Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gajdos Jr.

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kelenföldön, a Vasút utcában lévő épületekről annyit sikerült kiderítenünk, hogy a vasúti dolgozók és családjaik számára épültek, valamikor a 19. század végén...
Csak Fördős Zé maradt meg az eredeti gárdából, ami nem is olyan nagy baj, (bár én őt is lecseréltem volna), mellé pedig Sárközi Ákos Michelin csillagos séf és Wossala Rozina, a műsor első évadának második helyezettje érkezett. Sárközit rocker séfnek titulálja az RTL, gondolom, mert tetoválásai…..
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
Gajdos Jr. 2015.10.27 13:30:54
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Az Aranyélet a magyar HBO harmadik saját gyártású sorozata, amiről Sixx írta korábban, hogy a Társas játék és a Terápia után ez lehet az első olyan széria, ami megfoghat egy szélesebb nézőközönséget. Az eredetileg finn sorozat magyar verziója egy diszfunkcionális családról…..
Hiába nyígtam a múlt héten, hogy kérem vissza a szuper Homeland főcímet, az ötödik évadra teljesen új intrót kapott a Showtime sorozata.  Legutóbb ez volt: És most ez lett: Nyilván a történet új fókusza is indokolta, hogy Ronald Reagen, az idősebbik Bush, a másik…..
Gajdos Jr. 2015.10.15 11:09:10
Heitner Orsolya és Sipos Lilla csatlakozott a DigiSport Sport24 című híradójához, így Csisztu Zsuzsával és Kalmár Ágnessel együtt négyen vezetik majd a műsort. A két új kolléganő mától csatlakozik hivatalosan a hírműsor csapatához. Heitner 10 éve vezet műsorokat, többek…..
Gajdos Jr. 2015.10.08 14:22:25
Az a legidegesítőbb, hogy pont azzal csinálunk reklámot ennek a nyomorult videónak, hogy kitesszük, és megírjuk mennyire szar. Mert az. Ócska, rossz poénok, rossz színészek, a téma rémesen kínos megközelítése, pocsék az egész úgy ahogy van. Sajnos ez néhány kivétellel…..
Gajdos Jr. 2015.10.07 15:37:08
A kamera mögött Jagger (igen, AZ a Jagger), Scorsese és Terence Winter, előtte Bobby Carnavale, Olivia Wilde, Ray Romano és Andrew Dice Clay. A téma a hetvenes évek zenei forradalma, bemutató 2016 január.  ..
Gajdos Jr. 2015.10.07 15:36:09
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
Még hogy mi lennénk rasszisták vagy kirekesztők? Most komolyan? Ez szamárság, ahogyan a rasszizmus is szamárság, nem csak a vádja. Ha a népek olvasztótégelye Amerika, úgy Magyarország még annál is inkább olvasztótégely. Ez a nemzet lenne kirekesztő, amelyik a világon a…..
Gajdos Jr. 2015.02.08 16:12:36
Belsőség Heti merítés 2015.02.08 09:47:53
Megbízható, fürge autó Pont a francia autó példájából tanulva kerestem én is olyat, amivel biztos, hogy minden reggel bejutok a munkahelyre, nem hagy cserben, és nem drága fenntartani. Sand Queen Fogyasztas atlagban 17l/100km ehhez persze tudni kell, hogy a legkondi szinte…..
Gajdos Jr. 2015.02.08 15:32:03
@osze: és ezért is van körbenyomva az összes olasz autó, mert ilyen kis yolokatona mind
Fotóválogatás a Szellemvárosok Magyarországon által kiírt fotópályázatra érkezett képekből. A remek képekből természetesen készítettünk egy válogatást. A nyitóképen Smid Tibor "Butterfly" című képe látható...
Gajdos Jr. 2015.01.28 14:47:11
Tisztelt Honfitársaim, magyarok, a határon innen és az angliai Tescókban! Minden éveben eljön ez a pillanat, amikor véget ér az esztendő, és megállunk egy pillanatra, hogy visszatekintsünk, ki is hányt bele a bólés tálba? Ha az ország bólés tálját nézzük, akkor sokan,…..
Gajdos Jr. 2014.12.31 13:11:34
Hartay hácsé barátunkkal tegnap megint beszélgetésbe keveredtem - az utóbbi időben komolyabb szakmai berkekbe történő beszivárgása mellett (könyv, díjak meg ilyenek) már a Wikipédián is hirtelen jelen lett. Szerencsére viszont pl. a slam poetry még tudtommal nem gyalázta meg…..
Az RTL Klub szereti duplán nyomni az anált, oppardon, valóságshowkat, annak idején a Survivorból is kettőt forgattak egy helyszínen és a Celeb vagyok 1. és 2. évada is így készült, jóhogy most is kapunk egy második adag követendő példát az arcba. Első blikkre, és a megérkezés…..
Sajnos mára a zeneipar futószallagon hozza a sok, szaros műanyag sztárt, akik nem tudnak énekelni, csak a seggüket rázzák - de producerre és Photoshop-művészekre telik nekik bőven. Nincs egy eredeti riffjük sem, csak lopnak, feldolgoznak, sample-eznek, tátognak. Szánalmas. Úgy…..
Egyértelműen a két műsorvezetőt viseli meg a legjobban az afrikai hideg, és ezt nem csak onnan lehet tudni, hogy minden felkonfban erről lamentálnak, vagy, hogy mindig állig zipzárazzák a polárpulcsit, de az idegeikre is egyértelműen kiült a hajnali dér. Annyira utálják egymást,…..
Gajdos Jr. 2014.10.18 17:41:14
Edward Blake, undorító egy féreg vagy. És ezért hálásak vagyunk Neked. Köszönjük szépen!   Olyan sokan ajánlottátok már ezt a helyet, hogy végül megtörtünk és elmentünk kipróbálni. Elképesztő vitákat folytattunk itt a szerkesztőségben, hogy melyik is a legjobb…..
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
Top 100 album of minden idők, mielőtt meghalsz, ezeket hallgasd meg, mérföldő a nemzetközi/magyar rock történetében, stb. stb. // // Pedig attól mérföldkövek, mert valami véleményformáló kitalálta, de amúgy senki nem meri bevallani, hogy nem érti őket - sőt: esetleg…..
Egy 250 méter magas felhőkarcolót és egy 25 ezer fős egyetemvárost akartak a nyilasok felépíteni a Budaörs feletti Csíki-hegyekben. Hungáriát egy földalatti pályaudvarral és egy autópályával akarták összekötni Budapesttel. A budaörsi Huszonnégyökrös-hegy, amelynek a tetejére Szálasiék két…..