Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tina70

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlotte's True Blood book series 2010.05.07 17:16:00
Amíg várakoztok a fordításokra, illetve láttam, hogy sokan kerestétek őket.Egy kérdés: A Touch of Dead című könyv az melyik?Ez az egész történet lenne egyben?Hmm...közben megtaláltam, ez egy rövid történet gyűjtemény.Dead until dark Living dead in Dallas Club dead Dead to…..
Sziasztok, mint azt már a Felhívásban olvashattátok elkezdük a következő könyvet. A könyv egészben:True Blood 7 - Mindannyian halottak ..
Tina70 2010.04.24 15:44:34
@fangtazia: Köszi, de szinkronosan nekem is megvan mindkét évad. Azért kedves tőled, hogy felajánlottad.;o)Csak meg akartam nézni feliratosan is az 1. évadot. A 2. évadot sikerült feliratosan magszerznem. Szerintem annyira nem találták el a szinkront ennél a sorozatnál. Sookie hangja például eredetiben sokkal jobban tetszik.;o)
Tina70 2010.04.26 17:51:36
@axelrosie: Szia! Szerinted a minisorozatot is le lehet majd tölteni, hogy megnézhessük? Nem tudtam, hogy lesz ilyen minisorozat, de most már (hála Neked), keresni fogom.
Elkezdtük lefordítani a 6. könyvet, köszönet: Áginak aki a csapat éle, és Mikkamakkának a lektorunknak.Egy novella amit érdemes elolvasni a 6. könyv elkezdése előtt, a Karó című gyűjteményből ismert eredeti fordítás, köszönet Vecskonak, és Mamintinek:A novella: Egyszavas…..