Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axel120

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nem én mondom Nem Komolyan A játék neve: Szar játék  Itt letölthetitekÉs hiába az őszinte cím, közel sem nevezném szarnak. Csak pokolian nehéz egy idő után..
Ádám küldött nekem egy Tescos kiadású "Grand Touring" nevű játékot. 98-as a játék, szóval korántsem mai darab. Ahhoz képest meglepően jó volt a grafikája és úgy egyébként sem tűnt fel komolyabb probléma. Talán az, hogy meglehetősen nehéz egy játék. Arcade…..
Komolyan...Jól olvastátok. Ezúton szeretnék teljes mértékben elhatárolódni a következő "rendezvénytől". Engem is meghívtak, de én megfogadtam, hogy soha többet nem akarok ezzel a "játékkal" szarakodni. Következő üzenetet kaptam:Kedves…..
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Itt a második rész, sajnos az utolsó pályára már nem volt idő, úgyhogy az még jön.A harmadik pályáról még annyit, hogy sokkal de sokkal durvább mint amilyennek tűnik. Percenként lehet újrakezdeni, és amít rájöttem, hogy hogy lehet az őrtornyos alakokat kinyírni, már tiszta…..
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..