Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadorx

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kampány hevében se feledkezzünk meg arról, hogy a budaörsi dombok számos növényritkaságnak adnak otthont! A tavaszi napsütésben egyre több kiránduló mássza meg az Odvas-hegyet, Kő-hegyet, bandukol a Csiki-hegyek vagy a Farkas-hegy kanyargós ösvényein. Csak egy kis…..
A tegnapi nap folyamán Scheiring Gábor (LMP orsz. lista 8. hely) az MR1 Kossuth Rádió választási műsorában válaszolt a hallgatók kérdésére - szerintem közérthetően és jól! http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/scheiring-gabor-az-lmp-nek-nem-eri-meg-a-mutyizas.htmlSzintén…..
A http://torokgaborelemez.blog.hu/ - n, március 30-i bejegyzésében Török Gábor arról értekezik, mely pártok okozhatnak meglepetést az Országgyűlési Választásokon:"Sok mindent el tudok képzelni, hiszen egy választás tele van kiszámíthatatlansággal, mégis ezek…..
Jávor Benedek (országos lista 2. hely) bemutatta tegnap a "Budapest-programot"! Szimpi: "A megszokott módon - villamossal - érkezett a sajtótájékoztatóra"http://lehetmas.hu/hirek/1561/az-lmp-bemutatta-budapestprogramjatA  hivatkozott cikk…..
Mindenkinek a szíves figyelmébe ajánlom: az LMP program egyes részeiről vita, eszmecsere, véleményütköztetés indult a NET-en! (Helyenként véleményem szerint több, programba bedolgozandó ötlet, javaslat is felmerült a hozzászolások során - dehát így lehet más a politika,…..
HÉTFŐ: Először is a bravúr, hogy mind a 20 megyében tudtunk listát állítani, és amelyet elsősorban Nektek (segítőknek, szimpatizánsoknak) köszönhetünk, neves politikai elemzőkből váltott ki elismerést. Köszönjük! Itt álljon egy idézet Tölgyessy Péter szokásos, hétfő…..
Az utolsó erőinket is mozgósítjuk. A központi kampánystáb emberei is segítenek Sárváron, Orosházán és Pásztón. Éppen rakják össze a csomagokat. Dorosz lenyúlta az összes még elérhető szórólapot (nem maradt sok :) ), erre az EON egy LMP logós pléddel válaszolt. 1 LMP…..
vadorx 2010.03.17 18:25:16
@Monthy: Megértelek, pár éve még én is az MDF-re szavaztam... Abban is igazad van, hogy mindkét párt megpróbál valahol középen pozicionálódni, nem beállni egyik nagy szekértáborba sem... Abban is igazad van, hogy mindkét párt megpróbál racionális válaszokat adni létező problémákra, kerülve a mind FIDESZ-re, mind MSZP-re jellemző hangzatos demagóg ígéreteket... Abban meg végkép igazad van, hogy a negatív kampány rossz...
DE: Az LMP nyíltabb kártyákkal próbál játszani, legalábbis eddig úgy látom (pl: nyílt kampányszámla). Az LMP nem hangos a botrányoktól (remélem ezután sem lesz, és nem váltogatja választásról választásra arcait, szövetségeseit, programjait).
És két fő érv:
1. Az LMP programja világosan olyan Zőld/ökológiai értékrendekre épül, amelyet eddig semmilyen parlamenti bejutásra esélyes párttól nem tapasztaltam.
2. Az LMP-ben esélyét látom egy olyan (viszonylag) korrupciómentes politikai közeg kialakulásának, amely eddig hiánycikk volt a magyar politikában.