Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ebedli

0 bejegyzést írt és 797 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
ebedli 2011.10.18 18:07:48
@kisboros1: Mert ezek a reklámok részei a kultúránknak, ami sokkal összetettebb és gazdagabb, mint amit egy római katolikus elfogadhatónak tarthat.

Ma már nem katolikusnak lenni nem bűn, nem jár érte kiátkozás és örök kárhozat.

Én például az agnoszticizmusban találtam meg a lelki békém, sokkal egyszerűbb lett így az életem. Engem tényleg, isten bizony nem érdekel az Antikrisztus meg a többi általam hagymázas hülyeségnek tartott dolog, pláne amikor a Church of Satan és egyéb egyházak bejegyzett és törvényes szereplőkként működnek a világban.

Mutassák meg nyugodtan, hogy szerintük hogyan lenne jobb, mutassák meg a katkók meg a többiek is, én meg majd eldöntöm hogy melyiket választom, megmondom most neked: egyiket se.

És ehhez jogom van, mint magyar állapolgárnak, próbáld meg ezt elfogadni.

Nekem az Antikrisztusos balhé ugyanolyan mint a Spagettiszörny vagy a Narnia krónikái. Semmi több. Szórakoztat ha viccesen adják elő, és taszít ha gusztustalanul. Ennyi.
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
Az eddigi legkomolyabb SW fanvideó látott napvilágot nemrégiben. Készítői olasz amatőrök, akik nonprofit célból alkották meg ezt a 41 perces kisfilmet. Arra a kérdésre keresték a választ, hogy vajon a sci-fi műfajnak van-e létjogosultsága országukban. A "Dark Resurrection…..
ebedli 2011.10.12 11:11:24
@midnight coder: igen, értem én, csak mennyire szomorú látni, hogy ennyi energiát öltek bele egy ilyen produkcióba, ami helyett csinálhattak volna valami egyedit, meglepőt, vicceset vagy érdekeset és mégsem.
Pedig csak a fantázián múlott volna, hogy szülessen valami új, tényleg jó, helyette meg van ez a végignézhetetlen valami.
Sajnálom, csak ennyi.
ebedli 2011.10.12 11:13:07
@midnight coder: már megcáfolták ezt is, az LHC-ben mértek fénysebességnél gyorsabb részecskét. Vagy legalábbis olvastam egy cikket, ami erről szólt.
ebedli 2011.10.12 11:17:10
jah
Mert nálam egyértelmű a kínálat. Kötött menüből dolgozok: Egy, másfél és két óra masszázs közül választhatsz. Krémmel, vagy olajjal, esetleg csúszkával. Alsóneműben leszek, de a felső levetését kérheted.  A végén kézi levezetést, vagy francia kényeztetést…..
ebedli 2011.10.08 15:18:03
ebedli 2011.10.08 15:20:12
@luis5: de ez nem a Spar kisasszony, jóreggelt.
Subba Madonna Madonna 2011.10.06 17:15:00
És ne felejtsétek el, hogy csak itt, csak nálunk először, csak most, és majd innentől kezdve a Magyar Interneten mindenhol máshol. Thankayouverymouccha! ..
A spangli a múlté, a space cake nem menő, Böbe néni jobbat tud: itt a mariskás zöldbab! A Jóban Rosszban forgatókönyvíróinak csapong a fantáziája, képtelenek tisztességesen végigvinni és lezárni egy-egy szálat, egyszer tiszta gyász minden, a következő jelenetben…..
ebedli 2011.09.28 21:16:25
@mement: a hülyét kiemelném, és kétszer aláhúznám a helyedben.
ebedli 2011.09.28 21:33:42
@mement: okés, legyél te a szakértő, trim felhasználásával, gratulálok.
Szily László újságíró honlapunkat érintő objektív észrevételeit követően jogos kritikák sorát kaptuk hűséges olvasóinktól, illetve a szakma jeles képviselőitől. Ezek közül a számunkra legtanulságosabbat idézzük olvasóinknak. Takácsy „Kókusz” Máté…..
Idén is megrendezték a IV. Szijjártó Péter Hasonmásversenyt Érden. Képünkön az egyik versenyző ráadásul egy performansszal is készült.A várpalotai Táskás Ilona fociszerkóban, labdával jelent meg és bolondozott egyet a zsűrinek, azt imitálva, hogy focizik. Az eredeti ötlet nem…..
ebedli 2011.09.28 01:34:02
@nyuggervadász: Például vidéki cigánycsalád-látogatások alkalmával, ahol úgyis csak fotós van hasznos lehet.
Igen, ez egy iroda. Egy méregdrága és kiborítóan ízléstelen iroda, egyenesen Kínából.Oké, tudjuk, hogy Kínának és a kínai gazdaságnak most (még) piszok jól megy. De hogy az európai és amerikai adósságválság kellős közepén, a recsegő-ropogó eurózóna, és a meredeken…..
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
ebedli 2011.09.16 20:04:42
Zseniális álhírrel jelentkezett a Sunday Sport nevű brit bulvárlap, ugyanaz, ami szerint II. világháborús bombázót találtak a Marson: borzok zabáltak fel egy Gordon Ramsay-re hasonlító törpét, aki a pornóiparban kamatoztatta istenadta tehetségét. A művészt a Hi-Ho Hi-Ho,…..
ebedli 2011.09.14 16:40:40
Subba FAIL: Anya gyenge gyomra 2011.09.13 20:00:00
 2:12-től a lényeg, sugárban. ..
Mind az autósok, mind a biciklisek között vannak szép számmal renitensek. Ebből rendre vannak itt viták a blogon egy-egy ilyen tárgyú poszt kapcsán. Milyen az amikor összetalálkozik egy szabályokra fittyet hányó kerékpáros és egy "önkéntes rendőr" autóval? Tamás…..
Évek óta kering az a pletyka, hogy Tupac Shakur egykori zenésztársai a legendás rapper halála után annak hamvaival töltötték meg a spanglit és frankón elszívták a kollégát jó nagy röhögés közepette, mára a pletykából tény lett: elszívták. Az infót először a Vlad TV-nek…..
2011-ben végre elérkezett a pillanat, hogy a GIMP fejlesztői ráébredtek: nem jó úgy dolgozni a programmal, hogy rengeteg ablakunk hever szanaszét az asztalon. Külön volt eddig minden: az eszköztár, a rétegek, maga a kép szerkesztőfelülete... Ettől szinte használhatatlan volt, ha…..
ebedli 2011.08.26 20:26:51
@Songoman: Sajnos. Mondhatnám, hogy ez látszik is rajta, de minek mondjam.

@Kontárblog: @zladko: PS-ből sem csak a legutóbbi változat létezik, egy XP/Win7 + PS7/8 villámgyors egy ugyanarra a gépre telepített Ubuntu + GIMP kombóhoz képest.
Kipróbáltam több különböző gépen is, régi laptopokon és asztali gépeken, 512MB-2GB RAM határok között. Még csak mérni sem kellett, annyira látványos volt a különbség az XP+PS javára.

A Linux lassú.
ebedli 2011.08.26 20:45:31
@ebedli: Pontosítok: a Linux grafikus munkaállomásnak lassabb, mint az XP vagy a Win7, teljesen egyforma gépeken tesztelve. És Ubuntu helyett használtam Xubuntut is, úgy is lassabb volt.

Persze frissen telepített oprendszerekkel próbáltam, nem belassult többéves agyontelepítettekkel.
ebedli 2011.08.27 07:15:56
@gregorik: @zladko: @Alf: Sehol sem írtam, hogy minden ingyenes szoftveren látszik az amatőrség. Sőt, kifejezetten szeretem a szabad szoftvereket.

Hatalmas különbség van egyébként a Chrome (Chromium) és GIMP ingyenessége között, a Google ugyanis igen jól fizetett progamozókat alkalmaz főállásban azért, hogy kizárólag a Chrome-mal foglalkozzanak, míg a klasszikus szabad szoftvereket általában szabadidejükben fejlesztik érdeklődők és megszállottak.

A GIMP mindig is csak PS-pótlék lesz, és az sem igaz, hogy a PS csak profiknak való.
Nézzétek meg a millióból pl. ezt az oldalt, ehhez sem kell profinak lenni de Photoshop igen:

photoshoptopsecret.com

Ha valaki tovább akar lépni az alapfunkciókon, nem érdemes mással kísérleteznie. És ez távolról sem jelenti, hogy ettől már profi lenne, erre való egy jó képfeldolgozó program.
A németből átképzett orosztanárokból átképzett angoltanárok már ismerkednek az elágazásokkal, többen érteni vélik a hátul tesztelő ciklust, de sokan vannak, akik exception-öket dobtak a hír hallatán. „Az angolt túl egyszerűnek találtuk, a holt nyelvekhez nehéz élő…..
ebedli 2011.08.26 15:22:20
@Jofiu: Totálisan, ha nem láttad még a CPP rövidítést.
Te is tudsz japánul Bűn-e a cumi? 2011.08.23 18:20:00
Gyakori kínzó kérdés* babás fórumokon, hogy bűn-e a CUMI. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megmondhatom a tutit: japánul igen. Persze, ahogy már megszokhattuk, csak egyik jelentésben.Mert hát három is van neki:1.詰み  matt (sakkban)2.罪   bűn3.積み …..
ebedli 2011.08.24 07:19:53
@Magyar Vitéz: Minden emberi nyelv alapja a Magyar Nyelv, így ha valaki japánul tanul, akkor is csak a magyar egyik dialektusát ismeri meg.
Örömteli hír a tudomány és a marihuána szerelmeseinek, hogy egy holland cég visszafejtette a Chemdawg fajtájú Cannabis sativa genetikai kódját: A kutatócsoport egyelőre a nyers genetikai információt tette közzé, ami 131 milliárd bázispárt jelent. Hátra van még a genom…..
ebedli 2011.08.20 19:21:21
@musi: Akik szívnak, azoknak nő a nemi vágyuk és sokkal jobb vele a szex is. Elég szomorú, hogy az ismerősöd kevésbé érdekes a pasijának, mint a fű. Talán kicsit többet kellene foglalkoznia magával, akkor biztos nem lenne oka panaszra.

Szerencsére normális körökben ma már ez nem téma, az olyan szemellenzős bigott eszementek mint te, meg hamarosan kikopnak a társadalomból.

Addig is gyűlölködj nyugodtan, ha már másra nem vagy képes. Szánalom.
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
iCa reciklika Hiányzó láncszem: átmeneti nemek és fajokImádkozó Orchidea avagy Virágozó Sáska (Foto: Igor Siwanowitz, Praying Mantis Blepharopsis) A nem ugyanolyan erős kötés mint a faj. Mondta Feldmár András.  Ez azt jelenti, hogy embernek lenni nem…..
Vastagbőr Pokoli ez a történet 2011.08.18 12:01:00
Barczai Gabi a TV2 Akadémia vendégtanára: Gabika "élőben", a kamera előtt kapta el a kukoricatolvajokat a Napló riportjában (09:30-tól): A "bűncselekmény" után jött a Napló pokoljárása. "A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől…..