Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutvolgyi_Zsolt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong FTC-Fehérvár 1-6 2010.03.16 21:11:00
A Sapa Fehérvár AV19 jutott elsőként a bajnoki döntőbe, miután három mérkőzésen legyőzte a Ferencvárost. Kedden Rajz Attila hatodik percben lőtt góljának köszönhetően először vezettek a zöld-fehérek az elődöntőben EBEL-es riválisuk ellen. Mint később kiderült, ezzel az…..
Kutvolgyi_Zsolt 2010.03.17 00:49:29
Sziasztok Kedves Jégkorong drukkerek!!!
Ez az első és valószínű az utolsó hozzászólásom, maradok inkább olvasó a bloggon.
Ez nagyon OFF:
De ez kijön belőlem bocsánat érte, egy kis személyes tapasztalt.
Nehéz ezt itt egyértelműen leírni, de ez marakodás, én zöld te kék, pfujj utállak, csicska, fradisták nem is lehet tőlük többet várni stb...
Hát ez nem kellene, hogy így menjen tovább!! Örülni kellene egymás sikereinek, nem pedig lehúzni a mieinket mindenféle okból kifolyólag (Legyen az kék, lila, zöld vagy magenta ...).
Én személy szerint Zöld-Fehér vagyok, de kedves barátaim invátaltak, hogy menjek el velük AV19 meccsre az EBEL ligában, és mivel csak jól akarom érezni magam, jó társaságban (haverok) hát elmentem velük. Mert miért ne! A lényeg: jól éreztem magam, jó volt a meccs (Ljubjana ellen 6:2). Ennek következménye, hogy kimentem még pár meccsre és a playoff-on is ott voltam. Két bécsi meccs is belefért 1 kivételével ( a második bécsi, ami 5:1 lett nem ide :( ). Jó érzés volt, hogy tudtam beszégetni a bécsi szurkerekkel, na nem mindegyikkel :), de nem voltak elutasítóak. Leülhettem sörözni a csarnok aljában elhelyezett szurker sörözőben és senki nem bántott azért, mert volán mez volt rajtunk. Jó volna, ha ez Magyarországon is hasonlóképp működne, ha másnem csakúgy nagy átlagban. Nem kell, hogy mindenki puszi pajtás legyen, de a tisztelet, a becsület kedvéért miért ne lehetne. Volt bécsi szurker, aki a párharc végén azt kívánta, hogy jövőre is legyen ott az EBEL-ben a Fehérvár, persze biztos volt aki másként gondolja.
Na mindegy is Urak és Hölgyek!
Ez persze csak idealisztikus vélemény, kívánság a részemről, de hátha egyszer újra elérjük, mert azért volt már ilyen kis hazánkban annak idején a 4-es rangadókon a Népstadionban, akkor is elfért mindenki egymás mellett.
Köszönettel tartozom M.Lac-nak Edudus-nak, amiért 'megtűrtek' Bécsben, és természetesen fehérvári barátaimnak, amiért lehívtak és vittek meccsre.
Csato_Imi-nek üzenem így ismeretlenül, hogy kitartás, én mellette állok, mert Ő legalább megtette azt amit sok 'magyar' nem. Köszönjük
Maradok tisztelttel a MAGYAROK iránt.
Még egy aprócska, de annál fontosabb megjegyzés: nem illik, nem szép dolog elhunyt sportoló társakról nem illően beszélni, legyen az Simon Tibi, Zavadszky Gábor, Zsiborás Gábor vagy éppen legutóbb Ocskay Gábor. Ez nagyon övön aluli és felháborít, mint Magyart, nem mint drukkert!!
HAJRÁ FRADI! HAJRÁ VOLÁN! Hajrá Csíkszereda! és legföképp HAJRÁ MAGYAROK!!!!

ps: na ezért mit fogok kapni, már látom előre:
Fehérvár: divatszurker (igen vállalom)
FTC: áruló