Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chucky#09

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztokösszepróbáltuk a darabokat hát valami ilyesmi lesz ... egyszer. A blokkot már minden új csapágyával együtt beszereltük a helyére rajta a karbi meg a kipufogó is. Most jönnek majd a bowdenek. Ha lesz fék akkor rátolunk egyet mert a dinaster rejtelmeiben még nem sikerült…..
Sziasztok jó rég volt frissítés de attól még a munka nem állt meg csak 1 hétig pihentettem, mert kezdtem besokallni de, jót tett az 1 hét, mert most új erővel ugrunk neki a sárkánynak. Szóval a kerek le lettek festve kaptak új kerékcsapágyakat, sikerült szerezni külső gumit is…..
Üdv minden kedves kis blogcsemegéző barátomnak!Folyamatbana felújítás....(muszáj,tavasszal ezzel csapatok a fagyizóba) :)Elég jól halad a munka,most kaptok belőle egy adaggal, átadjuk nektek ezt a csodálatos életérzést!:D (főleg csiszolni) :D:D NOS....minden elem fémtisztára…..
A Motor hatalmas fejlődésen esett át a hét/hetek során. Teljesen le lett alapozózva, töltőzve, felcsiszolva. A blokk is szétszedésre került, ahogy várható volt dugó+gyűrű jól néz ki, primerc lánc és kuplunglamellák kinézetét illetően viszont kifogásaink vannak... A…..
Bátyóm írása:Szerdán kezdtem el dolgozni a motoron, vagyis ismerkedni vele. Egész napos mutatvány volt, kezdődött a brigéciolos lemosással, néhol 3-4 mm vastag 30-40 éves kosszal szembesültem. Cél minden darab külön legyen és fémtiszta legyen. miután a kosz nagyját sikerült…..
Kedves bátyámnak köszönhetően a projekt isméd feléled hamvaiból :) és soha nem látott intenzivitással fog készülni a motor. Minden lépésről lesz bejegyzés a blogon!Köszi Bátyó! ♥..
Először is elnézést szeretnék kérni, mert 4 hónapja nem volt érdemleges bejegyzés... ez részben, illetve teljes egészében a lustaságomnak köszönhető, de most, hogy már nincs semmi időm a suli mellett, újra nekiálltam az Öreglánynak :) A mostani terv:Vázig lebontás, új…..
Régen jelentkeztem, ezért elnézést kérek, de jó munkához idő kell. Ma fél öt körül lementem a garázsba, és csak nézegettem a motort, úgy negyed órán keresztül. Ez szép. fogalmazódott meg bennem a gondolat, és ha már szép, legyen jó is! Uccu, folytatom a múltkori dolgot,…..
Hamarosan lesz update, de most még lábadozok, ugyani kivágták mindkét lábamon a nagykörmöm sarkát... sántikálok, de pár napon belül kiszedem a blokkot..
"Reggel" 11:45, felkelek, kinyitom az ablakot, bejön egy kis friss levegő, meg egy gondolat az agyamba ideje nekiállni az Öreglánynak. Családi ebéd után beöltöztem "kapálósba", irány a műhelybe. rövid takarítás/előkészítés után legurítottam a motort. Eddig…..
MEGVAN A MOTOR!!!2010 Március 21.7:45 - Indulás Tatabányáról, Tomi barátommal és édesapjával, nomeg a Corollával :P140 km megtétele után, gond nélkül odaértünk Berkenyére, átszeltük Pestet, a Chuck Norris (Megyeri) Hidat. Berkenyén simán odataláltunk az eladóhoz…..
Chucky#09 2010.03.23 19:43:26
Valentino Rossi videójához nem kell sok rizsa. A világbajnok megmutatja, hogyan kell motorozni – esetében nem igaz a mondás, hogy aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja. Neki mindkettő megy. Nincs szó bonyolult trükkökről, itt a tudatosságon van a hangsúly. A fegyelem és a…..
Üdv itt, még sose csináltam ilyet :)Tehát adott egy 1967-es Tatran, egy ház egy kis községben, egy nagyszülő, egy kistraktor, és egy akkora adag fanatizmus ami bármihez elég.És, hogy, hogy kapcsolódnak ezek össze?1967-ben még más ember lakott abban a házban ahol most élek…..