Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czinaf

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitézy Dávid szerint azért volt szükség az újításra, mert hát nehogymár. A bérletes csalások elszaporodásával indokolta a legújabb szabályváltoztatást a Budapesti Közlekedési Központ: a tervezet értelmében júniustól az utasok egy havi bérlet felmutatásával…..
czinaf 2014.05.08 14:59:40
@tobias2: a műfog bemutatás kiváltható egy igazolással Habony Árpádtól hogy miszerint abban a hónapban már hasba rúgta az igazolást bemutató kisnyugdíjast.
Varánusz Bajnai: ok a pánikra 2012.10.11 05:33:28
Véget ért az utóbbi két év legnagyobb konteója, fény derült a Hogyan Tér Vissza Bajnai Gordon Tervre. A messiásvárók megnyugodhatnak, a politikai paletta összes többi résztvevője kicsit betojhat, de legalább máris indulhat a ki-kivel-miért-milyen körülmények között…..
czinaf 2012.10.11 12:42:16
@Blogger Géza:
Bajnai Gordon 2009. április 16. és 2010. május 29 között volt miniszterelnök a Wikipedia szerint.

Ipari termelés az előző év azonos időszakához képest:
2009 április: 72,8%
2010 május: 114,6%

Forrás: KSH (www.ksh.hu/interaktiv/fontosabb_adatok/ipar.html)
czinaf 2012.10.11 12:57:56
@high up!: Az állítás az volt hogy nem volt ipari termelésben növekedés. Erre vonatkozó statisztikát linkeltem be. Nem értem hogy az államadósság kérdése hogyan jött ide.

Egyébként szívesen látnék egy linket hogy hol találtad ezeket az adatokat, én keresgéltem de sehol se látom (másfajta statisztikák persze annak az államadósságról, ezekben látszik hogy a kérdéses időszakban a deviza adósság növekedett, nem az általad leírt adat valóságtartalmát kérdőjelezem).
Az Országgyűlési Hivatal elkészítette a 2013-ra szóló költségvetésüket.A 2012-ben kapott 21 milliárdos támogatáson felül a következő összegeket kéri az Országgyűlési Hivatal:- a képviselői, illetve a képviselő-alkalmazotti juttatások kifizetése: +252  millió forint -…..
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
czinaf 2012.06.01 18:24:54
@blogsámán: "de ehhez talán még Pali arcbőre sem elég vastag"

Most arra a palibácsira gondolok aki nem másolt hanem együtt dolgozott a szerzővel (csak a szerző nem tudott róla)... szóval erre én nem fogadnék :D
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
czinaf 2012.01.03 15:34:05
@Whave: és mint tudjuk, idéntől 27%-ra csökkent az ÁFA :D
A kormányfő nemcsak a forintot gyengítő nemzetközi erőknek üzent hadat, de Mordornak is. Nem kizárt, hogy a térség valutáiról is leszakadó forintromlásnak mégsem nemzetközi országbedöntő összeesküvés áll a hátterében, hanem sokkal rosszabb. „Ha gyanúnk beigazolódik,…..
Szegény Gyurinak megint sikerült jól időzítenie ... Tegnap jelent meg a Heti Válaszban a cikke, amelyben saját farkát nyalja fényesre, gerinc nélkül természetesen könnyű: "Nincs más példa arra a 2008-as válságban és utána, hogy egy ország ilyen gyors…..
czinaf 2011.11.25 12:53:51
@Ironfist: de kibaszottul kimondtad ami bennem volt :D
czinaf 2011.11.25 13:21:56
@Ironfist:

Enrico72-nak írt válaszod melyben megfelelő hitelességgel foglalod össze az elmúlt másfél év kormányzását és a kihagyott lehetőségeket :D
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
A képek alapján nem is túl ronda, eddig ezt a három dolgot érdemes tudni róla: 1: ha egy évvel ezelőtt jelenik meg, már az is késő lett volna 2: az alkalmazással egy időben indult a Flickr Photo Session szolgáltatása, amivel több készüléken egyszerre, hálózaton keresztül…..
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..
czinaf 2011.07.05 15:57:57
@delano: dehogy dehogy, mindenki hülye csak mi vagyunk helikopterek...
Múlt kedden vezető hír volt, hogy "Hurrá, mégsem 3 hónapig jár majd csak a munkanélküli segély álláskeresési járadék".Azért örült ennek annyira mindenki, mert a március elején bemutatott Széll Kálmán-terv, és az arra épülő, Brüsszelnek leadott…..
czinaf 2011.06.23 11:37:25
@kajakra: legalább sok új barátot szerzel :)

és igen a helyzet elkeserítő, én még sosem láttam az ország helyzetét ennyire elkeserítőnek. Ezek őrültek, alternatíva egyáltalán nincs. Még Gyurcsánynak lesz igaza és "el lehet innen menni"... :(
czinaf 2011.06.23 11:55:31
@csabapayne: de meg sem próbálják, érzésem szerint ugyanazbból az okból amiért a szülő sem magyarázza meg 4 éves gyereknek miért nem kaphatja meg a Matchbox-ot.

Tökéletesen hülyének néznek minket, akikre kár szót vesztegetni. A legborzasztóbb, hogy a lakosság nagyrészére ez igaz is :(
czinaf 2011.06.23 11:56:02
@mruniverzum: "mikor a hülyeség szorgalommal párosul"? :)
Így jöjjön be az ötösöm a lottón: erősen számolgatja a minisztérium, hogy mi lesz akkor, ha 2012-ben NEM felezik meg a szuperbruttót, ami amúgy szép nettó bérnövelést jelentene a dolgozóknak. A jelenlegi státusz az, hogy "újraszámolják a modelleket" ... no, ezt már…..
czinaf 2011.05.11 16:16:53
@Samott: semmi gond, majd a bérkommandó 6 hónapos intenzív vizsgálat útján megállapítja, hogy ha a dolgozónak több adót kell fizetni de ugyanannyit kap, akkor végülis a dolgozó rosszul jár. Még egy fél éves konzultáció útján (és két-három baráti tanácsadónak munkát adva) felderítik, hogy a munkavállaló akkor járna jobban, ha több fizetést kapna. Ezután már következő adóévre újra számolhatják az adótörvényt, hiszen a multi úgyis emel X százalékot. És GOTO 1...
A gesztusok és szimbólumok kormánya lassan inkább emlékeztet természeti katasztrófát okozó elemi csapásra, mint felelős vezetőkből álló emberek gondolkodni képes csoportjára. A kiforgatjuk a világot sarkaiból mentalitás az egyetlen, amit egy durcás ötéves homokozó…..
czinaf 2011.03.21 12:46:15
@szist: szkripthiba, menjél a fideszhez szoftverfrissítésért.

A szépen betanult propaganda szöveged a fenti cikkhez sehogyan sem köthető.
czinaf 2011.03.21 12:47:19
@solesz: hagyjad szegényt, nincs hozzászokva hogy 3 közül lehet választani...
A Lázár János által is képviselt világnézet azért olyan gyakori társadalmunkban, mivel ez maga a kádárizmus. Az élet egyetlen mérőeszköze, hogy ki mennyit keres, milyen jólétben él. (Fotó: Segesvári Csaba/delmagyar.hu) A hétvégén ismét új információkkal gazdagodtunk…..
Köszönjük Lézer Janinak, hogy még egy nyugodt szombat délutánt is be tud aranyozni a szavaival. Bár talán nem az országos nyilvánosságnak szánta....... de kiszivárgott, hogy mit mondott a hódmezővásárhelyi Közgyűlésben.     "Én soha nem szégyelltem, hogy mim…..
A mai nap csúcspontja: Orbán Viktor 13. országértékelő beszéde következik. Élőben. Még három perc. ..
czinaf 2011.02.07 15:52:28
Csodálatos dolgokra képes az internetes népművészet, a legváratlanabb, első blikkre legkevésbé érdekes vagy korszakalkotó dolgokból is képesek valami olyat gyártani, amit onnantól kezdve Szalai Annamária könnyeivel átitatott mágnessel sem lehet eltávolítani az adathordozókról.…..
czinaf 2011.01.13 13:19:40
@Jadro: egyetértek, ez szerintem is szar
Lelki szempontból mindenképp jobb nyugdíjasnak lenni Magyarországon, mint dolgozónak. Politikusok és kormányok jönnek-mennek, de a rájuk irányuló kitüntett figyelem állandó. Hiába, az arányok ugye...Szíjjártó Péter tegnapi sajtótájékoztatóján mutatta be a - rövid időn…..
czinaf 2010.12.13 09:14:20
@sz_:
A bloggerek azonban kevesebben vannak mint a nyugdíjasok...
Múlt hét szerdán a magyar kormány bejelentette a nyugdíjrendszer átható reformját, melyre, mondhatni, azonnal felbolydult a nemzetközi sajtó. A vélemények korántsem pozitívak, sőt, mivel a helyzetet nem önálló esetként, hanem a kétharmadot megszerző Fidesz-KDNP kormány…..
czinaf 2010.12.03 10:02:34
@pifta: @pioker1933: ok, a 2014-es választást megnyerjük és visszaadjuk magunknak a nyugdíjat :D
czinaf 2010.12.03 10:49:09
@manipul: Azért a nagybefektetéseknél nem egyik napról a másikra történnek a dolgok. De most a Deutsche Telekom be akar fektetni, mi vagyunk versenyben meg Csehország azt hiszem. Itt már lehet figyelgetni hogy mit dönt a "nagytőke".

Mi épült le és hogyan? Alkotmány Bíróság, KT, Média törvény, pucsító köztársasági elnök...és fél éve vannak hatalmon.

Azért az azonosító szám nélkül lövöldöző rendőrök és egy 2/3-os többségben lévő kormány (aki minden kontroll-t leépített maga körül) között érzek némi különbséget. Ugyanis az azonosító szám nélküli rendőröket meg lehet büntetni, meg lehet akadályozni hogy még egyszer megtörténjen. Nos a fidesz pont ezt kontroll-t igyekszik megszüntetni.

Tehát még egyszer: nem önmagában ezek az intézkedések a problémásak. Majd azok lesznek problémásak, amiknek bevezetéséhez le kellett építeni az ellenőrzést (azaz a java még csak ezután jön).

És tisztázzuk mielőtt megkapom a bérretegő, kommunista, zsidóbérenc cimkéket: A Fideszre szavaztam, mert láttam rá esélyt hogy a 2/3 lehetőségével fognak tudni élni és tényleg normális irányba terelik az országot. Jelentem megbántam, látom hogy nem tudnak sajna...
czinaf 2010.12.03 13:25:52
@manipul: mszp-vel az a gondom, hogy nekik 8 évük volt rendberakni az országot és mégsem sikerült nekik. Jobbik vicces, szót sem érdemel. Az LMP-nek meg még fel kell nőnie a feladathoz érzésem szerint (van rá 3 évük, meglátjuk hogy sikerül-e nekik).
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
Macskapcsolat Kolduló macska 2010.10.25 05:42:00
Ez a macska egy fehérorosz város utcáján könyörög pénzért. Egy helyben fekszik, el sem mozdul az elé helyezett táblától, amin a következő felirat olvasható: "Kérek pénzt húsra és halra, áldja meg az Isten!" Sokan adakoznak, nem tudnak elmenni az édes kolduscica…..
czinaf 2010.10.25 18:51:55
@venszivar: szerintem álljál le az LSD-vel
czinaf 2010.10.25 18:55:01
@venszivar: Szerintem álljál le az LSD-vel...
czinaf 2010.10.25 18:55:40
Szemfüles kémeim jelentették, hogy nemrég egy kisebb csoport tűnt fel a TV2 székháza előtt, ami a Heti Hetes ellen akart tüntetni. Kisvártatva megjelent a csatorna sajtósa, és átírányította a tüntetőket az ügyben illetékes RTL Klub székháza elé. A demonstrálók taxival…..
czinaf 2010.09.15 13:45:43
@Oxana BMW: Ez engem is érdekelne... szemfüles kémek nem mondták?
Szerdán este dobta be egy szívtelen gazda Ozzy-t, a saccperkábé egy kéthónapos cicalányt az Indexnek is otthont adó irodaépületbe. A kis, tigriscsíkos, kissé háromszögfejű macskalány jól van, hála Kati kollégának, aki vette neki parizert meg tejet. Sajnos én nem tudom…..
czinaf 2010.07.29 07:56:01
@mivannn:
na remélem a hozzászólásod valami kis fényt vitt a kisebbségi komplexussal sújtott satnya kis életedbe. Amúgy meg hogy a te agyi szinteden reagáljak:

akkor nem kell ide jönniiiiiiiiiiiii