Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sailor Zsu

170 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Dilis Blogja... Klasszikus. 2019.06.27 16:04:52
Pfff. Klasszikus. Lassu vagy. Kicsit elegem van mindenből. 3 hèt ovi/bölcsiszünet, ami annyit jelent hogy az agyamra mennek. Persze a nagyot mindenki viszi mindenhova meg persze ő mehet táborba meg minden anyàm kinja, na de itthon se vele van a gond igazábol hanem a másik kettővel. Sadi a folyton…..
Egy Dilis Blogja... Lepattanó.. 2017.06.07 15:02:34
    most elolvastam a nem élesitett posztomat (tavaly dec.) és hát ja. találkoztam vele pont a szülinapomon :D te uuuristen... mint a héliummal felfujt "csillagPatrik" :D egy nagy test amiből kiállnak a kezeklábak :D és még ugy dülöngél is hozzá. istenem, a mi lett volna ha eddig ért el :D nem…..
vagyok gepen is de atjottem telora... csak h ne kelljen kattingatnom biztonsagi okokbol... szoval nemtom emlitettem e h van egy pesti csaj akivel ricsi sokat beszelget nemreg talalkoztak is bar azt se nagyon kototte az orromra h oda is…..
"volt egy brilleeg és egy lántyú, ugy gájolt im őt nemsziké".... :)   Mivel kezd bedugulni az orrom és egy kis csimota nagyon mondja a magáét, irok nektek kisregényt (csak elöbb most meghalok mert köhögnöm kell xD) szoval multhéten csüt táján kezdtem ugye köhögni ez odáig ment h szombat reggel…..
Egy Dilis Blogja... régi 2016.10.21 15:17:05
2013. február 7 Bonyolult ember vagyok, bonyolult gondolatokkal, Bonyolult háttèrrel ès bonyolult gondokkal.Egyszerű megoldás, egyszerü felelet, Nyisd ki batran mindenre a szivedet!..
Kegyetlen egy dolog ez... na de hogy kezdjem előről, ahogy jóanyám mondaná Ádámtol Évátol.... ezer meg egy éve nem irtam ide semmit. ennek több oka is van, a leginkább az hogy kinőttem abbol a korszakbol mikor minden apro cseprő szaromat leirom :D a másik az h kb meghalni nincs időm mostanában.…..
Egy Dilis Blogja... Pók 2016.01.19 19:13:50
A pók a sarkot telefonjaNincsen neki telefonja,De van helyette jo ebédje,Attol lesz jo egészsége,A légy a kedvenc csemegéje,Van vagy 120 csemetéje.Mindenkinek jut belőleTartalékol jo előreKarácsonyig megmarad,Ha a hálo fent marad ;)..
Ma is vegig aludta az ejszakat, picit jatszottunk, kozben megreggelizett, evett egy almat, most pedig megyunk mozizni. Egesz nap erre vart. ketszer akart nezni meset, nem engedtem es nem hisztizett. Ma rekord mennyisegu kajat megevett keves ido alatt, es meg a popcorn meg a hazi pazza vacsi meg…..
akartam irni egy blogbejegyzést, de hirtelen már nem tudom mit irjak.. am is lassan indulnom kell a gyerekekért igy időm sincs már rá, pedig jó dolog rapet hallgatni...  riddler - világosság hiányoznak a barátaim, akik tényleg mellettem álltak mindenben, akikért érdemes volt…..
"szeretlek.tudom.és te?azért vagy itt. ha nem szeretnélek most nem lennél itt.akkor miért nem vagyunk együtt? csak a gyerekek miatt?nem. szeretlek, de nem ugy ahogy te engem. nem ugy ahogy te szeretnéd. nem vagyok szerelmes.és nem is tudnál ujra az lenni?de. valaki másba igen.belém…..
Egy Dilis Blogja... no comment 2015.04.07 22:16:22
rohadtul gányul érzem magam... hogy irjak le mindent ugy h közbe nem mondhatok el semmit?! hogyan??? és még téged is elveszitelek... nem birom.. szétvet az egész. ugy érzem ebből nincs menekvés.nem tudom elfogadni ezt az egészet, és ráadásul tudom h én okoztam... nehezebb lenne ha…..
Azért, mert mosolygok, nem vagyok még boldog,Vannak az életben nagyon furcsa dolgok.Kacagok akkor is, ha szívemet tépik,Furcsa ember baját soha meg nem értik.Mindenki elhagyott, aki elhagyhatott,Mindenki megdobott, aki megdobhatott.Az is ütött rajtam, kinek mindig adtam,Szívszeretetemért…..
Egy Dilis Blogja... .. 2014.09.11 12:32:12
Néhol mindenhol önmagam vagyok...a világ közepén, az élet küszöbén.mégis elcsodálkozok,hogy nem tudom ki vagyok én... körbekering a gondolathol megáll, hol visszatér.mond csak el a gondodat,az egész mit sem ér...  ..
Egy Dilis Blogja... 10 perces vers 2014.09.06 16:49:06
Kisfiam... Itt alszol a keblemena babaillat körbefog,hallgatom csak csendesenpici nózid hogy szuszog.... s ha felsirsz néha hangosan,szivem szakad meg belé,rohanok is gyorsan,bánatod felé. édes kicsi kisfiam, mosoly terül arcodon,ezt a verset neked irtam,mig itt alszol a…..
Micsoda csoda.  És én ezt nem akartam. Nem kértem, mégis jött. Nem cserélném el semmiért. :) nehéz szülés volt, kezdjük az elején, oké? :D Szoval az ugy nézett ki, h kibujik hamarabb. mondjuk ugy 25 hetesen. vagy 27... aztán 32... jéé rossz a méhlepény. dejó. járjunk…..
Egy Dilis Blogja... legyünk ugy... 2014.08.18 20:27:06
azt hiszem nem kéne mondanom semmit. mintha mirólunk irták volna. hiányzol ez tény, pedig neked nem vok más csak a "lila kurva". rád se mernék irni h mi van veled, és tudom h pl ezt se olvasod :D háh. még talán kicsit örülök is neki és megmosolygom. ide jutottunk. pedig én tényleg…..
Nagyon köszönöm a Lendület magazinnak az ajánlást, és a megkeresést!! :) http://lenduletmagazin.hu/egy-dilis-blogja/    Nah szóval. Páromnak igaza van, rég nem irtam :) illetve irtam én csak annyira nem volt publikus hogy nem élesitettem :D dehát, nem igazán tür nyomdafestéket…..
Most tartok ott h kibaszottul elegem van mindenből. Kurvára de rohadtul. És akármilyen szemét köcsög rohadék vagyok, a lányomból is elegem van.  terhes is vagyok, ezt se akarom, semmit se akarok. egyedül akarok lenni. sőt továbbmegyek, tanulni akarok, mellette dolgozni akarok, pénzt…..
régi: Hófüggönyén át az élet, szépen csendben tovaszállÉrted égjen minden éjjel ez a kicsiny gyertyaszál.Mint a téli havas tájon végigsöprő fuvallatUgy hagyja el könnyű sóhaj utoljára ajkadat.Mi, akik most itt maradtunk könnyezve emlékezünk,Egy életen át minden nappal…..
Ma nincs munka. Ma itthon ülök. Ricsi alszik, Dorka meg mindent szétrámol... jó kis szabadnap h utána pakolhatok .... el akartam ma menni kulcsot másolni, vásárolni, egy Digit befizetni.... nem mentem.. még mindig pizsiben vagyok. pihennék, már a fejem is fáj, minden bajom…..
Egy Dilis Blogja... honfoglalás... 2013.11.28 14:23:58
Persze természetesen hazafelé elgondolkodtam, megint... tegnap ujra kedvet kaptam zenét hallgatni. ez két év után olyan mint egy falat száraz kenyérre egy korty viz. letisztit. megujit. és élvezem. csak rá kellett jönnöm h nincs noti, nincs memkariolvasó :D hogy a picsbe lesz igy a…..
Megkérdezted... "mégis mi a fasz bajod van hirtelen Ricsivel?" Én világ életemben ugy lettem nevelve hogy a barátok fontosak. Fontosabbak bárminél. A barátokat támogatni kell, mellettük lenni akkor is amikor nincs szükségük kifejezetten rám. Minden alkalommal ha…..
Jó tudni !( internetes csalásokhoz )A törvény:2012. évi C. törvény (Btk.) 373. § (1) bek.: „Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.”Feljelentés:A legfontosabb, amit tudni érdemes a feljelentésről,…..
Leveskockaevés. Éjféli telefon. Depresszió. Kicsit későn jött. azt szokták mondani a szülés után esnek depresszióba a nők. hát én két évvel utána lettem az. gyereket akartam. hát menstruációt kaptam. nem vagyok terhes. és megint ott tartok hogy valószinü nem is lehetek.…..
Ha valamelyik eladó hirdetését szeretnénk leellenőrizni, mi sem egyszerübb!! Pár apró trükk, és megtudhatjuk például álmaink babakocsijáról, laptopjáról hogy vajon tényleg az eladó tulajdonát képezik? Lépésről lépésre: Nyissuk meg a kívánt hírdetést.  Vegyünk konkrét…..