Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róza

30 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért ne írhatnék világító sárga betűkkel? valójában nem így terveztem de ez a ge**ci  szar ( mert grat adminok ez neeem csúnyaszó ) nem enegdi megváltoztatni. Ez lényegében nekem nem rossz mert tény ami tény...a lelki szemetesládámat olvasod.  Szeretnéd…..
Hámost mit mondjak? Igen kedves olvasó ha bólogatsz akkor egy nagy szemét vagy. Elbasztam egy évet. Mint mindenki. Persze nem volt annyira fárasztó mint másoknak, merthogy az időm egy negyven százalékát mások tetteivel való dicsekedéssel töltöm… Baj? Nekem nem fáj. A…..
Továbbá jelezném, hogy sírva röhögök a statisztikákon, mert hogy a nézettségem nulla :D És az, az a félelmetes, hogy élvezem. Tehát nem éppen inspiráció, hogy az én egyetlen olvasóm, is táborban van. Amúgy egyetlen olvasó nem túl sok… mert , hogy nem kételkedem a…..
Immortal Jézus magyar 2007.07.07 21:25:00
Tehát nyilatkozom. Minek? Nem tudom. Lényegében a napi egyhangúság tetőfokán üldögélve, azon elmélkedem miről kéne nyilatkoznom. Hát mesélek. A minap, elmentem egyik kedves rokonomhoz. A buszon, amit, a helyváltoztatáshoz alkalmaztam, üldögélt egy fiatalos öregúr. A busz eleve…..
Róza 2007.08.15 13:52:39
Az anorexia nervosa kóros mértékű lesoványodást jelent, amelyet a beteg legtöbbször extrém mértékű fogyókúrával, szélsőséges koplalással, önhánytatással, hashajtókkal vagy számos egyéb úton ér el. Ennek eredménye, hogy a személy az egészségét, sőt az életét…..
Az anorexia egy olyan betegség, amelynek következtében a beteg személyek rendkívüli módon fogyókúráznak, mert csak igen vékonyan érzik jól magukat. (Az anorexiáról és egyéb evészavarokról nemsokára egy igen részletes önálló írással jelentkezik a blog) Az anorexiások azt…..
Immortal 2007.08.01 15:23:00
    Este éppen fejfájás közben azon gondolkodám, hogy milyen furcsa is az élet. Első sorban furcsa, hogy nem vagyok depressziós, és nem kapok hányingert a macskámtól, második sorban furcsa hogy jó kedvem van, és hányingert kapok az érfelvagdosós poszteremtől. No igen.…..
Meghalt. Azt hittem fájni fog. És nem fáj. Elég napot kötött oda a monitor elé, elég álmatlan estét okozott. De tényleg azt hittem fájni fog. Igazából azért nem, mert tudtam, hogy egyszer el kell válniuk, és tetszik, hogy mégsem váltak el. Csak éppen már nincsenek együtt.…..
Immortal 2007.07.24 10:03:00
Ma kikísértük Ádámot a repülőjéhez. Lényegében jól indult a nap, és a tegnapi zp-s buli is jól sikerült. Sok mindent átgondoltam, és rájöttem hogy az életem nem rossz. A hiba amiért nem jövök ki vele, csakis bennem van. mondhatnám, hogy „ rossza  családom,…..
A kép már kitisztult és jól láthatom, hova visz, merre tart ez az út… Dobd el mítoszát, úgy nézd embered, s látod majd, honnan jött, mivé lett… Te hittél Istennek, de azt is elhitted, mit rólad hirdetnek, mert elszédít a szó A jót, amit tettél, majd elfújja a…..
Immortal a 9. 2007.07.22 08:39:00
  Már tudjuk, hogy mindennek ára van. És ezeket az árakat kegyetlenül meg kell fizetnünk.  Valaki meg is fizeti, valaki nem.  Van, aki az utolsót is kiköhögi, csak hogy törleszteni tudjon, és van, aki megtartja magának titokba, egy kisebb részét. De olyan, nincs aki nem…..
Immortal úgyse olvassa senki:) 2007.07.21 12:13:00
Nem így terveztem. És most még írni sem tudok napok óta semmit.  Üres vagyok, mint valami gép. Lassan kővé dermed a szívem, a jövő a múlt a jelen, mind összefolyik. Egyik sincsen már. Nem úgy alakult, ahogyan szerettem volna. És ez csak engem aggaszd. Le sem akartam ide írni,…..
Huh... Ez a mai nap... Bazi jó volt!:D Iszonyat meleg volt, igazából Annával találkoztam elmentünk moziba megnézni a Harry Potter 5-öt, amit már láttam, mellesleg, de nem baj, jót szórakoztam. Reggel egy kicsit tovább aludtam mint terveztem, de este nem tudtam elaludni, mert félelmetes…..
Immortal aki ismer, érti miért. 2007.07.18 17:34:00
Az árvaság vak rémület. Büntetés a felnőtt élet. A sorsomat most hogy vonszoljam én, egymagam? Egy láthatatlan villanás nem vezet már kézenfogva az éj sötét és félelmes ölén. Most hogy nőjek fel én? A kérdés csak az: Az árnyékom hogy lépjem át? A sorsom…..
Nem így terveztem ezt a napot! de persze nem én irányítom a sorsom, hogy is gondolhattam, hogy úgy alakul ahogy elterveztem. De legalább eljutottam a kedvenc városomba, ahova nagyon sokat járok. Ahova mindíg szívesen megyek, talán még jobban is szeretem mint pestet, de nem költöznék…..
Immortal ( F......) 2007.07.18 08:52:00
Ó de jó ez a reggel vagy 5 rajongói levél, muhaha. Hát igen. Na megint nem vagyok normális állásponton. Hát akkor mesélek valamit, amiről jól lehet nektek is asszociálni. Szóval mielőtt elkezdetek valamit, aminek nem látjátok a végét, gondoljátok át még háromszor, és ne…..
Róza 2007.07.18 13:08:56
Immortal Rozi 2007.07.17 07:17:00
Rozira sokszor mondta az anyja: - Ebbõl az lesz. Nem az lett. Férjhez ment.  víííííííííííííííííííííííííííííííííí:D..
Immortal sanktissima ......na azt 2007.07.17 16:59:00
Áháhá. Megint elbasztam. Megint beosztottam megint ellustálkodtam, megint elblicceltem az egészet.  De nem baj. Tulajdon képen már megszoktam.. Nekem sose sikerül beosztva megtenni  a dolgokat. De tény, hogy valahogy mindig megteszem. És most is meg fogom csak figyeljetek.…..
Ím te Isten, most előtted szívem kitárom, Mert menedékem, nincsen sehol, a földi határon. Ha most nem jössz bánatomhoz bíztató szóval, Italom könny, a kenyerem keserű sóhaj Ha a világ nem tudná is számos bűnömet, Te előled elrejtenem semmit nem lehet. Látja lelked minden…..
Immortal minek cím? 2007.07.16 21:42:00
Jaj hogy van ez az elmondhatatlan érzés- hogy vagy az élen vagy, vagy a föld alatt- gyűlölök már mindent, és élni is. nem isten miatt miattam. ..
Alkonyat van most ott kinn s benn a szívekben. Derengő sejtelem, emberként árva lelkem. Mert mit is keresne az kit már megtalált, Százféle döghalál, s megtépett minden ág. Nyugodt az este, mint vászonra feszített, Festett képzelt világ, elaltatja a szívet. S a fák között…..
Immortal dögkutak koszorúja... 2007.07.16 18:35:00
  Adjon az isten mindenkinek boldogságot, sikert, szeretetet. Csak azt ne adja senkinek se, hogy sikerre, szeretetre, és boldogságra vágyjon. Hiába.  Minden ember szíve, egy titkokkal teli virágoskert, mennyi szépséges rózsával, tüskékkel teli rózsával.., mert minden ember…..
Éreztétek már úgy hogy szomorúak vagytok vagy éppen dühösek és fáj bennt valami.(itt most nem szervi dologra gondolok)?Éreztem.Csak az a baj hogy senki nem látja rajtad hogy szomorú vagy.Vagy hogy fáj. Mindig te vagy az életvidám mindig pörgős.Észre sem veszik rajtad ha rossz a…..
Immortal Piac és emberszag 2007.07.13 12:59:00
Történt egyszer, hogy egy rokonságomból származó lénnyel elmentem a piacra.Ebben nincs semmi különös, mindenki volt már piacon.De ami ott zajlik....az nemes egyszerüségggel egy betűkombinációval fejezhető ki...LoL...Beálltunk az egyik sorrba hogy pirosbogyós gyümölcsöt…..