Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokerkarrier

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly sokat cikkeztünk a póker törvényi és gazdasági jelentőségéről, szakmai megítéléséről. Idén is igyekszünk nyomon követni azokat a fals elképzeléseket, tévhiteket, amelyek remélhetőleg a(z online) póker szabályozásakor már nem lesznek mérvadóak. Bízunk és bízzunk…..
pokerkarrier 2011.01.03 16:50:02
A European Poker Tour 5000 dolláros berlini verseny közvetítésén egyszer csak elkezdett rázkódni a kamera, majd annyit lehetett látni, hogy mindenki fejvesztve rohan. Asztalok borultak, üvegcserepek mindenhol, emberek vagy menekültek, vagy az asztal alatt kerestek fedezéket, teljes volt a…..
Tudnod kell két esélyed van vagy nyersz vagy veszítesz több nincs , ha játszol , ha nem a lehetőséged mindíg ugyan az!!Játszottam nyertem előrébb jutottam majd vissza estem hasznom nem egyszer 200% volt nem számított mert egy szabályt tudok még élek !!!A pénzt költeni kell …..
Itt mindent megtudhattok a poker freerollokról. Lesz freeroll toplista, freeroll stratégia, aktuális freeroll hírek. Ne csak játssz, nyerj is! ..
pokerkarrier 2010.03.17 14:44:51
Pokerkarrier Tippek Üdv! 2010.03.17 13:37:00
Ebben a blogban hasznos tippeket szeretnék megosztani veletek a sikeres pókerkarrier építéssel kapcsolatban. Először is bemutatnám a pokerkarrier.hu oldalt ahol részletes információk találhatók arról, hogy építsünk pókerkarriert.Azok számára akik nem tudnak vagy nem akarnak…..