Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mpsith

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leva: Újabb szavazás ért végett! Rolla Papa: Így van Leva, lássuk tehát, hogy ki lett a győztes. Egy szavazatot kapott Sziniszter. Lóránt 8 szavazattal büszkélkedhet és a győztes, 11 szavazattal, Darth Vader!   Sziniszter: Nem tudom elhinni… csupán egyetlen egy…..
mpsith 2012.09.03 21:10:16
@Cervantes444: Nem baj, nem offensiven mondtam :D
"Ennél még öreganyám is jobban ütköztet hadront. Mi volt ez a pusztító robbantgatás, ez a szellemi protonnyaláb felláció?" - fakadt ki a Csillag születik kritikusa a nagy hadronütköztetőben folyó kísérletekről. Puzsér Róbert ismét kiakadt, ezúttal a CERN által…..
Az európai Celsius fokhoz képest Magyarország Celsius foka erősödött, és ez biztató – jelentette be tegnap Orbán Viktor. „Büszkék lehetünk a magyar °C nyári teljesítményére: amíg Európában 30-32 Celsius fok körüli a hőmérséklet, addig nálunk akár a 40 °C-ot is…..
A cég fontosnak tartja, hogy a gazdag gyerekek rendes köpenyben tanulhassák a matekot. Az iskolaköpeny újbóli bevezetését üdvözölték a prémium márkák gyártói, mert ezzel újabb piacon tudnak megjelenni haute couture kreálmányaikkal. „Alsósoknak Én kicsi pónim szőréből…..
No srácok, fejlemény következik. Ugye elindítottam egy közvélemény kutatást, annak érdekében, hogy ha vegyes lesz a felállás a következő DV-ben, a régi brancsból kik kerüljenek bele a folytatásba. Azonban akadt egy probléma, amire nem számítottam. Van néhány ember, aki…..
A második kategória versenyzői, igazi uralkodók. Mindegyikőjüket ismerhetitek már a történelem tananyagból, egész pontosan Rómából. Hölgyeim és uraim.   II. Kategória- Római császárok   Első jelöltünk, még nem volt császár, ugyanakkor ő taposta ki azt…..
Garry's Mod Sötét Titkai MediEvil 2011.08.18 20:50:00
 GMST Pozíció: Alapító, és főszerkesztő Született: Miskolc, 1994.04.18. Csatlakozott: 2009.09.26.Kedvenc könyve: Gyűrűk UraKedvenc zenei műfaj: RockKedvenc színész: Jim CarreyKedvenc étel: gulyás, lecsó, minden ami jó. :)Kedvenc időtöltés: rajzolás, GMST epizódok…..
Dinka Villa 18. rész DinkAward 2012.07.24 13:33:00
Sziasztok! Számtalan technikai probléma, időhiány, ihlethiány és más tényezők miatt, sose volt, időm-kedvem-ötletem a záró epizódhoz. Erre inkább mint egy búcsú poszt tekintsetek. Igen, ha folytatom a blogolást (ami a blog.hu új nehezebben kezelhetőbb és barátságtalanabb…..
Sziasztok Na már rég mondhattam el, hogy jól haladok egy videóval. A BTTF 2.részének majdnem az 50 %-a megvan már. :DRemélhetőleg ha minden jól alakul, és nem leszek lusta, akkor már a héten (talán vasárnap, vagy ha felmerülnek problémák, akkor hétfőn) készen lesz a Back To…..
Elindult a harc a szabad internetért.A Protect IP Act (PIPA) és a Stop Online Pivacy Act (SOPA) cenzúrázni akarják az internetet, ami annyit tesz, hogy minden olyan weboldalt, ami akármilyen jogsértést követ el, azonnali módon törlik és semmivé lesz. Képzeljétek el az internetet…..
Sziasztok Mivel lettek új karakterek a GMST-ben, vagy esetleg vissza hoztunk néhányat, kíváncsiak vagyunk, hogy nektek ki a kedvenc GMST karakteretek?  cazino |  | Casinos | poll online | Buy Shaving Products..
Novák Előd megpróbálja betölteni a Torgyán doktor által hagyott óriási űrt, így kell feldobni a unalmas maratoni 18 órás ülésnapokat. Csak így tovább, mindenképpen nézettség növelő.....
mpsith 2011.06.29 15:49:25
@Kicsit Karcos: Ti sem vagytok jobbak náluk, ti nácik!
Mint tudjátok, ma (szombaton, máj. 21.) következik be a világvége. Éjfélig még uszkve 9 óra hátravan. Sőt, lehet, hogy több is,hiszen arról nem tudunk, hogy a világvége az USA valamely időzónája szerinti mai nap során következik-e be, vagy szépen fokozatosan végigvonul…..
Szenzációs ez a Fidesz, csak így tovább :) Ősszel bezár a Zöld Pardon és a Rió a Petőfi-híd budai hídfőjénél, a helyén egy nagy Országzászlót állítanak, a terület pedig az alkotmány hatályba lépésének emlékhelye lesz. Beszarás-behugyozás.Koronaúsztatás? Ugyan…..
A nándorfehérvári diadal tiszteletére július 22-e emléknappá nyilvánítása érthető ötlet, mert bár az erőltetetten múltbanézős vonalat erősíti, legalább van realitása.A KDNP-s Michl Józseffel viszont nagyon elrepült a kismadár, mikor teleírta a fejléces papírt...
mpsith 2011.05.09 20:56:38
@fokabacsi: 1. És a jobboldal? Horty meg a többi hozzá hasonló? És az se jobb éppen amit most az Orbán művel az országgal, plusz én elviekben vagyok baloldali, vagyis a baloldali a politikai nézetem. Nem támogatom túlzottan egyik magyar baloldali pártot sem,mert a színvonaluk tényleg elég alacsony.(de még így is magasabb mint mondjuk a fideszé vagy a jobbiké) 2. Ebben a pontban erre válaszoltam:,,Nektek vörösöknek mindenki "szélsőség" aki meg mer szólalni, és nem egyezik a véleménye a ti véleményetekkel!" 3.Ez egy kicsit pontatlan megfogalmazás, mert abba is hihetsz hogy vannak UFO-k meg hogy a kedvenc focicsapatod nyerni fog, de ha ezt vallási alapon értetted, akkor sajnos azt kell mondanom hogy te nem vagy ember. 4. ok 5. Mi (legalább is én) csak az olyan jobboldaliakat tekintünk szélsőségesnek, akik fanatikusan nacianolaisták, vallásmániások, és fasiszták. Jah és képzeld én se vagyok tolvaj.
mpsith 2011.05.10 15:33:54
@fokabacsi: Kb. A negyedére válaszoltál annak amit írtam. Gondolom kiakadtál az első mondatnál és anélkül hogy továbbmentél volna, rögtön elkezdtél írni egy sértegető és részben primitív választ. (tipikus szélsőjobb) Erre nem tudok érdemlegesen válaszolni, csak annyit hogy végső soron horti rontottal el az egész országot. Jah és még mindig nem vagyok vörös. +ne vedd egybe a baloldalt és a szélsőbalt.
mpsith 2011.05.10 20:52:50
@fokabacsi: Ok, értem. De mondtam hogy én se szeretem a vörösöket. A bal meg a szélsőbal különbözik.
Hatvanban is egyházi kézbe adják az egyik iskolát, így mindenkinek nyilatkoznia kell nem csak vallási hovatartozásáról, hanem egyházhűségéről. Az egyházi kézbe adás ugyanis nem felmenő rendszerben történik, hanem azonnal átadják az összes évfolyamot - erről közöl cikket az…..
Anno már beszámoltunk a Smithsonian intézet készülő videojáték-történelmi kiállításáról, ahol a játékokat mint művészeti ágat mutatják be. A kiállítás ugyan csak 2012-ben nyit, de most megint van okunk írni róla, véget ért ugyanis a hatalmas szavazós kampány, amiben…..
mpsith 2011.05.09 21:06:02
Sejtettem, hogy ez lesz: ha a King's Bountyt teszem be a retrorovat szavazásába, az utolsó helyek egyikén végez. Bezzeg ha a Heroes of Might & Magicet teszem be, akkor még a Wolfenstein 3D-t is lenyomja. Pedig a King's Bounty a Heroes of Might & Magic közvetlen őse, ezért most…..