Regisztráció Blogot indítok
Adatok
single

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Kedves MHT,   Nemrégiben kaptam kézhez a Nemzeti Konzultáció aktuális kérdőívét, mely most tényleges aktualitást hordoz a számomra, mivel egyebek mellett a…..
single 2012.06.13 15:28:32
@lavór: Nekem is ez a kérdésem. Mégis ki a fenét tennél a helyükre? Már mindegyik bandát elzavartuk legalább egyszer. Nincs új a nap alatt. :-(
hogyvolt X-faktor 2x10 - 2. döntő 2011.10.24 09:00:00
Ez már a 2. X-faktor döntő, ami érdekes módon úgy alakult, mint egy jobb fajta hullámvasút: rengeteg lejtővel, kanyarral, meredekkel, halálfélelemmel, mélyponttal, emelkedéssel, sikoltozással és sírással, de ne menjünk annyira előre. Kezdjük Nórival, aki ma már értékelhető…..
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
Várostervezőink figyelmébe! Hogyan kell olcsón, energiatakarékosan és kizárólag természetes anyagok felhasználásával fölépíteni egy húszmilliós nagyvárost? A hangyák tudják!A legtöbben soha nem töprengünk el azon, hogyan festhet három dimenzióban egy hangyaboly. Amerikai…..
Stevia (sztívia, jázminpakóca)Ezt a Paraguayban és Brazília déli részén őshonos növényt az ottani indiánok már évszázadok óta használták édesítésre, sebek, bőrbetegségek kezelésére. A 16. században a spanyol hódítók is felfigyeltek különleges tulajdonságaira, de az…..
single 2011.05.11 14:25:58
@sztroberri: ennek egyetlen oka van. Odab....na rendesen a cukor és édesítőszer iparnak. Gondolod, hogy az EU lemondana ekkora bizniszről?, majdnem 400 ft egy kiló cukor!!!!
single 2011.05.11 14:55:18
@Oreg: A növény egynyári? El kell tenni a magokat és tavasszal vetni, vagy télálló? Van erről tapasztalatod?
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
A Hollywood-i gépezet sokszor még a legedzettebb felnőtteket is bedarálja, hát még azokat a gyerekszínészeket, akik túl korán tapasztalják meg a feszített munkatempót! Az idén 21 éves Emma Watson mindössze 9 éves volt, amikor néhány amatőr, általános iskolai darab alapján…..
single 2011.03.17 08:52:41
single 2011.02.17 12:54:34
Üdv Mindenkinek! 17 éve dolgozom egy önkormányzatnál ügyintézőként. Ez idő alatt négy főnököm volt. Az első kettővel semmi probléma nem adódott, sőt! Emberileg, szakmailag nagyra becsülöm őket a mai napig is. Viszont: tíz éve lett egy új főnököm, aki nő. Fontos az ügy…..
Se egy vessző, se egy pont, semmi! De legalább jó éjszakát kívánt. Hát nem aranyos, hogy megmentett saját magától?A kép innenA srác a volt pasim egy nagyon jó barátja, ha nem a legjobb. Én szerzek neki munkát a munkahelyemen, és egyre többet vagyunk együtt, de még bennem nem…..
86 éves apukám elesett kerékpárral két éve júliusban, megrepedt a koponyája. A Traumatológiára került, műtéti beavatkozást nem tartott indokoltnak az orvosa. Két hétig volt bent, ellenőrzés miatt. Apukám soha nem szorult segítségre, el is utasította. A mellékhelyiséget is…..
single 2010.12.16 09:41:35
@miklos.rabai: Kedves Miklós, lécci magyarázd el nekem azt is mit jelent a subependimalis haemorraghia. Kisfiam koraszülött volt, és ez volt az (egyik)diagnózisa. Köszönöm.
single 2010.12.16 14:48:01
@marand22: Köszönöm.
single 2010.12.16 14:49:16
@miklos.rabai: Köszi. Sajnos a kezelőorvosok nem nagyon mondtak el semmit. Mindennek magam kell utána járnom, hogy tudjam, egyáltalán mi a baj.
Tiszta Beszéd Vasárnapi boltzár 2010.12.08 08:00:00
Az országgyűlés előtt két olyan törvényjavaslat is van, amely zárva tartaná a boltokat vasárnaponként: az egyiket a kormánypárti KDNP, a másikat az ellenzéki Jobbik jegyzi. A kormány és a Fidesz-frakció még nem döntött az ügyben, pedig nélkülük elképzelhetetlen a javaslat…..
single 2010.12.08 16:02:24
@Gerzsonka: Nincs igazad. A társadalomba igenis beivódott, hogy vasárnap minden zárva van. Így volt ez régen is. Csak leszoktatták az embereket erről. Azelőtt a 70-80-as években teljesen természetes volt, hogy szombaton délig mindent meg kell venni, mert vasárnap minden zárva van. Nem is lázongott senki. Ez volt a természetes. Nem kell új dolgot ki találni, csak elővenni a régi jól bevált receptet. Mindenkinek joga van vasárnap a családjával lenni. Ez az etalon.
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
single 2010.12.08 15:55:32
@Cartman (ex Cartman): Ez jóóóóó. nagyon tetszik. :-))))
Rég várt már magyar tévénéző és műsorkészítői annyira érdekes párbajt, mint A 40 milliós játszma és a ValóVilág 4 összecsapását. A párbaj különlegessége leginkább az volt, hogy két élőben sugárzott műsor csapott össze. A VV4 kisebb helyzeti előnnyel indult, hiszen…..
testmódosítás Sebek nyakon 2010.11.17 16:21:00
Ritka az a felkérés, amikor valaki egy konkrét minta helyett csupán sebhelyeket szeretne magának csináltatni, de a lehető legbiztonságosabb módon. Érdekesek az ilyen típusú vágások, hiszen fontos hogy a legyógyult állapot a lehető legjobban hasonlítson egy véletlenszerűen…..
single 2010.11.18 08:18:47
Nem pontosan értem a levélíró problémáját: annyira hiányzik neki a nő, hogy utólag már szívesen lenne a szexrabszolgája?A kép innen Szaisztok! Tulajdonképpen egy nem teljesen kerek torténet ez a lényege annyi :én Nőt szerettem volna de nimfomániást kaptam.Kicsit tobben…..
single 2010.11.04 13:20:30
single 2010.11.04 14:38:11
@kiraaaaa: kanállal. Csak vigyázz a szemedre. :-))
Sziasztok!   Sajnos nincs jó véleményem a pécsi gyerekklinikáról. Gyermekemet kétszer műtötték a gyereksebészeten 2 hónapon belül, mivel az első műtét nem sikerült, zárójelben megjegyzem, hogy a második sem, de most épp egy másik kórházat és orvost keresünk neki. A…..
single 2010.11.02 11:50:10
@Koholmány: Bizonyára van ilyen is. De azért az már messziről látszik, hogy melyik család milyen mentalitású nem? Esetleg lehetne ésszel is dönteni.
Piszok kemény műfaj ez, de valakinek erről is írnia kell. Van az utcánkban egy hajléktalan. Hogy pontos legyek, sok hajléktalan él errefelé, egy azonban kitűnik a közülük, kitűnt. András februárban került utcára, a Ráday és a Kinizsi sarkán található Sparnál tavasz…..
single 2010.10.28 10:19:09
Nekem is volt nem régiben egy "Andrásom". Fiatal, 32 éves, a lakhelyemhez közeli vasútállomáson él két éve. Épület nincsen, csak megálló, tehát a padon alszik hálózsákban, a kevéske cuccát egy nagy sporttáskában hordja. Megsajnáltam, mert láttam, hogy sosem ittas, legtöbbször borotvált, rendezett rövidre vágott a haja, a körülményekhez képest nem mondható büdösnek vagy koszosnak, tehát igyekszik valahol rendszeresen tisztálkodni. A ruhái is elfogadhatók, mindent gondosan összehajtogat, cipőjét a feje alá teszi.

Egy darabig hordtam neki kaját és termoszban teát, meg ruhákat és beszélgettünk. Intézeti gyerek, sosem volt senkije, szál egyedül él a világban.
Aztán egyszer felajánlottam neki, hogy ha gondolja, szívesen segítek neki valami megoldást keresni, ha ő is akarja. Rengeteg intézménnyel leveleztem, 100 telefont intéztem, minden lehetőséget felkutattam, míg végül találtam számára egy bentlakásos otthont kallódó fiúk számára, amit a baptista szeretetszolgálat működtet. Tisztességes lakhatást kínáltak, min. 2 évre, cserébe pozitív hozzáállást, rendszeres munkába járást, és szerény hozzájárulást a közös otthon fenntartásához, ha már van munkája. Jól hangzott, szerintem. Személyesen beszéltem az intézmény vezetőjével és megigértem, hogy magam viszem el a srácot hozzá kocsival. Nagyon vártam aznap a jó hírrel "Andrást", hogy elújságoljam, a jó hírt, hogy végre van esélye egy rendes élet felépítéséhez. Lelkes voltam és röpködtem az örömtől, azt hittem, majd hálás lesz, azonnal indulhatunk, ha akarja. Talán sejtitek mi történt. A fiú csendesen végig hallgatta az én mondanivalómat, majd közölte, hogy ő egyáltalán nem akar sehová beköltözni, nem akar senkihez alkalmazkodni, neki ez így jó és kész.

Letaglózott. Pedig én tényleg segíteni akartam egy emberen, akiről azt gondoltam, hogy még érdemes.
A Hajógyárin szintén gyerekkel sétálgató munkatársunk jelenti: Angelina Jolie és Brad Pitt négy gyereke, Maddox, Pax, Zahara és Shiloh vasárnap délután a nép egyszerű kisfiaival és kislányaival együtt rohangáltak, csúszdáztak és mászókáztak a sziget…..
Sose dőlj be annak a srácnak, aki ingyen laptoppal csalogat fel magához, mert általában csak meg akar… kapni. Következő történetünk mesélője is ezt a filozófiát vallja, de elsődleges üzenete mégis inkább ennyi: ha megcsalod a párodat, legalább ne áruld el neki,…..
single 2010.05.28 10:18:42
@Kytia: Tök igazad van. Ha törpefenyő lenne a nicknevem mennyiben lenne más a helyzet? Ez jutott eszembe mikor regisztráltam ennyi.
single 2010.05.28 10:21:04
@Glg: Meggyőztél.
single 2010.05.28 10:27:29
@Kytia: Ez jó, esküszöm hangosan nevetek. De van igazad, mert nem vagyok kimondottan női agyú nő. Ezzel már sokszor sokan szembesítettek. Mindig inkább kicsit férfiasan gondolkodtam. Úgy látszik itt is átjött.
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..