Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmark20

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jenkiföldön a rendőrség drogellenes egysége rajtaütött egy lakáson és el is fogtak egy kábszerkereskedőt. Az ezt követő házkutatást végül feldobták kis bowlinggal :) Mindezt egy rejtett kamera fel is vette, amit itt megnézhettek Megérdemeltek egy kis szünetet, na..
gmark20 2009.09.24 22:17:31
gmark20 2009.09.24 22:19:45
www.youtube.com/watch?v=1z8gCZ7zpsQ ja aki nemértené. Az MTW video music awards-on volt ez a kis szösszenet
Legalábbis most úgy néz ki, bár az év végén még lehet, hogy elkezdenek egy USA turnét, de szerintem az albummal épp eleget fognak vacakolni, hogy ne legyen erre idő.Én tippem: 2009-ben befejezik az albumot, 2010 elején kiadják, tavasszal USA turné és a nyári…..
Fura világban élünk. Egy brit rocklap, amely az előző években nem bírta eleget cikizni a Bizkitet, most egy turnézásnak hála fullra nyalják a seggüket, azt most a Kerrang Awards-on beválasztották őket a Hall of Fame-be. Hát ki érti ezt? Na mindegy. Örülök neki, de kicsit…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.03.10 06:16:00
A Playboy sem az, ami egyszer volt...Outsider PólóAzta büdös kurva életbe...Rég volt, de szexibojzNem azt mondtam neked, hogy húzz el a ...? Ehh, ez meg micsoda?Ha azt hiszitek a középső miatt raktam ki, tévedtek Lufi És miért szürke a mellbimbója?Sexshop.hu parti…..
ROFL-net Vicc 2009.02.11 05:56:00
A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba. - Hozzál margarint és ha van tojás, akkor hozz tízet! Hazajön a rendőr tíz margarinnal. - Volt tojás!..
gmark20 2009.02.11 20:13:41
Na srácok van egy NAGYON fárasztó viccem. Aki elolvassa annak gratulálok ja és előre is sorry ;)

Vasárnap, a mise után a paphoz odamegy egy férfi, és megkérdezi: 'Atyám, van egy fél citromja?' A pap meglepődik a kérdésen, ezt válaszolja: 'Ööö... hát persze, van.' A pap hátramegy egy kis szobába, egy perc múlva jön vissza kezében a fél citrommal. Közben ezt kérdi: 'És mondd csak, miért kell neked ez a fél citrom?' Erre a férfi fogja magát, és kifut a templomból. A pap utánamegy, de mire kiér, az már messze tart.
A pap nagyon kíváncsi, hogy miért kell neki az a fél citrom, vesz hát egy Nike cipőt és egész héten csak edz, csak fut.
Aztán eljön a következő mise, megint kéri a férfi a fél citromot, de mikor megkérdezi a pap, hogy miért kell neki, az elfut. A pap kapásból utána ered, követi az egész falun át, mígnem elérnek egy közeli folyóhoz. Ott a férfi beveti magát a nagy sodrásba, és átússza a folyót.
Következő nap a pap vesz Speedo felszerelést, és egész héten csak edz, csak úszik.
Eljön a következő vasárnap, mise után a férfi kéri a fél citromot, a pap odaadja, de mikor érdeklődik iránta, a férfi elfut. A pap követi, az egész falun át, egészen a folyóig. Ott egymás után bevetik magukat a nagy sodrásba, átússzák a folyót. Majd a férfi befut a közeli erdőbe, felmászik egy fára, és Tarzan módjára ugrál egyikről a másikra.
Hétfőtől kezdve szombatig a pap megállás nélkül csak edz és gyakorolja a fán való ugrálásokat.
Újra vasárnap, a férfi kéri a citromot, majd a kérdés után azonnal futásba kezd, a pap utána. Elérnek a folyóig, ott bevetik magukat a sodrásba, átússzák a folyót, kimásznak belőle, aztán be az erdőbe. Ott felmásznak egy fára, és Tarzan módjára átszelik az egész erdőt. Onnan a férfi a közeli hegyhez fut, majd, mint Pókember, villámgyorsan felmászik azon.
A pap vesz hegymászó felszerelést, vízálló táskával, és egész hétemn csak edz, csak hegyet mászik.
Eljön a következő mise, minden úgy zajlik le, mint eddig, futásnak erednek, át a falun, el a folyóig, ott belevetik magukat, átússzák, befutnak az erdőbe, azt Tarzan módjára átszelik, elfutnak a hegyig, azon pedig Pókember módjára felmásznak. Futnak egy ideig, majd elérnek egy szakadékig, amit a férfi átugrik, de a pap nem tudja.
Nagyon érdekli a papot mire kellhet a fél citrom, így hát egész héten csak edz, csak távolugrik.
Következő vasárnap, a mise után odamegy a paphoz a férfi, a pap hátramegy egy fél citromért, majd amikor kérdi mire kell, a férfi elfut, a pap utána, átszelik a falut, elérnek a folyóhoz, azt átússzák, az erdőt Tarzan módjára átszelik, a közeli hegyet Pókembert megszégyenítően megmásszák, aztán elfutnak a szakadékig, azt átugorják, aztán megint csak futnak és futnak. Végül elérnek egy lezuhant repülőgép roncsaihoz, ahova a férfi beszalad.
A pap kinyitja az ajtót, bemegy a roncsba, ahol ez egyik sarokban látja a férfit kuporogni egy halom fél citrom mellett. Odamegy hozzá, és megkérdezi: 'Miért kell neked ennyi fél citrom?' Mire a férfi: 'Megígéri, hogy senkinek sem mondja el?'
A pap megígérte, és senkinek sem mondta el....

gmark20 2009.02.12 19:19:21
@Victor: Ja azt nem mondtam hogy ezt a szöveget haverom unalmában gépelte le, azt már nem volt kedve leírni :D
Néhány érdekes rajzot/festményt láthatunk ma. Volt már hasonló a blogon, de ilyenekből kell még :) Köszönjük Manyfesto..
gmark20 2008.05.15 07:51:03
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..
AndrewPuma82 újra talált érdekes képeket a Mesterlövészben. Ugyan ki nem tartogat otthon bekeretezett képeket rendőrjárgányokról? Én speciel most sötétben írok, mert a helyhiánytól már az ablakokat is befedtem velük...
Szörnyű látni, hogy emberek tényleg játszanak ezzel a borzalmas játékkal. LúciuszX azonban kemény legény, mert küldött nekem egy videót. Keménységét már csak az a német katona tudja felülmúlni, aki a hátával még a német tankok tüzeléseit is blokkolni tudja. Ezt a bamba…..
Emlékeztek arra a fergeteges jelenetre a Csupasz pisztoly 2 1/2-ből, amikor Drebin hadnagy és a rosszfiú egy méterre álltak egymástól és úgy lövöldöztek? Ha nem, itt egy kép. Nos ZomBeeZ megtalálta ugyanezt a jelenetet a Call of Duty 4-ben! ..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
Rossz PC Juniorok Dreamfall 2008.02.12 21:36:00
Örülök hogy Saint is újra videóra adta a fejét :)Ismét egy szellemes, jó, tartalmas videót kaptunk tőle.Azt mondom nem kell Intro!Üdv.:AthemilU.i.:A legutóbbi Infók szerint Nagy Betyár még gondolkodik a nyugdíjfelvételén...
Öhh, vegyük Roxy-sra :D"Itt vannak ma MA legjobb slágerei csak nektek embertervez-től itt a Junioron!"TÖRÖLT VIDEÓ..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..