Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zalatgal

5 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
BtheBest Utazási tanácsok 2010.01.07 17:37:40
Az ember csomót utazik egy évben, de a szeptember 11-es balhé óta egyre nehezebb konfortosan. Mert az ember nem viheti magával a krémjeit, zseléjét, tusfürdőjét, satöbbi. Jó erre azt mondják, hogy az ember vegye meg kint újra, és oké ez annyira nem is volna gáz, de pl. a zselé…..
Eddig nem személyeskedtem, de most kényszerűségből muszáj lesz, mert a kommentekben velem is sokan személyeskednek, volt aki megfenyegetett tettlegesen és olyanis volt aki például most levélben hencegett nekem, meg gúnyolódott. Ezt a levelet azért másolom be, hogy lássátok milyen…..
Mivel az én asztalom ezen a stílusblogon kicsit érettebb fejjel olyan lehetőségeket összehasonlítani amik közül a választáshoz fontos a személyes tapasztalat és bizonyosfokú hozzá értés, most is egy sokakat talán érdeklő témát szeretnék kibontani, amit Erik már kétszer is…..
zalatgal 2010.02.17 02:11:55
BtheBest Az Operabál 2010.02.15 11:00:00
Nem tudom voltatok e idén vagy szoktatok e járni, ha igen az jó mert akkor kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, ha meg nem akkor itt a lehetőség h megtuggyátok h milyen egy ilyen nivós esemény belülről. Elöljáróba leszögezném sajnos voltak elég sok oda nemillő elemek is, ami…..
zalatgal 2010.02.17 02:07:07
Kedvenc lúzer faterunk, a Simpson család fánkzabáló feje, azaz Homer Simpson olyan helyre tévedt el, amiről álmodni sem mert volna: az egyik oxfordi szótárba. A világ legnagyobb tankönyvkiadója rendszeresen frissíti ugyanis modern idézeteket tartalmazó szótárát, és a legújabb…..
Mivel szombaton a Dokk VIP WC-ben két csík kóláért, meg egy elég gyenge handjobért bevállaltam neki, hogy promózom ezt a szart nagyon megtetszett fucktothemusic barátom legújabb blogbejegyzése, szeretném veletek is megosztani! A lényeg: a popzene 95%a nyúlás, lopás, utánérzés,…..
Subba A hét videója: Popó 2009.12.01 15:43:00
 Ez a nap pedig a magyar akcentusé! ..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Tömeges visszahívást jelentettek be az amerikai fogyasztóvédők. Minőségi hibák miatt három ismert cég is jelentős számú eladott termékről volt kénytelen elismerni, hogy balesetveszélyes.  A Trek 16 ezer, a Cannondale 1500, a Norco pedig 3600 darab hibás gép…..
zalatgal 2009.05.20 22:42:49
@Biro_Peti: A válasz valószínüleg a következő: Igen, megéri :)
A Homár, mint a véleményszabadság és a szabadpiac szélsőséges híve, csak ünnepelni tud, amikor azt látja, hogy amikor a rajongók nem látják őket, már a magyar net kajmánozós-zsidófaló szelete is pont olyan jólfésült kapitalista, mint azok, akik ezt be is merik vallani. Alant…..
Több következménye lett az Ismert költőt igazolt le a Ferencváros című posztnak. Egyfelől a kommentek között agysérülést szenvedtünk Grandaw "humorától": -Érdekes, hogy minden amerikai film végén ugyanaz a felirat van. -A stáblistára gondolsz? -Nem, Ady Endre.…..
zalatgal 2009.03.24 09:59:55
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem értünk egyet minden pontjában sem az orosz állásponttal, sem a cikk írójával. Magyarországnak vitathatatlanul szüksége van a gázforrásainak diverzifikációjára.  De azzal a ténnyel, hogy Gyurcsány éppen Moszkvában - ráadásul…..
Krisztián és Tamás, a két jóbarát egy napon úgy döntött, a harkányi fürdőben költik el  üdülési csekkjeiket. Wellnesselni vágytak, korlát nélkül, ezért a pénztárnál a minden szolgáltatásra kiterjedő jegyet kérték, majd egy órával később még mindig szárazan…..
zalatgal 2009.02.25 09:48:51
Zoltán kiborult azon, hogy minek takarítják gőz- vagyis dupla hókotrós erővel a Hősök tere közepét, az utak helyett. Nem gondolt ugyanis bele, milyen lenne, ha váratlanul megpördülne az Ismeretlen Katona. Jó reggelt mindenkinek ezen a havas reggelen!   Szóval hóhelyzet van.…..
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
A szervezett bűnözés nagyjait bemutató sorozatunkban a méltán híres-hírhedt Juni Bertold nevéhez értünk, akiről például a Németek nem kevesebb, mint egy teljes hónapot neveztek el, illetve  Némethék pedig fiúknak adták a Bertold keresztnevet a keresztapa tiszteletére. Ő…..
SMTJ Hol a Domiiineeeeek?!!?!! 2007.07.02 19:57:00
Dávid Attila: - Na de Péter, nem gondolod, hogy kicsit túlzás, hogy minden nap délben jársz dolgozni?Dominek Péter: - Dehát Attila, én minden reggel kondizni járok!Dávid Attila: - De Péter, tudod, hogy ez nem mentség, 8:30-kor kezdődik a munkaidő!Dominek Péter: - Jó-jó,…..
Nemrég érkezett, a friss hír, hogy a méltán híres rapsztárt, Fél Dollárt egy koholt vádakra alapozott eljárás során, a magát polgári nevén megnevezni nem kívánó SMT maffiafőnök (100 dollár alias Alexander Landov) alvilági kapcsolatai révén egy, általunk nem ismert…..
SMTJ Mitkajáljunk? II. 2007.06.28 20:50:00
Ezzel a képpel szeretném érzékeltetni, hogy milyen a minimálisan elvárt fejlődési irány a kaja területén (ja, és paprikáskrumpliba nem teszünk szardíniát:)):Amúgy hogy tetszik az új dizájn? Nemsokára jönnek a képek tavalyról és azelöttről. Van egy két nagyon…..