Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shuvoh Pedersoli

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Viktor! Régen írtam neked utoljára, de mostanában eléggé sok baj szakadt rám. Most pótolom az elmaradást, nehogy úgy érezd, hogy egyedül vagy a harcodban és magadnak kell megvédeni Európát, a Kereszténységet és az Igaz Magyar Embereket! Itt vagyok én neked, itt állok a…..
Zugló képviselő-testületének többsége támogatta a főváros döntését, miszerint Újpalotától villamos járat kerül meg-,  azaz visszaépítésre a Thököly úton a Keleti pályaudvarig, sőt a Mexikói úti 67-es villamos visszaépítését is támogtjuk. Öntökön lövés a…..
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
Shuvoh Pedersoli 2014.02.02 20:51:54
Ami pedig a többieket illeti:

A Szécsi ikrek dala tényleg nagyon jó volt, és sajnálom is, hogy nem kaptak újabb esélyt. Az tény, hogy hamiskás volt a produkció, de ha ezt Joninak megbocsátottak, ennek a két lánykának is megbocsáthatták volna. Amúgy a színpadkép nagyon tetszett náluk.

Polyák Lilla iparos volt egy iparos dallal, de a továbbjutása a kiemelkedő énekteljesítmény miatt maximálisan megérdemelt.

A Muzikfabrik is jogosan ment tovább, a gyenge stúdióverzióhoz képest ütős élő produkciót hoztak össze kifogástalan énekkel (a vokál különösen jó volt).

Joni dala elsőosztályú, de amit Boginál és a Szécsi ikreknél elmondtak, az nála hatványozottan ült. A verze itt is mély volt, nem is kicsit, hamis is, a refrén is csúszkált rendesen. Ehhez képest továbbjutott. Nem sajnálom tőle, megérdemelte, de a kettős mérce fura volt.

A többiek nálam mind kieső kategória. Egyrészt ottvan a nyivákolós Saunders, aki egy teljesen átlagos, középszerű dallal állt ki, egy az ő szájából teljesen hiteltelen, és hatásvadász történetet rakott mellé, ehhez képest feldícsérték az egekig. Komolyan, ott tartok, hogy bárki csak ő ne. Még a Király maffiát, vagy a túlértékelt New Level akármit is inkább elviselném.

A nagy nagy pozitívuma, hogy kiesett Vastag Tomika. Hihetetlenül visszataszító, nyálas fazon, visszataszítóan nyálas dallal és énekléssel társítva. Jó, hogy ezúttal se jött be az SMS kunyerálás.
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Shuvoh Pedersoli 2013.10.20 10:20:43
A Fat Phoenix szerintem most volt a legjobb. Nem nagy szám, amit csinálnak, és persze a Speak Upnak kellett volna helyettük bejutni, de ez legalább egy jópofa valami volt. Nálam MA nem párbajoznának.

Ellenben Tóth Marcell egyszerűen borzalom, a totális semmilyenség keveredve az énekhang teljes hiányával, a nem túl szépemlékű Gusztos Bence ugrik be róla az egyik Megasztárból. Nálam múlt héten és most is ő a kieső.

Eckert Anikó hamis volt mint az állat, nem tud énekelni, de egy fokkal fűszeresebb, mint Marcell. Talán még a nyálköpet Bozsek Márknál is, akit komolyan egy szívlapáttal fejbe tudnék kólintani.

A többiek alapvetően jók, hol kicsit gyengébben, hol erősebben, de hoznak egy olyan szintet, amit pl. tavaly csak Oláh Gergő tudott. Danics Dóra egy igazi hang, jó előadó, kicsit alternatív, de kétségtelenül profi. Péterffy Lili karakterét félreértelmezik, szerintem ő tipikusan ilyen jazzes, alteres előadó, olyan Bagosi Alexás, de semmiképp sem rossz. Nekem pl. tetszett tegnap. Batánovics Lilit meg muszáj elismerni, mégha engem nem is nyűgöz le az ilyen "leéneklem a kéket az égről" típusú előadásmód.

Szabó Ádámot sokan szidják, pedig 1. nagyon jó hangszíne/adottsága van, 2. nem dobja le a színpad, 3. nagyon alázatos, céltudatos. Igen, nyilván van ott még egy fal, amit el kell bontani, de legalább van mire építeni. Csordás Ákos nekem nem szimpatikus, a hangja jó, de szerintem túl unalmas. Másoknak viszont a kedvence.

A legjobb egész egyértelműen a Bytheway, nem tartom teljesen kizártnak, hogy megnyerjék, még akkoris ha csapat. Profizmus, összeszedettség, alázat, eredetiség... minden fontos komponens megvan bennük.
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
Kialakult az X-Faktor mentorházának mezőnye, 24+1 előadó eset egymásnak még nyáron, hogy kiderüljön, melyik 12 (inkább 13) jut be a tehetségkutató élő adásába. A felvételek most hétvégén kerülnek majd adásba, azaz vasárnapra már mindenki tudni fogja, hogy kik jutottak…..
Elkezdődött a tábor, az X-Faktor kétnapos parasztvakítása, ami elméletileg azt a 24 énekest és zenekart hivatott kiszűrni, akikkel majd jövő héten, a mentorházban találkozunk, hogy ott lefeleződjenek, és kialakuljon az élő adások mezőnye. Nincsenek illúzióink, ez egy…..
Mások mellett Odett, az Anna and the Barbies, Zoohacker, a Kaláka és ByeAlex is Fonogram-díjat kapott vasárnap a Fonogram-VOLTfolió közös gálaesten a Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala Majka, Curtis és BLR Belehalok című száma lett, az életműdíjat Leslie Mandoki és…..
Shuvoh Pedersoli 2013.06.03 20:07:42
Nagyon nagy mértékben nem változott a véleményem A Dal című showműsorról, amely az idei Euróvízió magyar indulóját hívatott megtalálni. Dicséretes, hogy olvassák a kritikákat, és pozitívan reagálnak is rá, nem úgy, mint például a tehetségkutatás mai legmélyebb bugyra, az…..
Akár egy vicc is kezdődhetne így, de nem, ez a véres valóság, illetve a Szombat esti láz című RTL II-s showműsor szereplőgárdájának egynegyede. A műsorban ugye amatőrök és profi táncosok állnak össze, majd hetente kiesik valamelyikük, a végén meg marad egy, aki nyer. A 16…..
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
hogyvolt X-faktor 2x11 - 3. döntő 2011.10.31 09:00:00
Harmadik döntő, és rockest az előzetes ígéretek szerint, ez utóbbit fenntartásokkal kezelem a múlt heti „szerelmes dalok” után. DevilNóri mai külseje egyenesen sokkolja a teljes stúdióközönséget, zavart összesúgásokat és „húbazdmeg”-tekinteteket látok…..
Reckl Amál blogja Szorul a hurok 2011.06.14 13:04:00
Lewis Hamilton az idegeinkre megy. Pedig szerettük. Tényleg. Annak ellenére, hogy a McLaren laboratóriumaiban kikísérletezett kiborgnak tűnt. Hihetetlen volt, amikor egy-egy két órás verseny után kimászott a kocsiból, és még csak meg se volt izzadva igazán. Egy páran talán…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Subba A hét weboldala: Pica Pic 2011.03.31 10:15:00
Gyerekkorunk leglazább kvarcjátékai egy helyen, játszani is lehet rajtuk, maga a mennyország!  viaAmiről álmodoztál:És amit végül a nagyfater hozott a lengyel piacról:..
Reckl Amál blogja Nanosztár 2010.11.13 00:58:17
Ezeket a produkciókat komolyan gondolják a Megasztárban? Vagy talán világrekordot akarnak felálltani, ki tudja a legrövidebb idő alatt minél több halott zseni emlékét meggyalázni?De azok se jártak jobban, akiknek nem Michael Jackson vagy a Queen számát sorsolták ki. Ennyi…..