Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D-moll Hill

81 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci: 1. Mouse on the Keys 2. Children of the Mushroom 3. Dead Meadow 4. Softmotel 5. ide még kell egy ötödik, mert a Can már szerepel Déliánál Az idézett 6 sor tanulsága szerint tehát erről az öt számokról kellene írnom. Legalábbis ez szerepel az egyzene blog szerkesztőségi…..
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
D-moll Hill 2012.11.22 19:59:05
@Hammer: absz analfabéta vagyok, de nem keletkeznének szép nagy örvények (vagy bármiféle gonosz áramlat) azon a ponton ahol a két különböző szögben érkező levegő találkozik? nem pont az ilyenek kiküszöbölése végett teljesen sík a padló?
percekig döglöttem elképzelés nélkül a babzsákfotelben, mire rájöttem, hogy igazából a dedmedó tök kézenfekvő lenne. nem csak azért mert közel másfél éve volt utoljára, hanem azért is, mert keretet adhatok annak az időszaknak amit a most következő szünettel zárok…..
akkoriban mikor elindítottuk ezt a blogot, éppen nagyon sokat hallgattam ezt a zenét. kézenfekvő lett volna posztolni, csak úgy éreztem, hogy ide más jellegű dolgokat szeretnék rakosgatni. ez azóta megváltozott ..
"még nem vagyok elég kövér a stonerhez" - szólt Bé Igaz, ekkor még Shapat Terror játszott, de a közönség férfiállományának súlyösszetétele Red Fang alatt sem változott...
Hát mikor reggel felkeltem én sem számítottam rá, hogy ez lesz. Éppen előző éjszaka értünk haza 3 hetes balatoni vakációnkról, hulla fáradtan (mert, hogy az ember nyilván mindig hulla fáradtan tér vissza ha hetekre hátrahagyja a melót, és elvonul a családjával pihenni... vagy,…..
Íme az e heti hétfő: ..
pszichedelikus zaj  ..
 mi van messzebb, németország, vagy a '90-es évek? ..
minimál ..
Mint azt már említettük, hétvégén volt a nemzetközi Record Store Day, ahol az emberek elmehettek kedvenc lemezboltjaikba, vehettek "still buying records" feliratú pólót (az eladóknak volt külön "still selling records" verzió), és úgy böngészhettek a lemezek között, hogy közben…..
Nem is értem, hogy lehet, hogy még csak hírét sem hallottam, hogy készülőben az új Humo del Cairo lemez. Rendszeres látogatója vagyok Facebook-oldaluknak, de még így is sikerült lemaradni... pedig régóta vártam, hogy mikor jönnek ki valamivel a 2007-es előző korong után. A…..
- Miért nem instrumentál, de tényleg? - Tettem fel a kérdést magamnak, ahogy gondolom sokan mások is, akiknek egyébként tetszene a Buffalo Killers zenéje, de a fülüket bántja az ének...Kicsit később viszont arra lettem figyelmes, hogy már-már hiányzik ez a csiszolatlan kappan hang.…..
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
 Asszem mind közül ezt szégyellem a legjobban: ..
Egy ilyen nap nem múlhat el Omega nélkül, és szerencsére a Kozmix szolgáltat még nekünk némi többletgagyit, úgyhogy ez így igazán remek párosításnak bizonyul. És hogy szerettem ezt! Csak azt bántam, hogy nem volt pénzem olyan szép réverdzsekire...
Ifjabb koromban Bruce Lee, Terence Hill vagy Real Action szerettem volna lenni (ez utóbbi persze csak titokban). Megtekintve az alábbi klipet azt hiszem egyértelmű, hogy miért. Egyébként érdekes, hogy a Hip Hop Boyzt a maga idejében nem szerettem... csajoknak való fiúbandának tartottam…..
Annó G.P. barátommal iszonyatos birtoklási vágyat éreztünk a "Bravo Hits 6" néven forgalombahelyezett zenei válogatás kazetta iránt. Még attól sem riadtunk vissza, hogy fondorlatos cseleket bevetve megpróbáljuk eltulajdonítani a néhai szigetszentmiklósi Skála áruház…..
Daddy K a legnagyobb csávók egyike, ez nem is kérdéses. Emlékszem alsós általános iskolásként annyira vártam, hogy az MTV-n felcsendüljenek legkiválóbb slágerének kezdőtakusai, hogy nem általlottam rávenni a klippet az Ezüst Tó Kincse kazettám végére sem. Na persze nem csak…..
Fontos héthez érkezett az egyzene blog, ugyanis létrejöttének második évfordulóját fogjuk ünnepelni pénteken. Éppen ezért arra buzdítom a kedves olvasót, hogy vésse jól eszébe a dátumot, és ne felejtsen el aznap többször is visszalátogatni az oldalra... feltéve, ha kíváncsi…..
  egyszer, a szokásos bágyatag, és közben rendkívül magasröptű, kávéval leöntött beszélgetésünket megzavarta egy rendkívül csinos lány. a zavar mindössze annyi volt, hogy majdnem mellénk ült, majdnem minket nézett, és haját majdnem kibontotta, azzal a jellegzetes…..
Hótziher, hogy a mai napra időzített nehézzenei csuhajja elkövetőit, az égből egyenesen ide az egyzene hasábjaira hullott (direkt csupa nagybetűs) FORMÁCIÓT a fémzenék szerelmeseinek nem kell bemutatni. Aki pedig mégsem ismerné a műfajteremtő, guiness rekorder alakulatot, és…..
D-moll Hill 2012.02.22 14:32:39
Most megint az van, hogy erről a Velveljin gyerekről csak annyit találtam az interneten, hogy Francia, és semmi mást. Ennél sokkal több információval saját holnapja sem szolgál, de hál istennek ti úgyis zenét hallgatni jöttetek ide, és nem olvasni, úgyhogy tessék: ..
Bár a tavaly megjelent albumról akár még én is ismerhettem volna, ezzel szemben csak most, pár napja (mióta kislemezen is kapható, és video is készült hozzá) akadt meg a szemem a Modeselektor és a bizarr breakcore előadásairól ismert Otto von Schirach koprodukcióján. Nem…..
Azon morfondíroztam, hogy lehet meg kéne próbálnom a reggeli órákban posztot írni, mert így, hogy mindig vasárnap éjjel találom ki, hogy mi kerüljön a blogra hétfő kilencnullanullakor, mindig valami ilyen lesz mint ez... pedig rakhatnék már valami jó sztónert, meg Dead…..