írni, így pár nap kimaradt. Holnap viszont ismét Gameday, méghozzá 2014 első csoportmeccsét játsszák az NFC Eastben, a Washington Redskins vendégszerepel Philadelphiában. Volt szerencsém idén mindkét csapatot már élesben…..
Mivel az elmúlt napokban több olyan eset is történt amikor az autópálya aszfaltján gázoltak halálra valakit, így újra elővesszük ezt a témát. Számos olyat tanácsot olvashatsz, amivel egy-egy emberélet megmenthető lett volna... Mit tegyünk ha műszaki hiba jelei mutatkoznak az…..
Összegyűjtöttünk egy csokorra való mókás az alienekhez köthető képet. Jó szórakozást hozzájuk!  Ennek a képnek még nincs címe "Idegenek" egymás között  Épp ezt csinálod most :) Szép is a szeretet Udvarias alien No comment :) Egy másik…..
Az Architectural Digest magazin már több híresség otthonába engedett betekintést. A legújabb számban Gisele Bündchen és Tom Brady 20 millió dollár értékű Los Angeles-i álomotthonát mutatják be. A párnak konkrét elképzelései, sőt kézzel készített vázlatai voltak, milyen is…..
Nem unatkozik aktív sportpályafutása befejezte után sem David Beckham. Az angol labdarúgó-válogatott volt kapitánya nemzetközi kötelezettségei mellett sok időt tölt a családjával és még arra is maradt ideje, hogy kicsit megfuttassa McLaren Spider sportautóját. Nyáron ugyan…..
Sajátos módját választotta az ünneplésnek az a huszonhárom éves edzőnő. Az amerikai Samantha Sullivan két védencét, a 16 és 17 éves focistákat a városba csalta egy pizzára, hogy megköszönje nekik a pályán nyújtott teljesítményt, azonban az ünneplés nem várt fordulatot…..
Egy kis halászfalu Hefeng városban Hubei tartományban 150 km-re fekszik a legközelebbi várostól. Mivel a települést három oldalról hegység veszi körül és mély völgyek, a falusiaknak egy egész napot kéne gyalogolniuk a nehéz terepen, hogy csak kiérjenek a magas hegyek közül. Az…..
Achtung, Sie kommen! Aki meglátta, rávágta, hogy ez olyan Bud Spencernek való motor. Hát igen, a Különben dühbe jövünk jelenetei mélyen belénk ivódtak, így az sem számít, hogy a filmben nem Suzuki Van Van 125 volt, hanem egy Moto Zodiaco Tuareg 223-2 – elég messze van…..
Molnár Levente Cseresznye a Tankcsapda rockegyüttes tagjaként két évtizeden át volt a magyar könnyűzenei élet meghatározó szereplője. Tavaly januári kiválása után New Yorkban kezdett új életet, ahol frissen alakult zenekarával építi amerikai karrierjét. A váltásról és a…..
Ez alkalommal egy igazán lenyűgöző fotógyűjteményt ajánlunk figyelmetekbe. Létezik egy Todd McLellan nevű kanadai filmes/fotós. Ez a figura néhány évvel ezelőtt a világ elé tárta a Things Come Apart (Dolgok darabokban) elnevezésű projektjét. A kezdeményezés pont azt takarja,…..
Idén is meghívott néhány újságírót a Hungaroringre az Opel a „legendás” hétvége előtt. Már az invitáló e-mailből kiderült, hogy OPC autókkal kellene köröznünk a Hungaroringen, majd ha ezzel végeztünk, még beülhetünk Joachim Winkelhock mellé egy Astra OPC…..
Kézzel és lábbal, valamint kézzel-lábbal is tekerhető kerékpárt fejlesztett ki egy holland cég, a TSG Essempio. A terv lényege, hogy a bringán tetszés szerint lehet külön-külön vagy egyidejűleg gyakorlatoztatni az alsó- vagy a felsőtestet. Az ötlettel egy nyugalmazott sebész,…..
clt 2013.05.08 15:46:34
Még ma is sok farang hitetlenkedve rázza, ha a bangkoki Forma 1 verseny szóba kerül, pedig amit egyszer a thaiok a fejükbe vesznek, abból bizony nem engednek. Alig néhány éve röppent fel az ötlet, a Red Bull csapat szárnyalása után, hogy jó lenne az energiaital őshazájában is egy…..
Bár a fiatal (14-19) francia srácok nem szeretnek futni, az Adidas mégis ki tudott találni valamit, amivel szaladgálásra bírta őket: aki boltjukba betérve új futócipőjüket, a Climacool-t felpróbálta, belecsöppent egy játékba: váratlanul szekrény méretű pacákok fogták meg, és…..
Sebastian Vettel, a Red Bull háromszoros világbajnoka pár éve valószínű, még nem gondolta, hogy mára a Formula-1 egyik legmegosztóbb résztvevője lesz, mind az F1 berkein belül, mind pedig a rajongók körében. A Maláj Nagydíjon mutatott engedetlensége azonban ezt a tendenciát…..
The Devil Put Dinosaurs Here címmel május végén jelenik meg az Alice In Chains új nagylemeze, amiről már két dalt is megmutatott a seattle-i rockzenekar. A csapat ezt a két kislemezt plusz egy régi klasszikust játszott el a napokban Jimmy Kimmel showműsorában. A lemez furcsa címe…..
Majdnem sikerült egy száz százalékban magyar klipmegosztást összehozni erre a hétvégére, de a Biting Elbows videója annyira hihetetlenül jó, hogy képtelen voltunk kihagyni az év legjobb klipje díjára is pályázó kisfilmet. Megmutatjuk a Tankcsapda új videóját is, amiről már a…..
no emisszió David Guetta autója 2013.03.22 06:13:28
David Guetta klipjeinek lassan állandó főszereplője a hobbijárműként, városi miniautóként és mozgó művészeti alkotások ihletőjeként Francia- és Olaszországban egyre népszerűbb Twizy. A világ talán legbájosabb elektromos városi mini négykerekűjének örvendetes…..
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
A címből akár azt is gondolhatnánk, hogy ma egy böhöm nagy motor házi elkészítését fogom leírni. Nem így lesz. Ma inkább az általános iskolai technika órák világát idézzük meg. Nem emlékszem, hogy annak idején modelleztük volna az villanymotor működését, most viszont…..
clt 2013.02.21 13:58:51
@KovA: a klasszikus egyenáramú motorhoz képest hiányzik egy kommutátor (ami pont a holtpontról elmozdításban segítene a pólusok cseréjével), ugyanakkor a mágneses sem körbeveszi a tekercset: ebben a környezetben és a szerkezetet látva a telep megadja magát mielőtt a súrlódás vagy a légellenállás hatása megjelenik. Addig is át-átlendíti a tehetetlenség: nincs túl szoros kapcsolat a tekercs és a rézdrótok között