Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nooormális? (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaland- vagy luxusutazás? Nem biztos hogy választanunk kell. Az Abercromble & Kent már 20 éve szervez utazásokat a Déli-Sarkra, ebből az alkalomból pedig egy vadiúj 199 férőhelyes expedíciós luxushajót mutatott be főleg azok számára, akik még egy ilyen kalandos utazás során…..
patakvér Ragadozók előzetes 2010.03.23 17:52:00
 Megjött az első előzetes a Ragadozókhoz – emlékszünk, a főszereplő Adrien Brody, Robert Rodriguez a producer-társforgatókönyvíró, a rendező Antal Nimród, az operatőr Pados Gyula. A magyarokat Rodriguez és a színészek egyaránt dicsérik. Antal szerint ez a Predator…..
Subba Heti Tetkó: Szopacs 2010.03.23 12:00:00
Evés közben különösen csinos lehet!..
Nooormális? (törölt) 2010.03.23 20:17:58
B-oldal Monty Python - Önéletrajz 2010.03.21 07:29:00
A könyv, amelyről ez a cikk szól, nem egy egyszerű önéletrajzi kiadvány. A Monty Python-csoport -amely máig az egyik leghíresebb humoristacsoport- összes tagjának (John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones és Terry Gilliam) életének rendkívül olvasmányos,…..
Nooormális? (törölt) 2010.03.21 10:55:36
Kevés dologban szoktak egyetérteni az Urbanista olvasói, de azt eddig mindenki elismerte, hogy Budapest jelenlegi önkormányzati rendszere tarthatatlanul pocsék. Ennek ellenére húsz év alatt senki nem mert hozzányúlni. Éppen ezért örültem meg a tegnapi hírnek, hogy a Fidesz ismét…..
Nooormális? (törölt) 2010.03.21 00:52:20
A múlt heti GDC-n Tommy Refenes beszólt az App Store-nak. Pár nap múlva Refenes játékát úgy kivágták az online boltból, mint a közmondásos macskát. Aki nem tudná: Refenes viszonylag jó nevű független játékfejlesztő (például a flashes Meat Boy készítésében is részt vett),…..
Tavaly év végén már voltak olyan pletykák, amik arról szóltak, hogy a Vodafone-nál és a Pannonnál is elérhető lesz rövidesen az Apple mobilja. Főleg a két szolgáltatótól érkeztek ezek a hírek, ugyanakkor a T-Mobile-közeli forrásaink cáfolták a hírt. Információink szerint a…..
Az öreg kontinenst is elérték az egyházi pedofilbotrányok. Írország, Németország, Hollandia, Ausztria katolikus egyházai kezdeményeztek vizsgálatokat túlnyomórészt a hatvanas és nyolcvanas évek között történt esetek kapcsán. Megjelentek olyan híradások is, hogy Georg…..
Motorosként lelkesen fogadnánk az új versenypályát, civilként csak aggódhatunk a Balatonring körüli, milliárdos nyerészkedésről szóló hírek miatt. Szakértői vélemények szerint akár kicsenget a magyar állam néhány milliót, akár nem, a szeptemberi átadás már…..
Valentino Rossi videójához nem kell sok rizsa. A világbajnok megmutatja, hogyan kell motorozni – esetében nem igaz a mondás, hogy aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja. Neki mindkettő megy. Nincs szó bonyolult trükkökről, itt a tudatosságon van a hangsúly. A fegyelem és a…..