Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jópalóc

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jakab Attila vendégbejegyzése „Sajnos Magyarországon az a helyzet, hogy frázisokkal mindennél többet lehet elérni” (Klebelsberg Kunó, Pesti Napló, 1928. szept. 4–5. old.). Ezt ma Orbán Viktor tudja a legjobban. Nem véletlen, hogy a „nemzeti” mellett a „keresztény” a…..
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
jópalóc 2013.05.30 19:39:39
Nem akarunk rossz tréfát űzni, de egy temetést nem rendeznek le olyan gyorsan mint ahogy az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. rendezi le most 700 milliós közbeszerzését, kommunikációs célokra. Ugyanis az augusztus 10-én feladott megrendelés, ma jelent meg a…..
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
Ilyen az amikor a valóság beszivárog a fikcióba. Amikor az itt és most létsíkja vörösen izzva lebukik az elbeszélés értelmezési horizontja mögött. Amikor az írók úgy játszanak hús-vér emberekkel, mint hülyegyerek, aki direkt a járdán hajt a GTA-ban.Gémes Antos, a…..
jópalóc 2012.03.08 17:59:53
@studkell:
Bulvármocsok, közpénzből.
Megdöbbentő dokumentum került elő egy egyébként nem túl jelentős közéleti levélváltás kapcsán, ezért megtörve a Petőfi utca eddig határozott profilját, kivételesen verset közlünk. A veszprémi érsek olyan Illyés Gyula átirattal állt elő, amitől még a legkegyetlenebb…..
"Jól tette apád, hogy nem jött" - mondja egy férfi egy fiatalabb srácnak, és valószínűleg igaza van: az év talán legmelegebb napján hatalmas sor kígyózik a Tímár utcai HÉV-megállónál, föl a felüljáróra, majd le a túloldalon, és a vége különös módon az…..
Bár sok gyöngyszem van a videóban, ezek közül csak Bogár László egyik mondatát emelném ki: "A tragédia az, hogy a világot - ebből is látszik - egy olyan véleményhatalom irányítja, ami értelemszerűen senki nem ellenőrizhet, mert abban a pillanatban, amikor ellenőrizni…..
Nem kell a cím alapján valamiféle zs kategóriás akció-szerű-verekszős-kínais filmre gondolni, csupán arra, hogy nemcsak a fővárosban vannak csendrendeletek, helybezárások, hanem Tarjánban is! Történt, hogy nemrégiben kötelezték az Arany János út végén található Kurta…..
Az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő immár harmadszor készített kutatást, ahol a legjobban kommunikáló hazai városokat kereste. Az összesítés után felállította a tízezer lakos feletti lakosú városok - Budapest nélküli - imázsrangsorát. A városokat három…..
jópalóc 2010.09.17 12:50:15
@galagonya:
Egy BéKa szerintem nem növényevő. Még akkor sem az, ha éppen egy galagonya levelén ül /kivéve a vegetáriánusokat/ :)
Felkerültek végre a salgótarjánban induló pártok kompenzációs listái az OVI honlapjára. Igazából semmi meglepő nincs egyiken sem. A Tarjáni Városlakó Egyesületből természetesen Ercsényi Ferenc került valószínűleg befutó helyre, csak akkor nem kerülne be, ha az MSZP halálra…..
jópalóc 2010.09.08 20:32:42
@BéKa:
Amennyiben valaki -a jelek szerint Te is-, közel van a "tűzhöz", annak nem nehéz tippelni...
Korábban én azt hallottam -a jelek szerint tévesen-, hogy Ercsényi megcsömörlött a politikától, a korrupciótól, erős hányinger közepette visszavonul.
Tévedtem.
Íme egy helyen a Fidesz-KDNP, a Jobbik, az MSZP-Tarjáni Városlakó Egyesület , és a Munkáspárt jelöltjei és persze a függetlenek!(A pontos, utcákra lebontott választókerületek ITT vannak) 1.sz. Választókerület (Beszterce, Salgóbánya, Somoskő):Fenyvesi Gábor…..
jópalóc 2010.09.04 13:03:23
@BéKa: Ercsényi lenne az "összekötő kapocs"?
Ha tippelnem kellene, én is rágondolnék.
/Húsz év után megérhettük, hogy újra egyesült a két párt... akarom mondani civil szervezet a párttal. Egy volt a múltjuk, egy a jelenük és a jövőben is összetartoznak.../
20,82%-os eredményt ért el a Jobbik listán Nógrád megyében, ezzel megelőzte az MSZP-t, és szerzett egy területi listás mandátumot. A jobbikos területi lista eredetileg így nézett ki: 1     Palotai Szilárd      2     Farkas…..
Kis Moszkva Hogy állnak a pártok? 2010.03.23 12:05:00
Na, ennek is vége. Lezárult a kopogtató-fázis, lehet kampányolni teljes gőzzel a kispártoknak is! A három biztos bejutó párt mellett lett országos listája az LMP-nek, az MDF-nek és a Seres Mária-féle Civil Mozgalomnak is. A három nagy párt mellett az LMP-nek is sikerült minden…..
jópalóc 2010.03.18 09:57:09
@BéKa:
Nagy Andor 2004-ben indult először a szécsényi körzetben. Akkor, amikor az egyéni jelölt -Surján László- EP-képviselő lett.
Egyébként pedig semmi köze hozzánk...
jópalóc 2010.03.18 20:07:25
@galagonya:
Abban az esetben, ha mérnék a különböző helyi TV-k nézettségét és egyes személyek aktivitását Salgótarjánban, a legaktívabb STV-néző valószínűleg jehu.
A rádióműsorokat tekintve, a Vasárnapi Újságra szerintem már ötkor ébred...