Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badsector

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
badsector 2011.01.16 17:58:57
@malacz69 rettegéselemző:
Az egész hír eleve egy csúsztatás, hiszen már 26 éve csináltak egy 4 perccel rövidebb rádióváltozatot, éppen azért hogy le lehessen adni minden gond nélkül a rádióban. Betiltanak egy nem is rádiósugárzásra szánt változatot, ebben nincs semmi különös. A rapperek is azért csinálnak egy radio edit változatot,hogy az egyébként obszcén szavakkal teletűzdelt számaikat leadják a tv-k,rádiók. Annyi történt hogy mostantól csak a radio edit-et lehet majd adni. Már aki szót fogad a Canadian Broadcast Standards Council-nak(ők döntöttek a szabályozásról), ami egy nonprofit, nem kormányzati szervezet, ami csak javaslatokat tesz a tagjainak.
Szóval rossz példa volt.

Kanadában legalább előre szabályoznak, nem pedig visszamenőleg büntetnek...

Egyébként tüntetésként az egyik edmontoni rádió egy egész órán keresztül játszotta az eredeti 8 perces dalt.
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Avagy, hogyan mérjünk négyszeres nézettséget, s beszéljen még többről a polgármester és korábbi történetek.   Az ezüsthajós Káel Csaba rendezte Pécsi EKF megnyitóval nem volt különösebb bajunk, leszámítva, hogy sokalltuk az érte a 80 milliót. Persze ne legyünk…..
badsector 2010.01.27 16:01:33
@pír: Kedves pir!
Az AGB Nielsen a nezettseget ugy meri a jeladoival, hogy az ONKENTESEKNEK beszerelik a keszulekbe. Tehat tudjak hogy ott van. Megnyugodhatsz! Ez (meg) nem az 1984.
w Ezek felhők 2009.04.05 03:02:00
Ezek felhők a bukó nap körül, A fenség lecsukja égő szemét; A nagy mű kicsik kezére kerül, Míg meg nem dől a magas; majd a szép Összhangba mind több csikorgás vegyül S közös szintbe kerül a törmelék. Így hát, barátom, ha majd kiderűl A nagy harc után, hogy ez lett a vég,…..
badsector 2009.04.05 21:04:21
@Aurora Borealis:

A nicknevednel mar csak a forditasod jobb es otletesebb!! Gratulalok erte!!

(..forditas elmentve..)
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
badsector 2009.03.21 17:15:29
Miután kaptam 8(!) darab Tudod mikor küldözkedjél anyázós emailokat freddyD baszad meg magad azt hiszed híres vagy te segg juk.Nyald ki a rothat hányás ízű szarodat te pisa fejű kruvA zsidó ejakulátum dögölj bele te rohat fas a wc-ébe és nyomd fel a fejedet!!!!!!!!!!!!! youtube…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
Üdvözlendő, remek ötlet, hogy a pénzügyi analfabéta állampolgárral Flash-játékban értessük meg a költségvetést. Bőven itt az ideje, hogy felfogja: az állam pénze is véges, az oktatásra annyival költhetünk többet, amennyit elveszünk a mezőgazdaságtól. Leírtam már: a hat…..
badsector 2007.12.14 16:32:06
Tóta W !!
Ajánlom figyelmedbe a "Democracy" nevű játékot:

www.positech.co.uk/democracy/

ebben vannak következményei a cselekedeteinknek, és nem éri meg benne 20%kal csökkenteni az adókat rögtön, mert akkor hogyan igérünk 4 év mulva megint 10% csökkenést. Pláne ha deficitben van az ország.
Pont egy ilyen játékra lenne szükség a magyar oktatásban,a nebulók megtanulnák az összefüggéseket. A 19Euros árból pedig biztos engednének a fejlesztők ha pár százezret rendelne egy állam..jah de akkor ki gazdagodna meg ebből itthon, bocsánat ezt elfelejtettem....

(a játék első részéhez akár még egy Hungary modot is lehetne csinálni,csak pár számot és adatot kéne átirni, és kész az országszimulátor)
badsector 2007.12.14 17:40:07
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
badsector 2007.08.10 12:13:14
badsector 2007.08.10 18:04:44
OFF
dynamec:
én le sem merem irni milyen szarom van :)
Egy régi Jolana Horovice fekete Les Paul kópia :D
valami hasonló mint ez:
www.vintage52.hu/images/gallery/8f567be30a4ca269c007a0ec55995abb.jpg
csak az enyémre mondhatnám azt hogy costum gitár ugyanis az előző tulaj kigyó,koponya,és virág mintákat faragott a gitártestbe :D :D
még gyakorolni is ramaty rajta, úgy bánom hogy haveromnak vissza kellett adnom a Samick-jét, még az is jobb volt.
Viszont féléven belül veszek majd egy Epiphone-t ha minden igaz.