Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdMiRaL

82 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blossom Goodchild Ez itt a Blossom Goodchild, azaz Áldott Jógyermek néven futó anyahajó, ahogy megálmodtam, és ahogy egy álmomhoz hasonló égi jármű már feltünt egyszer a Földön.Feszülten várjuk Október13.-át és 14.-ét! Győzelem!..
Isten és Szabadság! Közös blog 2008.07.07 10:41:32
Aki még erre tévelyegne, átirányítom ide:Ante Bellum ...
  Mire is számíthattam volna, ha már azzal kezdődik az egész, hogy az IC pótló busz eltéved és miattunk késik a vonat fél órát? Mire, ha megérkezünk Sopronba és gyalog vagyunk kénytelen eljutni a helyszínre? Mire, ha így is eltévedtünk és egy órát kóborultunk a nehéz…..
Hát sziasztok.Kifogyott a lendület. Legalábbis ebből a stílusból. Új életet kezdtem és ehhez már nem paszol ez itten. Nagyon klassz meg érdekes volt nektek írkálni és ha majd megtaláljátok az új blogom, akkor írogatok is nektek újra,de már máshogy, más néven,más stílusban.…..
  Pedig én mindig mondtam! Mindig mondtam,hogy faszság a 13-as számot bálványozni meg kikiáltani szerencsenapnak! És mégis! Tévedtem!Először is sikerült végre egy olyan nővel találkoznom,aki tényleg képes segíteni! Hatalmas spirituális képességgel rendelkezik,engem…..
Isten és Szabadság! Nő miatt... 2008.06.12 09:27:00
...Soha ne verekedj! Mondták sokan. És igazuk volt. Nagyonis. Mert teljesen félreérti. Azt hiszi,birtokolni akarod őt,hogy nem szereted igazán,hogy leszarod,hogy mit kért...Pedig én csak hatalmas félelemből és meggondolatlanságból tettem. Féltem,hogy elveszítem,hogy már nem Én…..
Isten és Szabadság! Wagner 2008.06.11 20:56:11
Már értem. Értem a kultuszt,ami Wagnert körüllengi.  értem miért köpködik antiszemitizmusáért,miért nem hallani róla,csak annyit,hogy milyen eszelős és gonosz volt...Azért,mert fantasztikus zeneszerző. Egy fantasztikus zseni,aki felfedezte Őket de nem hajlott meg,sőt. Bátran…..
Remélem mindenkinél be vannak zsírozva a Kalasnyikovok.Gondolom,sokan hallottak az újabb kikerült hangfelvételről.De ez sajnos roszabb mint Őszöd.-180.000-en várnak rám! Most menjünk vagy ne menjünk? - Hangzik a felvételen a kérdés.NEm kétséges,hogy milyen származású…..
Én tényleg úgy voltam vele,hogy nem írok egy darabig...De ez az este annyira jó volt,hogy muszály!Norreccel fél 7 körül találkoztunk,és már mindkettőnknél megvolt az "alaphangulat".:P(engem Lunar is igazolhat:P) Gyorsan betértünk egy boltba még pár sörért,nehogy…..
Isten és Szabadság! BLOG OFF 2008.06.10 14:01:53
Kis szünet következik. Mert csak...
Dalszöveg fordítás  STING: SIVATAGI RÓZSA Én esőt álmodok  Kerteket álmodok a sivatagi homokban Egy ábránd nyomábn. Szerelemről álmodok,miközben az idő átszalad a kezemen.   Tűzről álmodom Az álom két szívről szól,kik sose halnak…..
Judgement invitált meg. Nyomot hangulatomnak igazán jót tenne egy kis parti,mondta és igaza volt teljes mértékben. Elhívtam Nes-t is,mert egy kis támogatás jól jön,és ő aztán igazán megható módon tisztel. (respect Nes:P)Boráros téren vártunk egy-másfél órát,mikor odajött…..
...utolérik,mint a sánta kutyát. Nem véletlenül.PÁRBAJ.Ma összevertem azt a kis szemétládát,aki smárolt Scarlettel,miközben neki is volt barátnője. Hívjk mondjuk Csongornak. Először csak írni akartam neki,de nem találtam IWIW-en,Scar se adott semmi elérehtőséget.…..
Isten és Szabadság! ... 2008.06.04 17:33:13
Úgy érzem,már nincs szüksége rám.....
Isten és Szabadság! Hírek... 2008.05.29 11:10:00
A szadista zsidó rabbi: körözés alatt. Ha a zsidó gyerekekből így űzik ki a sátánt, akkor mit művelnének gójok gyermekeivel? Az izraeli rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki egy rabbi ellen. A zsidó lelkek karbantartóját józan ésszel felfoghatatlan bűnökkel…..
(ELNÉZÉST A KÜLALAKÉRT,DE VALAMIÉRT NEM ÉRZÉKELI A RENDSZER A SORKIHAGYÁSOKAT) Nem írtam régóta semmit. Így van. Eléggé letargiába vagyok esve... Először is a tegnapi újabb gyilkosság.Gyomorforgató.Elkapták az elkövetőket,de mit számít? Nem fognak kapni semmit! És…..
Végre kész van! Már én is azthittem,hogy sose lesz új videóm,de mégis. Nektek készítettem elgondolkodtatás céljából,remélem tetszeni fog. A benne szereplő szabadkőműves jelképek pedig - mint már említettem volt - a Margit-szigeten bármikor megtekinthetőek. Ha…..
Ma voltam szabad-kőműves vadászaton,és persze sikerrel is jártam. És végre elkészítettem a felvételeket az új klippemhez.Vagy legalábbis a nagyrészét.Úgyhogy ma vágni fogok. Visszatérve a vadászatra. Nem tudom igazából minek is állít emléket a Margit-sziget elején…..
DarkBlog Éjjel 2008.02.16 01:13:59
Remek, az életkedvem megint annyi, mint egy zsák szottyadt diónak [lehet egy dió szottyadt?]. Athina vetette fel a kérdést, hogy igaz-e, hogy a férfiak csak egyszer tudnak igazán szeretni, utána pedig már nem tudják kiadni az érzéseiket.Igaz. Az. Utálom az érzéseimet, legszívesebben…..
AdMiRaL 2008.05.06 08:30:36
béke+jele     hippi+jelképek     béke+jel halál+rúna a+béke+jele     admiralblog hippik+jele hősök+tere+béke+jel Mint látható a néke-jelre és különböző variánsaira kerestek és bukkantak rá a legtöbben itt.Lehet folytatni kéne a…..
Még 11 nap és itt az aktuális kvantum-ugrás.Ez a nyár különlegesen szép lesz. Látom és érzem,hogy a Föld különlegesen kidíszítette magát. Mindenhonnan burjánzik az Élet hatalmas erővel. Nem halott és fülledt a levegő mint tavaly. Habár azzal nem áltatom magam,hogy…..
Új Hajnal!Felteszek egy nem túl régi messenger beszélgetést nevek és konkrét információk nélkül. Az egyik fél én vagyok:) Bízom benne,sokan elolvassátok és tanulságos lesz. Az egész beszélgetés még nem került fel,mert így is nagyon fárasztó volt…..
új Hajnal!Nos,kifogyott a lendület. Legalábbis az eddigi stílusból,arculatból.A napi politikának nincs jelentősége.Legalábbis úgy nincs,ha nem nagyobb távlatból szemléljük.vagy egészen más aspektusból. Tetszett ez a nemzeti-szocialista szemüvegen keresztül nézett aktuálpolitika…..
Isten és Szabadság! Apró jegyzet 2008.04.20 15:03:02
119 éve...
AdMiRaL 2008.04.21 15:31:51