Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goyci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
goyci 2011.03.21 18:50:52
@canadacruiser: Érdekes, hogy a bekamerázott kukásautó az menő (valóban nagy segítség azoknak, akik nem bírják helyesen bedobálni a szemetet a szelektív hulladékgyűjtőkbe), de az kifejezetten szánalmas, hogy "demagógok" vagyunk ha a tengeren úszó szemétszigetekről merünk beszélni? Mért nem lehet szimplán NEM "megtermelni" azt a sok szemetet ami nagyjából (de legalábbis a mi emberi léptékünkkel mérve) SOHA nem fog lebomlani? Nem mintha érdekelne, hogy a világ kőolaj termelése épp hogy áll, vagy hogy jómagam megrendítem-e azt ha többé nem veszek műanyag palackos terméket (bár így lenne), de szerintem a mellett kiállni, és ösztönözni az embereket arra, hogy ne termeljenek annyi szemetet, mellőzzék a sok csomagolóanyaggal áruba bocsátott termékek megvásárlását, nem akkora bűn.
Varacsk Kreatív Piknik 2010.05.06 15:32:00
 Egy jó programot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, mely most lesz vasárnap az Iparművészeti Múzeumban (Ferenc Körúti metrómegállónál).10 órától különféle programokkal vár Titeket a Kreatív Piknik néven futó programsorozat, mely a Tükörben a Világ kiállítás…..
Varacsk Tavaszi pirománia 2010.03.17 17:10:40
Már mindenki nagyon várja a tavaszt!A legtürelmetlenebbek azok az emberek lehetnek, akik még a belvíz levonulását és a hó olvadását sem várták meg, már begyújtották a "határt" a putnoki térségben. Mi éppen hazafelé igyekeztünk gömörszőlősi önkéntes…..