Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezerév

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Furcsa állat a politikus, világszerte. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a 82-es évjáratú frizurája, (ál)bölcsességet sugalló (ál)kimértsége, és a másfélórás, bértollnokok által írt, egyetlen értelmes mondatot sem tartalmazó szofisztikált blablája.…..
ezerév 2010.03.26 10:21:32
@b0lha: Szerintem is az a probléma, hogy hazudik. Az ember részegen sem csinál mást,csak amit a jelleme megenged. Bármilyen jól dolgozik valaki, ha egy szar ember, akkor egy magát tisztának mondó pártban, nem sok kenyeret eszik meg. Épp a képmutatás (a saját és a párté) miatt.
Képviselő Funky A munka öröme 2010.03.24 14:31:00
Mi látható a fenti képen? Elég kevés. Egy férfi gyanús kabátban valami oszlopot izélget. Menjünk csak egy kicsit közelebb! Itt már jobban látszanak a részletek. A férfi bizony Szabó Zoltán kampányanyagit ragaszgatja, ráadásul olyan helyre, ahova tilos lenne. Na de ki ez a bátor…..
Tunézia a tengerparti nyaralók és a sivatag szerelmesein kívül, a Star Wars rajongók Mekkájává vált. A Star Wars Saga számos jelenetének helyszínéül szolgált ez a fantasztikus adottságokkal rendelkező ország. George Lucast egykoron lenyűgözte ez a holdbéli táj és ma már turisták milliói keresik fel…..
Vagy beküldőnknek van igaza, és átittunk valami háborút amiben nyertünk némi területet a sógoroktól szomszédainktól? Sajnos egyik sem, csak a formák a winetoursnál foglalkoztak többet a kelleténél a borokkal földrajz helyett. (Klikk a képre.)UPDATE: Közben kiderült, hogy én…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
ezerév 2010.03.22 09:17:02
@Mizantrop: Meséld már el nekem, egy betelepített tót jobbágy tótul már rég nem beszélő utóda, mi a fenére lehet annyira büszke?
1998-ban törvény rögzítette, hogy a fogyatékos személyeket elzáró tömegintézmények legnagyobb részét 2010 január 1-ig meg kell szüntetni, s ekkorra biztosítani kell, hogy az érintettek emberléptékű, kiscsoportos lakóközösségekben éljenek; vagyis azt, hogy az államszocializmus által a társadalom…..
ezerév 2010.03.19 19:19:55
@simonmondja.: Te kinek hiányoznál az utcából?