Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kecas

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Rabosítás 2015.12.25 20:00:35
Egy szó, melyet szinte mindenki ismer, és amely egyetlen törvényben sem szerepel. Hogy mindenkit kellően elriasszak a jogi szakmától, leírom annak a törvénynek a nevét, amely ezt a fogalmat tartalmazza: „2009. évi XLVII. törvény a bűnügyi nyilvántartási rendszerről, az Európai…..
Amikor azt gondolhatnánk, már nincsen lejjebb, akkor kiderül: de bizony van! Amikor úgy hihetnénk, hogy minden szart láttunk már, akkor új versenyző bukkan elő a fekáliából és büszkén megrázza magát.  Történt pedig, hogy Győrben jótékonysági sütivásárt hirdettek a…..
Ghostwriter Ciprusi bankmitológia 2013.03.27 12:40:14
Mint nyilván Önök is, hetek óta nézegetem a híreket a ciprusi bankmentésről, és a hozzá kapcsolódó betétsarcolásról. A blogírók az igazság önjelölt bajnokaiként – mondom én, a bagoly – kórusban rántják le a leplet a főgonosz Európai Unióról amely nem átallja…..
A Nemzeti Együttműködés Rendszerének ügyészei ellenőrizetlen hatalommal rendelkeznek, és ezzel visszaélve immár unortodox módon alkalmazzák a büntetőjogot. Két katonai ügyész üldögél a vádlók padján, és közömbös arccal veszik tudomásul, hogy a védők minden második…..
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
Ha kimegyünk Pásztón ugy hétköznap 14 órakkor a főutcára, meglepő dolgot tapasztalunk. Az utca csendes, alig látni embert.Pedig pár éve nyüzsgött a főutca még este 6-kor is. Most alig akad vevő . Szépen süt a nap, (ritkaság ez ) kiállnak az ajtó elé a bolttulajdonosok,(…..
kecas 2012.02.12 09:42:06
Elmondok egy "sztorit". Anno mikor népszavazásról volt szó, hogy UNIÓ és NATÓ, akkor előtte sokat hezitáltam, de mikor a rendszert váltás után sokan kezdtek ügyeskedésekkel vagyonosodni, de emlithetném a visszaélésket és az elvtelen privatizációt, akkor meggyőztem magam, hogy kell valaki, akik ezeknek a hazaárulóknak a körmére néz. Igy döntöttem az UNIÓ mellett. Mikor pedig idővel kezdtem látni azt, hogy sógor,koma, "sorstárs",56-os kárvallott kezébe kerülnek olyan tálcák, mint a nemzetvédelem, hadsereg stb. és maradt talán müködő 2 azaza kettő darab tankunk akkor azt mondtam, hogy itthon még saját magunkat sem tudnánk megvédeni, nemhogy külső ellenséget. Igy szavaztam a NATo-ra is. Ma már látom, hogy azok akik akkor annyira szorgalmazák az Európához tartozást, hogy annak fejében csontvázára épitették le hazánkat kisült, hogy az ellenség ismét nyugatról támad. A különbség az, hogy a seggünk csupasszá vált és markunkat tartanánk, de senki ne szóljon bele, hogy a KÖZ pénzt, hogyan szórják szét. Akkora lett egyesek arca és nem tudom mi okunk van rá , hogy szaros ronggyal sem tudnák feltörölni és az sem baj,hogy a 1,5 millós fideszes szavazó kormánya koldussá teszi Magyarországot, de akkor sem enged, mert nekünk senki ne dumáljon. Én pl és mellettem legalább 7 millió magyar nem hatalmazta fel Orbánt arra, hogy szájkaratéval eljátssza az ország becsületét. Ezt tőlem sokkal de sokkal okosabb és nagyra becsültebb emberek elmondták, de az okostojások továbbra is játszák a parasztvakítást. Véleményem szerint ez kevés lesz 2014-re és ugyan arra a sorsra fog jutni, mint a többi rendszerváltó párt. Feledhetővé teszi magát, de bekerülnek negatív előjelzéssel a történelemkönyvben . Egy kis szépséghiba lesz, mert eredményeik mellett zéró lesz. Szakzsargonban pedig kókler firkászok. Hát én és még rettentő sokan így látjuk, de még olyanok is egyetértenek velem, akik rájuk szavaztak.
Szörnyen jó a nyár a lustulás, de aki dolgozni akar az megőrül mert nincs partnere. Mindenki nyaral. Figyeljünk fel egy remek grafikákat készitő pásztói lányra, ime itt egy alkotása. Lenyűgöz a kép mélysége nagyon mélyenszánt a világa Tóth Heninek. Valaki felkarolhatná aki…..
kecas 2012.02.03 16:55:34
Munkanélküliség Nem bábáskodó segítségetkell várni az államtól vagy a várostól, hanem mindenkinek saját magának kell olyan szakmát tanulni, ami később eladható, és saját magának kell munkahelyet keresnie. Három hónapnál több munkakeresési támogatást nem adnék. Az…..
Bizonyára emlékeztek még az idehaza is futó angyalos Axe kampányra, melyben mennyei teremtmények esnek bűnbe egy jó illatú srác miatt. Őszintén bevallom, nekem nem jött be az a reklámfilm, noha nagyon szépen volt megcsinálva. A kampány azonban folytatódik, de most egy humorosabb,…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
kecas 2011.09.23 09:25:14
@XEP: Elmondanám, hogy a mostani fiatalok szarnak rá, hogy a Te állandó aggodásaid mellett, mi a véleményed, ha egyáltalán kikérik vagy meghallgatják. Én is azt mondom ,hogy a kislány befizette a tanulópénzt.Ettől függetlenül nem árt, ha egy kicsit bemószerolják a vállalkozót. Egyébként látható, hogy a fiatalt mennyire zavarja az eset, ha szülő adta hírül a dolgot. A mostani gyerekek teljesen nem hülyék, csak okostojások. Mindig a saját melléfogásukból próbálnak tanulni, ha egyáltalán le tudják szűrni a tanulságot.
Rikkancs blog SZÉLL terv kell ! 2011.03.05 06:44:27
Széll Kálmán terv sajnos kell...  Sok beszélgetést hallok utcán,boltban és az emberek nem értik a Széll terv lényegét. Persze csak azok nem értik akik nem olvassák el teljesen, vagy nem nézik végig az indoklást. Egyesével minden pontja jó, és teljesen megérthető.Csak…..
Nagyszerű versenynap volt, remek futamokkal. A nap elején Fazekas Imre és Oguz bizonyították be, hogy idén is ott a helyük a derby-n. Remek 18,9-es időt ügetve nyerte a Teofil díjat Oguz és az idejénél már csak a stílusa volt lenyűgözőbb. Két futammal később a 2011. évi…..
Egy szép fejlesztés Mátraszentimrén a Narád Hotel. Most ingyen reklámot csinálunk neki, de szeretnénk bemutatni, hogy itt a közelünkben is van fejlesztés amelyik Kilencszáztiennégymillió-nyolcszázharmincegyezer-százharmincnyolc forintba kerül, ráadásul egy akkora faluban, amelynek…..
kecas 2011.03.12 16:30:39
Élelmiszerlavina pályázati felhívás A Magyar Élelmiszerbank Egyesület a Syngenta Kft támogatásával „Élelmiszerlavina” címmel hirdet pályázatot. A projekt célja, hogy a kiíró által nyújtott kezdeti támogatás segítségével helyi összefogással élelmiszereket…..
Lazacbőr cipő, lótusz-szövet sál, és aranyszálas bugyi, az új és mindenekfelett drága anyagokra vágyó burzsujoknak pazar év volt az idei. Ez utóbbi a legfrissebb újdonság, amiről akaratlanul a „szürke öcsém minden teória, s az élet aranybugyija zöld”…..
Alkotmányossági vétók száma: nulla. Politikai vétók száma: nulla. Schmitt Pál államfő a hivatalba lépése óta elfogadott közel száz darab törvény egyike esetében sem érezte fontosnak, hogy éljen bármelyik alkotmányos lehetőségével: elküldje az alkotmánybíróságnak…..
kecas 2010.12.30 18:31:08
Ezt a csodálatos képet szorgos kezek és masinák szerkesztették a Hold déli pólusáról az LROC keringő egység által hat hónap leforgása alatt  készített 1700 felvétel alapján. A megvilágítottsági térkép egyfelől lenyűgöző, másfelől tanulságos. Fény…..
GellerZeller Az ifjú pár... 2010.12.27 09:35:00
Íme, itt az ifjú pár: a vőlegény 1926-ban, a leendő ara hatvan évvel később, '86-ban látta meg a napvilágot. Ha még azt is hozzátesszük, hogy a Playboy alapítójáról, a példás playboy életmódot élő Hugh Hefnerről és nyuszilánykájáról van szó, már biztosak is lehetünk…..
Egy nagy multi soproni munkahelyén dolgoztam 2010. dec 24 ig azért írom múlt időben mert munkáltatói felmondással megszüntették. Az ok egyszerű "... Ön a munkavégzése helyén munkahelyi vezetőivel és munkatársaival szemben rendszeresen olyan magatartást tanúsított, amely…..