Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flóra11 (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva az…..
flóra11 (törölt) 2012.10.15 10:13:16
 Mélységesen mély az emberi butaság kútja. Mély, sötét, és alján a harcos rosszindulat fekete epéje bugyog. S bármikor, ha a gonosz ostobaság felszínre törhet, magabiztos diadallal ünnepli meg bárgyú mendemondáit, önhittel szajkózza el üres dogmáit, gátlástalan…..
flóra11 (törölt) 2012.06.10 14:57:56
Konyhamesék Pizza Puritana 2010.08.23 16:04:00
A legtöbb dolgot túlbonyolítjuk az életben. Hatalmas problémákat gyártunk apró-cseprő ügyekből, sírunk, panaszkodunk és nagyon sajnáljuk magunkat, ha valamit nem tudunk az elképzeléseink szerint véghez vinni. Ha pizza, akkor sonka, kukorica, ananász, kolbász, és még ki tudja, mi…..
flóra11 (törölt) 2010.12.12 20:56:47
@harangvirág:
úgy tűnik a posztíró nem igen olvasgatja a kommenteket...
 Hm, hideg őszi estéken a sütőben sülő tök illata ha belengi a házat, akkor mindenkinek összecsordul a nyál a szájában. Ősszel alig várom, hogy lehessen kapni azokat az édes  hosszúkás sonka tököket. A sült tök íze engem a főként gesztenyére emlékeztet, de bátran…..
flóra11 (törölt) 2010.09.29 20:28:45
A vallás és a kereszténység évezredek óta kapcsolatban áll a politikával. Noha Jézust és az apostolokat egyáltalán nem vonzotta a politikai hatalom. Sőt több híres jézusi kijelentés is eszünkbe juthat: "Ha valaki közületek első akar lenni, legyen mindenki szolgája."…..
flóra11 (törölt) 2010.06.06 22:16:46
@Colesius:

"Remélem érted, hogy nem a véleményedbe kötöttem bele, hanem az érveléstechnikádba: egyikünk sem indokolta meg, hogy miért "tájékozatlan" az, akire mondja, csak sejttetjük, hogy nekünk húúú de mekkora ismereteink vannak a közéletről."

Nem beszélgettünk egymással (????) !
flóra11 (törölt) 2010.06.01 16:08:35
@Spirál:
Szerintem eltúlzod az aggódást a fidesz-kdnp-vel kapcsolatosan. Amikor az mszp-szadesz koalició igyekezett minél inkább kizsebelni az egyházi iskolákat (elvégre az oktatásnál kell kezdeni, tudják ők jól régebbről..) akkor is aggódtál rendesen?
Nem, nem képviseli minden magyar párt a keresztény emberek érdekeit és a szándékos ártás egyáltalán nem ritka dolog. Ne haragudj, de nagyon tájékozatlannak tünsz. És naivnak is. Lehet, hogy még nagyon fiatal vagy, de te választottad a témát, nem én. :)

Abban viszont igazad van, hogy igyekszel jót feltételezni az emberekről, ez nagyon is szimpatikus vonás. A jóindulat életünk végéig aranyat ér. Viszont kell a megfelelő tájékozottság és a tudás is.
flóra11 (törölt) 2010.06.06 22:14:24
@bakura-kun:
Tehát otthon vagy a politikában és a kommunikációban. Rendben.
Akkor azt tudom mondani: nem az egyes állítások benne az érdekesek, hanem az egésznek a tartalma. Nyilvánvalóan egyházellenes és mint ilyen Istenellenes írás is. Innentől kezdve nem hiteles, mivel katolikusnak mondod magad.

Egyébként miért kellene egyetlen keresztény hívőnek is visszafognia magát abban, hogy megvallja a hitét? Mert mintha ezt szeretnéd látni. Örvendetes, hogy megvallják politikusok is az Istenhez való tartozásukat. Miért járatná ez le a hitet vagy az egyházat? Ez ostobaság! Szent István királyunk talán lejáratta? Dehogy!

Nem lehet, hogy Te a társadalom által felismert és elüldözött nemzetietlen és antiszociális cinikus társulás egy újfajta újjászervezésén fáradozol és leborultál a globális birodalom előtt? Katolikuskén?
Ezek katolikus tagozata nagyrészt előzetesben van ma Magyarországon.
Szerintem önvizsgálatot kellene tartanod, hogy ki is vagy Te valójában (?)...mert nagy "légió" -val belül nem lehet hosszútávon létezni. És nem lehet két úrnak sem szolgálni meghasonlás nélkül.

Az invitálást a blogra megköszönöm, de itt az ideje egyre többet lenni kinn a természetben. Másrészt viszont rájöttem arra is, hogy nem nekem való ez a valótlan világ ahol nick-néven mindenféléket összeírnak és olvasnak egyesek.
Sárdobáló Ahol a bénaság bűn 2010.06.01 07:00:00
Természetesen mi is rá vagyunk szokva az egyik legnépszerűbb - és egyúttal legfontosabb - aktuális közéleti témára: a radikalizmus kérdésére. Akik büszkén viselik a "radikális", azaz "gyökeres" jelzőt, rendszerint rossz úton járnak. Az egyetlen gyökeres…..
flóra11 (törölt) 2010.06.01 10:57:42
@lyesmith:
Csak elfelejtetted azt az "apróságot", hogy a palesztinoktól Izrael aljas módon elvette a hazájukat. És így már egészen más a helyzet.