Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minja konka

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem beszélek részletesen a bizonytalansági tényezőkről sem. Helyette elmondom, hogy - mindezek tudatában - én…..
minja konka 2018.04.05 13:12:24
@ben2: "A Fidesznek nem a legyőzhetetlenség az ereje, hanem hogy nem nagyon van, aki képes lenne rajta kívül egy működőképes kormányt kiállítani."

az elmúlt 8 évben a Fidesz se volt képes
Az amerikai történelem legmagasabb fluktuációját produkálja Donald Trump elnök, aki a jelek szerint Washingtonba is magával vitte rajongását a felmondás iránt...
Hanyag álláshirdetőként sokan egyszerűen letudják az elvárások listájának megírását: vagy azt kell tudni azonnal, belépéskor, amit a lelépő kolléga 10 év alatt szedett fel náluk, vagy azt, amit egy másik hirdetésből kimásoltak. Nem állítom, hogy minden álláshirdető így működik, de sokszor egyértelmű…..
Vannak olyan témák az álláskeresésen, szakmai oldalról a toborzáson, kiválasztáson belül, amitől eldobom az agyam. Kevés ide már a „tombolás” címke is, nem is tudom, mi lenne a megfelelő. Ilyen téma pl. az asztrológia szerinti kiválasztás, és nemrég egy másik…..
minja konka 2014.12.03 10:42:22
1. Magabiztos: Ez adja meg azt a kisugárzást, amire mindenképpen szükséged lehet, akár párt keresel, akár nem. Biztos, hogy számos olyan pozitív tulajdonságod van, amire büszke lehetsz, ami különlegessé tesz. Ez már bőven elég ok arra, hogy magabiztosnak érezd magad. Szánj…..
Angelika számos találatot oszt meg velünk egyetlen beküldés keretében.Szeretettel küldöm újabb gyűjtésemet, remélem, hasznát veheted. Először is a BBC Entertainment új fordítóinak gyöngyszemei (Holby City, Casualty, Doctors, East Enders, Gil Mayo's Mysteries.)Azt mondja a…..
minja konka 2013.06.10 21:52:48
@gpx: az mindennél jobb. a valaha volt legjobb filmcím
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
minja konka 2013.01.13 19:43:37
squadraazzurra Eb ezüst 2012 2012.07.01 22:40:00
Köszönöm, fiúk, köszönöm, Prandelli mester, nagyok voltatok! Szép volt, fiúk! Szép volt, Pirlo! ..
Dehogy jön. Néhány magyar oldal kissé félremagyarázva a Reuters értesülését arról számolt be, hogy az új iPhone megjelenésével az Apple piacra dobja a 4-es modell kisebb, 8 gigabájtos háttértárral szerelt verzióját, amit várhatóan 200 dollár körüli áron, tehát alig 40…..
minja konka 2011.08.24 16:16:14
@smartdrive: jogos felháborodás. 100 ezer alatt csak kesztyűben fogom meg. ki tudja, milyen proli ért hozzá előttem
-Ezt nem hiszem el, édesapám. Hallottad Ferikém, mit találtak ki ezek már megint? Ezt figyeld, itt van e. Megszűnik az angoloktatás egész Magyarországon. Slussz, kész. Emlékszem, hogy a kisebbik lányomék olyan 88 körül még tüntettek is az iskolában, hogy ne oroszul kelljen…..
Cipő és óra: a gazdagság kvázi-csalhatatlan mutatói Cipő és óra: ezt a kettőt figyelik a hazai - és jó eséllyel a nemzetközi - pénzeszsák-vadász nők, amikor prédát keresnek maguknak. Nem számít az, milyen autóból szállsz ki, milyen ruha van rajtad, hogyan adod elő magad,…..
minja konka 2011.08.21 20:47:46
BorBoy Tokaj, a zseni 2011.05.28 17:27:00
Amikor Jancis Robinson jó egy éve Szepsy-borokat kóstolt az első VinCE-n, lelkesedésében arra ragadtatta magát, hogy Szepsy Istvánt lángelmének nevezze. Ezzel – már csak honfiúi meggyőződésből is – mélységesen egyetérthetünk. Robinson lelkesedése azonban eszembe…..
Százharmincegy ékszercsörgető orosz turistával a fedélzetén leszállt a sármelléki reptéren az első, Moszkvából érkező charterjárat. A Fly Balaton Nemzetközi Repülőtér (név egyelőre marad!) főként Németországból fogad gépeket (az angliai gépek valahogy elmaradtak), de…..
minja konka 2011.05.28 18:03:13
@AgentO: "Egyházasdaróc" :DD

az Egyházasrádóc
 A focit nem szerető hölgy és férfi olvasóinktól elnézést kérünk, de évente egyszer meg lehet bocsátani. Hiszen évente egyszer van a Bajnokok Ligája döntő, és még ezen belül is ritkán fordul elő, hogy Európa két legjobb bajnokságában domináló két csapat csapjon…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
minja konka 2011.05.17 21:25:26
@is: "tandij. rogton csak arra a szakra mentek volna, amivel visszakeresik a tandijat"

ja, és mondjuk senki nem menne tanárnak, remek lenne

nem tandíj kell, hanem nem kell akkreditálni minden szart korlátlan kapacitással
minja konka 2011.05.17 21:38:05
@is: az nem érv, hogy többet fizetsz érte, mintha készpénzért vennéd, hát ez az előrehozott fogyasztás lényege. csakhogy ez egy olyan fogyasztás, amely értékcsökkenés nélkül a tulajdonodban marad, örökítheted stb.
minja konka 2011.05.17 21:40:14
@is: rendben, de akkor tilos legyen nem szakirányú végzettséggel alkalmazni valakit. ha egy tanár elmegy egy jobban kereső állásba, akkor az annak megfelelő tandíjkülönbözetet be kelljen fizetnie utólag
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
Mike Stimpson, amatőr fotós és Flickr júzer, a fotótörténelem néhány legendás felvételét dolgozta fel otthon, a szobában, LEGO-ból. A fényezési technika csiszolását célzó kísérletekből tartós hobbi lett, egyes képek már poszter formátumban is rendelhetők...Via: Yatzer..
„Még vitázni sem lehet vele, mert mindent rám hagy, azt mondja, hogy igazam van… de nem tesz semmit” – a barátnő hiába macerálja a pasiját, az minden alkalommal kitér előle. Azt mondja, ha képes lenne egy nőnél lakni, az számára olyan volna, mintha felszedték…..
minja konka 2011.03.04 11:52:47
@Bundabandi: a haverok jelentős része be van stockholmszindrómázva
minja konka 2011.03.04 11:55:15
@teabore: "nélkülem" - zsarolásra ez az egyetlen jó reakció
A Holnapi Újság Del Medico Imre-rovata, avagy: olvasóink írták, mi közzétesszük. Legújabb szerző a talán indokolatlanul óvatos XY néven küldte el jövőképét arról, hogyan menekülnek meg újabb pénzeink a karvalytőzsde elől. Főméltóságú Selmeczi Gabriella Nemzeti…..
Bayer Zsolt nem szokta frappáns szójátékokba vagy kétértelmű mondatokba csomagolni, ha valakit elküld a picsába. November 24-én sem finomkodott, amikor Domaszék amúgy fideszes polgármesterét és az apró falu nagyon kicsit általános iskolájának tanárát ekézte a Magyar…..
Amikor a Facebookról, meg a Twitterről kérdeztem Szalai Annamáriát, akkor persze azt vártam, hogy azt fogja mondani, hogy a webkettő, meg a közösségi hálózatépítés nem neki való, hallott már ilyesmiről, de legfeljebb szabályozni akarja, nem használni. Toll hegye a…..
minja konka 2010.10.22 18:37:32
@ibn_battuta: olvasni
Dömölky János (a Jaguár, A kard, az Amerikai cigaretta és a Hajnali háztetők rendezőjének) első filmje, a Mélyrétegben 43 évig porosodott az MTV archívumában, mivel az akkori kultúrpolitika máig ismeretlen okokból betiltotta. A filmet vasárnap bemutatja az m1. A Latinovits Zoltán…..
Az X-Faktornak és a Megasztárnak is bejött a Tv2 húzása: az RTL Klub tehetségkutatója szombaton 55,2 százalékos közönségarányt ért el, míg a Tv2 műsora 43,8 százalékot hozott a kereskedelmi célcsoportban. A múlt héten mindkét műsor közönségaránya csak pár századnyi…..
minja konka 2010.10.19 11:47:30
Subba Mellbedobás 2010.09.10 10:31:18
Rajzó Ildikó, a Fidesz badacsonytomaji polgármesterjelöltje kismamáknak készült fehérneműket reklámoz az interneten. Részletesen a Blikkben...
minja konka 2010.09.10 20:39:22
@Rei: hát ne menj fel kismama-fehérnemű oldalakra, és nem lesz az arcodba tolva