Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clone Commander Bly

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még a harmadik sorozatból is csak néhány szerencsésnek lehet, már mutatjuk azt is, mit hoz a negyedik. (A 3. szériával kapcsolatban pedig azt hallottam, hogy azok a megfejtett kódok nem is biztos, hogy megfejtett kódok. Persze lehet, hogy csak gyári ellenpletykáról van…..
Yooha írta visszaemlékezésében, hogy a minifiget ő gyerekként legóembernek hívta – és bizony én is. Megpróbáltam összeszedni néhány további „szakszót”, mármint amit gyerekfejjel, és egy-két évtizeddel az internet korszaka előtt annak tartottam, illetve…..
A 6743 Street Speedster kritikám végén fakadtam ki, hogy úristen, nekem tényleg kellene a 6753-as monstrum. Lehet, hogy tényleg az istenek játéka, de egy hónap sem telt el, mikor a Match akciójában feltűnt a doboz, mégpedig nagyon kecsegtető áron. Nem sokat gondolkodtam, hogy meg kell…..
A múlt heti versenyre rengeteg kiváló alkotás érkezett, viszont feltűnt, hogy milyen sokan voltak, akik láthatóan kevesebb energiát fektettek a fényképezésbe, mint az építésbe. Mivel egy ilyen versenyen a képek döntenek, érdemes lehet a képek készítésére egy kis időt…..
Clone Commander Bly 2010.10.27 14:35:08
@Dornbi: Óhh télleg. Ha oda figyel rá az ember nagyon feltűnő. Kössz, hogy sóltál! Máskor egyforma lámpákat fogok használni!
Hát akkor most már akkor tényleg zúgjanak azok a fanfárok! Nyilván nem elhanyagolható hogy a győztes 4486 AT-ST & Snowspeeder boldog tulajdonosának érezheti magát ettől a perctől, de ami ennél sokkal fontosabb, hovatovább menőbb, hogy G á b o ra legoblog első…..
Lezártuk a nevezést, összesen 62 alkotás érkezett. Mivel soha semmilyen versenyt nem követtem figyelemmel, fogalmam sincs, hogy ez nagy szám-e, de SevenBB állítja, hogy klassz. Az első végigpörgetés után máris állíthatom, hogy jópár nagyszerű meló érkezett, köztük…..
Clone Commander Bly 2010.10.02 14:44:43
Nem is értem mit nem lehet azon megérteni, hogy 16 x 16 x 16 studnál nagyon cuccot NE küldjetek be. Ráadásul a Logan futásának mi köze a Birodalom visszavághoz, he?   Természetesen Keith Goldmant kizártuk a versenyből. Legközelebb majd talán jobban figyel a…..
Itt a vége, sajnos, most csak ennyi fért bele, bár szerettünk volna legalább még egy készletet, a 10123-ast bemutatni, de talán, majd valamikor egyszer lesz hozzá szerencsénk. Solo kapitány 2013-ban fogja ünnepelni, kiszabadulásának harmincadik évfordulóját. Ha minden jól megy…..
Clone Commander Bly 2010.09.27 20:40:23
Nem sok posztnak volt akkora sikere a blogon, mint a Marcos Bessa Ancient Lady's Museum MOCját bemutatónak – teljesen érthetően. Nagyjából a posztolással véget is szoktak érni a ezek a történetek, megnézzük, tetszik, örülünk, aztán mindenki megy a maga dolgára. Marcos…..
Mint azt tegnap is láttuk, a neten rengeteg kiváló MOC kering. Vannak köztük felejthetőek, és vannak olyanok is, amelyeket látva egyből elfog a birtoklási vágy. Még szerencse, hogy Lego-kockákból készültek, így a birtoklás nem is annyira lehetetlen. Elég megszerezni a megfelelő…..
A hétvégére beindult a Shuttle dömping és mindenki foglalkozott vele egy picit ide egy picit megcsúszva rakjuk ki. Ennek a csúszásnak az a legnagyobb előnye, hogy volt idő végigolvasgatni a különböző netes fórumokon a hozzászólásokat, amiknek legnagyobb része enyhe…..
Clone Commander Bly 2010.06.22 21:09:35
@Almaspite: Én is így vagyokk a készletekkel.
Nem is tudom mért de először nagyon tetszett ez a készlet, majd amikor megtudtam az árát vissza hőköltem, de végül mégis csak a KELL kategóriába került. AMikor viszont jöttek a részletesebb képek elment tőle a kedvem...
Ki hanyadik tippre jön rá (gugli nélkül), hogy mit akar reklámozni az alábbi fotó? ..
Clone Commander Bly 2010.06.21 20:40:56
Szokásomtól némileg eltérve, a rövid hírekkel kezdem a hetet, mivel a hétvégémet kicsit sem legózva, de nagyon a Balatonnál töltöttem, így aztán sokmindenre jutott időm, de a blogra nem. Délutánra feltámadok, ígérem.Ellentétben az első és második szériával, a gyűjthető…..
Clone Commander Bly 2010.06.14 21:31:03
@Gibbons: Jujj... Ezt mért nem képregényben írtad meg?
A licenszelt termékvonalakról szóló poszthoz Anaktól érkezett egy hosszú és meglehetősen komoly komment, amiben azt boncolgatja, hogy a licenszelt készletek gyakorlatilag egyetlen kifutása az erőszak:Az összes licenszelt termékvonal (beleértve még a Toy Story-t is) mind az…..
Clone Commander Bly 2010.06.11 22:07:57
@BorZol: Lehet elfogult vagyok, de azt szeretném tisztázni, hogy az SW nem egy elmebeteg, lövöldözős, agysejtpusztító! Én si épp egy SW, City ötvözeten gondolkodom és próbálom megépíteni!
Clone Commander Bly 2010.06.11 22:51:53
@BorZol: Hogy-hogy mim van? A keveréket úgy értem, hogy egy SW város pl.: Teth, Courosant.
A mai friss és rövid végigjátszásunk különleges, de példa volt már rá. Greg36-tal párhuzamosan játszunk: a bal oldalon ő, míg a jobb félen én értékelek. I. Alapadatok Neve: Farmer Sorozatszám: 7566 Témakör: City Altéma: Farm Kiadás éve: 2010 Kockaszám: 16 Minifig: 1…..
Clone Commander Bly 2010.06.11 22:18:14
@the little stormtrooper: @tutuka: Apám állattenyésztő-üzemmérnök, de nélküle is tudom, hogy egy kutya nem nagyobb egy malacnál. //// Ez jó ötlet :D
Viszont annak megvan az értelme, hogy ez még csak kis malac, és mivel mindig kicsi maard ki lehet zárni a DISZNÓVÁGÁS fogalmát! Nah megint mindennek az erőszak a vége :-))
Figyelem: az alábbi blogbejegyzés alkalmas a nyugalom megzavarására, ezért csak erős idegzetűeknek és 18 éven felülieknek ajánlott.Lego-emberkék most hagyják abba!Mint az tegnap is bebizonyosodott, a Lego nem mindig az önfeledt játszadozásról szól. Elég egy balul sikerült…..
Clone Commander Bly 2010.06.10 15:22:09
@tutuka: ÉRdekesnek találom azt, hogy a legós körökben a van aki gyűjt, van aki játszik, van aki gyűjtik és játszik...stb... Én kíváncsi lennék arra, hogy Te, meg mindenki aki az oldalra téved mit gondol erről.
Amint az már reggel is láthattátok, irgalmatlan friss a blogunk (:D). Annyira, hogy Hammer jóvoltából már teszteljük is sok olvasónk egyik legnagyobb idei vágyát, az új csodakamiont. Három napra gyerekcsősz lettem, mert feleségem Hamburgban koncertezett (csak nézőként), de…..
Lehi fészbukján akadtam erre a videóra:Először azt gondoltam, aha, valakinek sok ideje van, aztán meglepve láttam, hogy az eredeti – nem elektromos – gyári készlet linkjét is kitette. He?2003-ban ez egy létező vonal volt: Make and Create. Bár ez az év még az egészen…..
Ahogy már többször szóba került, a LEGO Indiana Jones-vonal egy úgynevezett licensed theme. Az 1999-ben megjelent, zömmel tv- és mozifilmek alapján készült licenszelt legó készletek gyakorlatilag megmentették a játékot a jövőnek. A Bionicle készletek mellett a Star Wars széria…..
Clone Commander Bly 2010.05.30 15:08:42
Tegnapi játékosunk BorZol nemcsak legózni, de időnként kommentben háborogni is szokott a világ igazán fontos dolgairól. Mérge minapi tárgya a TESCO akciós újságjának egyik hirdetésre:Nektek nem furcsák ezek kockák a dobozok előtt? Mintha kicsit nagynak…..
A részletekre még várni kell, de nagyjából ez lesz a várva várt 8404 City Public Transport.update: nem lesz annyira durva ára (bár nem is olcsó)Chunky 2010.05.12. 14:22:27 Az eurobricks-t olvasva találtam, hogy az Ausztrál Lego képviselet válaszolt egy e-mail-ra. Késő augusztusra…..
Évekkel ezelőtt, 1996-ban megjelent egy Technic készlet ami egy űrsikló volt, bennem nem maradt meg az emléke, 2003-ban pedig megjelent a Discovery sorozat. Igaz csak egyetlen évet élt meg, pedig lett volna értelme tovább folytatni, hiszen a Space sorozat éppen két évvel azelőtt tért…..
Ha tegnap, feladtuk a postát vagy befizettük a csekket akkor ma nézzünk be Profound Whatever's vegyeskereskedésébe.A kis bolt nemcsak szépen van berendezve, de fotók is hihetetlenül igényesek. A színösszeállítás itt is tökéletes, a berendezés pazar, összességében pedig egészen…..
A márciusi gyárlátogatásunkról szóló cikk tegnap élesedett az index-anyánkon! Normális screenshottal sajnos csak később tudtam dokumentálni az eseményeket (mondjuk nem mintha számítana).Aki még nem tette meg, itt elolvashatja Valuska László beszámolóját...