Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zarecsnaja

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta a Topshop Magyarországra is szállít a webshopjából, már nem álom a híres high-street márka ruháinak a megszerzése. A téli lookbookjukat elnézve pedig egyre biztosabb vagyok abban, hogy hamarosan letesztelem ezt a szolgáltatásukat, ugyanis nagy esélyét látom, hogy a szezon…..
Múlt héten mutatták be a hazai mozik Duncan Jones Forráskódját, amely szinte teljes egészében egy száguldó vonaton játszódik. Főhőse egy amerikai katonatiszt, akinek azonosítania kell a szerelvény felrobbantását és további terroristaakciókat tervező merénylőt.…..
Kalap vagy napszemüveg? Ez itt a kérdés!                                 1. Farmer: Citizens of Humanity 239 euró2. Táska: Juicy…..
A Magenta a 2010-es őszi/téli szezonban leginkább a különleges textíliákra helyezte a hansúlyt: könnyed, átlátszó, csipkehatású és puha anyagokból alkották meg a kollekciójukat, meghatározó színeik a barna és árnyalatai, szürke, a kék és ezeket egészítik ki a…..
zarecsnaja 2010.10.10 00:36:19
Ha ilyen pénztárcád van, bátran a zsebtolvajok képébe röhöghetsz a Blahán! (Más kérdés, hogy ha ilyened van, a Blahát maximum a New York palota kávézójának ablakán keresztül látod.) A Dunhill biometrikus tárcája ugyanis kizárólag ujjlenyomatod azonosítása után nyílik,…..
Sofia Coppola most különösen reflektorfényben van legújabb filmje a Somewhere közelgő megjelenése miatt. A L'uomo Vogue szeptemberi lapszámában pózol Sofia, amit Peter Lindberg örökített meg. A cél az volt, hogy kiemeljék Coppola nőies báját és közben a néhol feltűnő…..
zarecsnaja 2010.09.12 18:14:04
OurFashion Leopárductúltengés 2010.07.12 12:52:00
Vespán száguldozni menő. A leopárducminta menő. Anna Dello Russo (a Vogue Nippon divatszerkesztője, bár már pletykálják, hogy a W elcsábítja onnan) stíluskirálynő. A D&G három példányban (egy Domeniconak, egy Stefanonak és egy Annának) készült…..
Trend szinten támad az örökös ellenség, a zokni és a szandál kombinációja. A nagy divatházak kollekcióiban és az utca divatjában is felütötte a fejét, bár Magyarországra azt hiszem, csak nagyon lassan tud bekúszni. Sőt, nekünk talán csak a divat bulik erejéig jut majd ki…..
A 2010-es őszi Dior Haute Couture kollekciójának színorgiája minden képzeletet felülmúlt, mintha élő virágok lépkedtek volna a kifutókon egyenesen John Galliano szürreális fantazmagóriáiból kiugrálva. (Erősíti a megtestesült virágcsokor érzetét a celofán is a modellek…..
zarecsnaja 2010.07.06 15:25:41
OurFashion Állati giccsparádé 2010.06.19 06:14:00
Nem is tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb: Judith Leiber csillogó dakszlija (5700 $) amelyet 6000 kristály díszít vagy a Dsquared2 legyes-bogaras fém estélyi táskája 1200 dollárért.Komolyan, van köztetek valaki, akinek tetszenek ezek? (Ha kötelező lenne választanom, én…..
Ez az elképesztően csillogó Armani Privé kosztüm, amit Cate a Tony díj kiosztóján viselt elvakította a tekintetemet és döntésképtelenné tette a szépérzékemet, így rajtatok múlik a döntés: Love or Hate a csillogó, élérevasalt, ezüstösen fénylő…..
Miután Brian boy-ról táskát nevezett el Marc Jacobs, már meg sem lepődök, hogy a Zara francia divatbloggerek képét tette legújabb polóira. Ráadásul az egyik polón személyes kedvencem Pandora szerepel, aki olyan tökéletességgel ötvözi a 21. századi trendeket a vintage stílussal,…..
Nem elég ugye, hogy lebuktatta szegény dillereit, meg az összes kokszoló celebet, az egész piacra nagy csapást mért Buci: mióta bejött a Buci-para, a visszaesett kereslet miatt lement a kokó ára tizenötezer forintról tizenkétezerre.9. percnél figyeljétek meg a mókamester Bucit! Ja,…..
Fürdőszoba-fétisem határtalan. Olyan jó néha órákat eltölteni odabent, elbújni a nagyvilág elől, zenét hallgatni, bealudni a kádban. Ha igazán romantikus a hangulat, akár füstölő, mécsesek teszik még különlegesebbé a perceket. Olvasni is jó, hosszan, vastag könyveket. Enni…..
zarecsnaja 2010.05.31 12:48:11
Az Olsen ikrek minden szempontból a divatblogok állandóan tárgyalt szereplői, köszönhető ez az átlagostól való eltérésüknek is. Mert ugye nem elég hogy ketten vannak, így még az öltözködésük is duplán sokkolja a közönséget. Lényegében már minden furcsaságot…..
OurFashion Gyönyörűség 2010.05.18 22:41:44
Egy olyan divatanyag, amihez nem kell hosszú bevezető, mert a fotók önmagukért beszélnek. Tökéletes összeállítások, egymással fantaszikusan harmonizáló színek, az összhatás pedig maga a megtestesült csoda. Az egész anyag brutálisan erős, friss és ötletes, mindenféle…..
zarecsnaja 2010.05.19 19:10:15
Hamarosan kapok egy biciklit (örömujjongás, dobpergés, konfettizápor és hallelúja szabadon behelyettesíthető). Igazi, régies stílusú citybike lesz, hipernőies vonalvezetéssel. Most még fekete, de óriási kihívás elé állítottak a srácok, akik a festést (mert bizony: egyedi…..
OurFashion Kaya tavasszal 2010.05.08 22:13:56
Kaya Scodelario a Skins című fantasztikus brit sorozattal vált híressé, azóta pedig többször is készült róla fotósorozat, valamint rendszeres látogatója mindenféle exluzív bemutatóknak. Legutóbb az áprilisi Asos magazin (az online ruhabolt) magazinjában szerepelt, a képeket…..
Subba Bréking: Mammut 2010.04.28 20:26:00
Ég a Mammut 1 teteje, mint a Reichstag!!   ..
zarecsnaja 2010.04.28 21:00:07
Azt hittem, hogy két átokkal vagyok megszórva: a lakberendezési és a divat fétis. Már ez is elviszi a fizetésem háromnegyedét, és még csak most kezd kibontakozni a harmadik imádat, hiszen fokozatosan kezdek rákattanni a beauty editorialokra és ezzel párhuzamosan a…..
zarecsnaja 2010.04.25 21:53:24
Bizarr, furcsa kinézetű figurák, különleges megvilágításnál nagyon fehér vagy hamuszürke bőrű, szinte baba-szerű alakok, élénk, kihangsúlyozott színek, szürreális környezet; ez Tim Burton világa…vagy nem csak az övé? „Nincs új a nap alatt” – szokták…..
zarecsnaja 2010.04.24 13:18:26
Manzárd Café Betalálsz a lyukba? 2010.04.24 10:42:00
Tegye fel a kezét, aki már volt részeg és gömbölyödő talpakkal próbált meg egy átmulatott éjszaka után bejutni a lakásába, de minden igyekezete ellenére nem sikerült betalálni a kulcslyukba, aminek terhét még az is növelte, hogy nem volt világítás a…..
zarecsnaja 2010.04.24 13:13:23
Iroda bemutató posztsorozatunk második állomásán több neves cég belső enteriőrjéről rántjuk le a leplet és tesszük föl ismét a kérdést: Te melyik irodában dolgoznál? Azt hiszem bármelyik képet nézzük, egy dolog biztosan elmondható: a felsorolásban található cégek…..
Múlt pénteken rendezték meg a KREA Kortárs Művészeti Iskolában a féléves vizsgamunkák kiállítását, ahol nagyon megtetszett egy kép. Kiderült, hogy egy első éves styling hallgató munkája, akit egy nagyon villáminterjú erejéig faggatam a…..
zarecsnaja 2010.04.22 12:23:39