Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs112233

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
Balázs112233 2010.03.16 19:08:12
minden piramis... a kisiskolás, aki az elsőben kezd, megy egyre fölfele, aztán beszűkül a dolog, egyre kevesebb lehetőség van...

pilótajáték az illegális, ahol nincs termék érted, és egymásnak küldözgetik a pénzeket az emberek. mindenhol van termék, de nem a termék a lényeg, hanem a pénz. ezt meg lehet csinálni gyufaszállal is, nem kell hozzá gyémánt se utazás, se tőzsdeprogram...csak ez a kicsit hülyébbeknek van, hogy jééé gyémánt dejó... nemmindegy mi a termék? termék kell vagy lóvé... pénz így is úgyis van benne...mindenki eldöntheti, hogy beszáll e vagy sem...ennyi. miért illegális ez? az az illegális, ha pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy " fizess be baszdmeg"...de itt nincs ilyen, nem vagy kényszerítve...ha befizetsz 20 millát egy magas kockázatú befektetésbe bűnt követsz el? nem...ha nem kapod vissza a pénzed, van jogod reklamálni? nincs, mert tudod, hogy magas kock-zatú volt, és simán elbukhattad könnyen a pénzt...jön a hülye állam az illegalitással...fosik, hogy nem neki dolgozunk hanem külföldi cégnek.. ő a legnagyobb csaló.. mire bíztat? ezen a héten az ötös lottó főnyereménye...x ...ezért fizess be többszáz vagy több ezer, akár tízezer forintot, a SEMMIRE. mert 1 a 44 millióhoz, hogy nyersz baszod...de neeem, az nem illegális. magyarul arra bíztat a köcsög állam, hogy dobj ki pénzt az ABLAKON!!!! a legtöbb hülye ott van. Te lottózol?...seggfej....de nem piramisozol. ki az iq fighter...a kaszinózás nem tiltott? mindenki tudja, hogy a ház nyer...persze, mert az állami kasszába folyik a lóvé..hiszen a kaszinók nagy része állami tulajdonban van...no comment, na, megyek squash-olni...
Balázs112233 2010.03.16 19:09:21
Balázs112233 2010.03.18 22:38:25
látom nem volt szimpatikus a bejegyzéssorozatom az adminnak...sebaj...

Olvastam 1-2 kommentet még pár napja..talán emlékszem még rá.

Volt kultúrált, és kevésbé kultúrált hozzászólás is..

1. itt is tudja az ember, hogy mennyi az esélye, ugyan úgy mint a lottónál.. ha tudod, hogy minimum mondjuk 5 embert kell behoznod a rendszerbe, ahhoz, hogy pénzt kapj vissza...fel tudod mérni, hogy van e az ismerettségi körödben 5 olyan ember, akit érdekelhet a dolog. Akár még belépés előtt is érdeklődhetsz.. és mindenképp nagyobb az esély, mint egy 4 es vagy egy 5 ös lottóra... vagy fel tudod mérni, hogy az adott termék mennyire keresett a piacon, amivel az adott mlm cég foglalkozik...mennyire tudnád eladni.

Én így gondolom.

2. Nyílván azért csökken a "fizetésem", ill. jutalékom, mert sokan csalásnak hiszik a média miatt ezeket a cégeket....és kevesebben lépnek be. ez egyenesen arányos..nemtom melyik idióta írta, hogy "azért sírok, mert kevesebben lépnek be..." persze, hogy azért sírok..

3. nemtom miért gondolja mindenki, hogy az mlm-esek buták, meg iq fighterek... meghogy jössz azzal, hogy ha ny-ra mennék dolgozni, nem lenne elég a kommunikáció... miért nem vagyok mérnök, stb.. jogon végeztem egyébként, és ezekbe a rendszerekbe, a jókba, csomó híres, tanult ember van. pl. tvi-be Farkas Berci. nem reklámarcként, TAGKÉNT! a szponzorom a tvi-ban ismeri, és ő hozta be. (Igen, az úrhajós..)
Meg warren Buffett-nek (világn 10 leggazdagabb emberének egyike) sem véletlenül van több hálózati marketing cége. dolgozhatnék ügyvédként is...lehet kereshetnék még magyarországon is tisztán 2 milliót...de akkor megszakadnék a munkában, élhetnék félelemben, ha olyan embereket, embert védek... de inkább dolgozok itthon a gépen heti 10 órát kb.. mert ez a rendszer már olajozott, ha nem foglalkoznék vele, akkor is működne már, de élvezem, mert szeretnék még többet kihozni belőle.

a CDT 7 éve működik, és 7 éve fizet!!! 7 éve!! és van vagy 100 országban, kb. 10 elmaradottban megjelenik a médiában, hogy kamu, meghogy legyen valami hír...mert a tv2 meg rtl híradóban sokszor az a téma, hogy a rozi néni macskája felmászott a fára, és 6 tűzoltó szedte le szerencsétlent, 2 doboz kitekat segítségével..., pedig a macskák mindenki tudja, hogy whyskas-t vennének...

5. vagy 6. pont már nemtom... persze, hogy nem lenne gazdaság meg termelés, ha mindenki mlm-ezne..én nem azt mondtam...ha mindenki ügyvéd lenne, nem lenne orvos..mindenből kell valami. aki nem akar valami lenni, nem kezdi el fikázni azt, aki már az. pl. én nem akarok jógaoktató lenni, de nem is fikázom őket, hogy:. jéé, de hülye vagy, Te jógaoktató vagy..." nincs is szükségem jógaoktatóra, nem nélkülözöm, de mégse fikázom őket. had legyenek, és létezzenek. nem fogok jógás fórumokba írogatni, hogy "de hülyék vagytok ti jógaoktatók"...titeket se érdekel az mlm, vagy piramis..tökmind1..minek foglalkoztok vele? nem hal meg senki, nem sérül senki, megvannak a feltételek, mi kell ahhoz, hogy kapj vissza pénzt, mindenki eldönti, tudja e vállalni, ha belép, és kész..

itt olvasom a sok hülyeséget..." Te abból élsz, hogy másokat rászedsz"...te olyan idióta vagy mint nemtom..:) Te mit dolgozol? az, hogy eladok valamit, rászedés? akkor mindenki rászed mindenkit. a reklámokkal rászednek, hogy vegyél tejet meg sajtot, meg rászednek, hogy utazz ide meg oda... meg a Te munkaadód is rászedett, hogy dolgozz nála.. én nagyon nagyon hálás vagyok annak, aki "rászedett" és bevitt 1-2 jó rendszerbe, mert miattuk keresek 7 számjegyű összeget..nem úgy beszélek róla, hogy az a hülye aki rászedett, hanem hálával tartozok neki... áá najó, nem is foglalkozok többet ezzel mert csak felidegesítem magam és elmegy az időm...