Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igen lehet!

18 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen lehet! Ki lehet a mi hősünk? 2010.04.15 18:54:00
Annyi ötlet felmerült itt az irodában. Mi ezeket tartjuk a legvalószínűbbnek: Click Here for PollOnline SurveyEnterprise Feedback Management | Polls | Email Marketing | Crowdsourcing SoftwareView MicroPoll..
Dear Andras,dear Kristof,dear Timea,dear Gabor,we send our warmest congratulations to Sunday's amazing election result for LMP. We are deeply impressed by the political momentum you managed to organise in Hungary in so little time and with little resources. Even though this comes amid…..
Most vasàrnap mutasd meg, hogy IGEN, LEHET a nagy pàrtokbòl is kicsi, és a kis pàrtbòl is lehet nagy. Szavazz velünk az LMP-re! www.lehetmas.hu..
Igen lehet! Igen, lehet! 2010.04.09 23:56:00
Igen lehet! Véghajrá élőben! 2010.04.09 12:40:28
 Már csak 11 óra és 20 perc van hátra! Ha kérdeznél az LMP szakreferenseitől, jelöltejitől, az LMP elképzeléseiről programjáról tedd meg most! Kérdezz az LMP-től! Tedd fel kérdésedet a 06-30-856-5490 telefonszámon, SMS-ben, vagy akerdesek@lehetmas.hu email címen.…..
Igen lehet! Igen, lehet! 2010.04.08 23:37:00
 Nem kellett orákulumnak lenni, ahhoz, hogy megjósoljam az LMP elleni támadásokat, de külön jó érzéssel tölt el, hogy vélni tudtam, kik lesznek az LMP legádázabb ellenségei. Egy - a szó legszorosabb értelmében vett - Retkes lejáratás már mit sem oszt, szoroz, az LMP…..
Philippe Lamberts az Európai Parlament zöld párti frakciójának (EGP) szóvívője jókívánságait küldi az LMP-nek, és szurkol nekünk!..
Daniel Cohn-Bendit (az EP zöld frakciójának vezetője, a 68-as nemzedék kiemelkedő alakja) most ugyan nem látogatott meg minket, mint az EP választás előtt, de elküldte jókívánságait Brüsszelből. Köszönjük!..
Összegyűjtöttünk néhány tippet és trükköt, aminek segítségével akár 1 percnyi időráfordítással is segíthetsz nekünk a kampány véghajrájában. Cseréld le a Facebook, Twitter etc. képedet a Twibbon segítségével: http://twibbon.com/cause/Igen-lehet/Facebook Küldj…..
Az elmúlt évtizedben a szocialista és a liberális politikusok szinte következetesen romboltak le mindenféle politikai image-t, sikeresen távol tartva az állampolgárokat a politikától. A jobboldal még csak erőfeszítést sem kellett, hogy tegyen, maguktól, ölbe pottyantak az…..
Jó lenne, ha érdemi vita folyna a kampányban, és jó lenne tudni, hogy a többi párt mit tervez a választások után. Ezért úgy gondoltuk, hogy a legjobb megoldás, ha egyszerűen kérdezünk. Hiszen kérdezni mindig szabad. A kérdéseket itt olvashatod el!..
Nézd meg, oszd meg, küldd el, terjeszd!   ..
 A Lehet Más a Politika egy zöld párt, amit civil, a pártpolitikába nem belefolyó, az ország sorsáért aggódó emberek hoztak létre. A Lehet Más a Politika nincs kapcsolatban a politikai szféra egyetlenegy másik pártjával sem. Sokan, akik az elmúlt évek folyamán teljesen…..
Ennyit kell gyűjtenünk mikroadományokból ahhoz, hogy az utolsó egy héten (azaz a jövő héten) minden korábbinál intenzívebben kampányolhassunk. Az utolsó hét az LMP számára sorsdöntő lesz, készülj Te is!Miről van szó?Ha van pár órád, a hátralévő napokban amit az LMP-re…..
Igen lehet! 2010.03.31 19:09:25
@ISD: Barikád.hu a hiteles hírforrás:D
Azt elfelejtették hozzátenni, hogy az építendő lakóparkban nagyobb zöldfelültet lett volna mint előtte a térségben volt, és azt az aprósságot, hogy leállították a beruházást, amikor kiderült, hogy a területet pont nem minősült erdőnek, hanem utólagosan minősítetek azzá.
Igen lehet! 2010.03.31 19:21:37
@ISD: Azért bennfentesnek nem mondanám magam, de azt tudom, hogy nagyon-nagyon örülnék ha például 100 millió forintunk lenne mint ahogy Lányi állitja.
lehetmas.hu/kampanyszamla pl itt látszik, hogy messze vagyunk ettől.
A többit meg nem tudom megcáfolni egyszerüen annál az oknál fogva, hogy nem hallotam lányi elött ilyenről, hogy USA titkosszolgálat támogatna minket, még pletykába se meg semmi. De szerintem az USA ha már inkább az MDF-et támogatná, de leginkább a FIdesz-t.
Az SZDSZ-es kötödésről meg annyit, hogy a baloldalon meg Fidesz utodpárt vagyunk...
Emelett tudtomal egy tagunk van aki SZDSZ új gen tag volt régen.
Igen lehet! 2010.03.31 19:33:31
@ISD: :D
Igen lehet! PayPalon cunami 2010.03.31 18:01:00
Már 5-10 percenként érkezik pénz a PayPal-on keresztül, és gyorsul az ütem. Szerintünk nagy cunami készül. Szóljatok minden ismerősnek, hogy most adományokat gyűjt az LMP a végső hajrára!..
Igen lehet! Kedves Barátunk! 2010.03.30 21:25:00
A segítségeddel és a magyar választópolgárok segítségével közösen sikerült felépítenünk egy tiszta, demokratikus, felelős új politikai erőt. A magyarországi pártok között eddig egyetlenként nyílt kampányszámlát indítottunk éa elkészítettük…..
Igen lehet! 10,75% Terézvárosban! 2010.03.29 06:46:00
Czuppon Zoltán Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a terézvárosi időközi önkormányzati képviselő-választáson a mandátumot vasárnap - közölte a választás nem hivatalos eredményét Sajtos Csilla, a kerület jegyzője.Az időközi választást azért írták ki, mert Pócs Attila, a…..
Igen lehet! 2010.03.29 07:38:29