Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fluentlime

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napok óta kering az a pletyka, miszerint az Eurovíziós Dalfesztivál első fordulójánál történt technikai hibákat feltáró vizsgálat az egyik okként szabotázst vélt felfedezni. Az MTVA szóvivője, Cserháti Ágnes kérdésünkre közölte, "az értekezleteken nem hangzott el ez a…..
Filmdroid Motherf***ing Space Nazis 2012.01.25 21:50:22
Erre vár már mindenki régóta. 2006-ban tették közzé, hogy el fog készülni az Iron Sky, majd a készítők a neten gyűjtést is szerveztek, hogy elkészülhessen a mű. Idén végre láthatjuk, hogy milyen lett. A történet szerint a második világháború vége fele a nácik a legnagyobb…..
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
Subba Eurovízió 2011.05.16 10:56:00
A német Tageszeitung a verseny előtt odáig ment, hogy amikor külön-külön értékelte az indulókat, a magyar versenyzőről ezt írta: „Kati Wolf: What About My Dreams…. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns! "…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
fluentlime 2011.05.10 10:52:14
„Moziban tényleg unalmas, most már értem, miért hagytam abba.” – jegyezte meg a rendező, miután felháborodva kijött saját filmje vetítéséről. A rendező először nézte végig saját filmalkotását moziban és csalódottan számolt be róla, hogy ötször kellett…..
A KSH illetékesei szerint hazánk mára már csak hibaszázalék statisztikailag. Az is lehet, hogy nem létezik. Miután a KSH elszámolta a munkanélküliségi adatot, vezetője megtörten jelentette be, hogy elképzelhető, hogy hazánk már csak statisztikai hiba. Elsősorban hazánk GDP-je…..
A TV2 showmanje ismét rossz helyre állt, ezúttal saját feleségére sikerült parkolnia, de ezen kívül is számtalan izgalmas esemény történt a héten. Hírek röviden.   A Facebookon adja ki új lemezét Lajkó Félix Ismét újszerű együttműködésről tudunk beszámolni a zene…..
fluentlime 2011.03.26 12:17:47
Rájöttem! Gyurcsány Ferenc 2011.03.15 11:21:00
Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor két jó kiállású politikus. Régóta méregetik egymást, régóta vitatkoznak, és valljuk be, sokszor nehéz eldönteni, melyiküknek is lehet valójában igaza. De míg Gyurcsány Ferencet még miniszterelnök korában is gyakran kaphattuk füllentésen,…..
fluentlime 2011.03.15 19:19:53
  Magas labda, sportérték nincs, de ezt muszáj volt.   Nyelvészetbuziknak javasoljuk, hogy nézzék meg a shoot szó jelentését bármely angol-angol szótárban: alapjelentésben nem Lukács György-i értelemben vett 'lelő'-t, 'agyonlő'-t jelent, csupán annyit: 'lő'. Ha tárgya…..
fluentlime 2011.03.04 13:47:41
@a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka:
Lassan átmennek Monty Pythonba úgyhogy hátradőlök és bontok egy sört én is :-)
Subba Tütűűű! 2011.03.01 12:08:00
Régi, de attól függetlenül paraszt. ..
Most olvastam el Sándor "Papa" István nyugalmazott rendőr alezredes 54 oldalas tanúvallomást, melyet 2000-ben tett az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság előtt. (Köszönöm a tippet!) Röviden: aztakurva ... Egészen elképesztő összefüggések és sztorik vannak, na…..
„Szép szöveget, erkölcsi témát! Ezeréves múlthoz hű magatartást! Mert pornós, kábítós hip-hop nekünk nem kell, neveljünk etikus, hazafias rappel!” Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy Belgáék talán egyik legnagyobb sikert aratott POLGÁRpukkasztó rap…..
fluentlime 2010.12.30 18:03:57
Melyik két Fidesz közeli médiaszemélyiség habarodott annyira egymásba a közelmúltban, hogy a hírek szerint hamarosan össze is költöznek?..
fluentlime 2010.12.01 23:51:58
A demokrácia utolsó bizonyítási lehetőségét kapta Kaliforniában, a bennszülöttek ezekben az órákban saját kezűleg dönthetnek a marihuána legalizációjáról. Holnap reggelre kiderül, lesz-e forradalom a szavazófülkékben, sikerülhet-e erőszak nélkül aláaknázni beteg…..
fluentlime 2010.11.02 22:34:04
@LongJohnHolmes: nekem is bejön ,most megnézem bonggal is..:-))
Jeb Corliss, bázisugró és az Empire State Building örök persona non grata-ja. ..
  Vasárnap este a Mesterházy-Horváth-Szanyi álomtrió sajtótájékoztatója után, amelyen egy kivetített diagrammal bizonyították, hogy a választást igazából a szocialisták nyerték, Lelky Lolával azon melegében elkaptuk Szanyi Tibor kampányfőnököt. Mennyi az annyi, meg úgy…..
Egészen véletlenül rátaláltam Schobert Norbi Facebook adatlapjára. Az első reakció: azt a kurva...!!!Először is Ápdét Norbinak olyan részletes önéletrajza van, hogy az 12-es betűmérettel 4,5 oldalnyi(!) word dokumentumot tesz ki. Aki nem hiszi, annak íme:Mintha, totál…..
Amikor Bede Márton közíró a Pastrami étteremben lefényképezte, majd neten megosztotta a fenti reklámanyagot, azt gondoltam, biztos az egyházi gimnazista emlékek miatt érzem úgy, hogy a fogyasztó-gyermekhez gügyögve lehajoló Ismeretlen Bácsi "frissen préselt nedűje", amit…..
Mandiner blog Hős 2010.08.23 20:01:00
Pappné Ábrahám Judit (1978-2010)Nyugodjon békében...
fluentlime 2010.08.24 11:59:36
@Grift: fizetett bérgyilkos.......hmm. Ön szerint akik megelőző csapást mérnek olyanokra akik IED-ket szerelnek össze a sufniban, vagy túszokat ejtenek, vagy
felrobbantják magukat egy civilekkel teli piactéren azok fizetett bérgyilkosok? Szerintem Önnek át kellene gondolnia ezen kijelentését vagy esetleg utánna kellene néznie bővebben ennek a témának.
fluentlime 2010.08.24 12:45:00
@Grift: Abban teljesen egyetértünk hogy semmi keresnivalónk ott..........De ott vagyunk!!! Az okokat most hagyjuk mondjuk szerintem ez politikai és NATO-vállalási kérdés. De ha már ott vagyunk akkor nem matyóhímzett terítőt fogunk osztogatni a táliboknak,
különben meg ki a f.sz gyilkolászgatja az ottani lakosságot? Természetesen a háború mocskos dolog és civil áldozatok mindíg is voltak és lesznek de az elsődleges célpontok azok akiket már feljebb is említettem. A pacifikációról meg csak annyit hogy az Afgán Miniszterelnöknek a hatalma Kabul széléig terjed mert az ország többi részét a tálibok és a hadurak uralják. Ráadásul az amik már pénzt sem mernek adni az "Afgán kormányzatnak" mert jó esetben zsebbe vándorol rossz esetben pedig különböző csatornákon tálib kezekbe kerül azt a kutya meg a saját farkába harapott.
 ..
fluentlime 2010.08.23 17:37:24
Egy nap a városban Egy nap Egerben 2010.08.17 09:47:00
A hétvégén kimozdultunk kicsit Budapestről, és tapasztalatot gyűjtöttünk a hatvanezres hevesi városban, meg a környékén. Nem volt sok időnk, meg nem is vagyunk nagy túrahalmozók, szóval közel sem néztünk meg minden látványosságot, de alapvetően úgy gondolom, jobb is így.…..
  „Zagyva György Gyula nem a Jobbik tagja”. Hát igen. Ez már egy, a politikai pubertáson is túljutott párt visszakézből adott reakciója, nem egy ifjúsági mozgalomé. Klasszikus hárítás-technika, ami nem a klubszerűen működő, a közösség minden, formális és…..
fluentlime 2010.08.10 13:50:41
@Hannibal King: Tökéletesen egyetértek veled ,ezek az arcok az ész és intelligenciaosztásnál a sor hátsó végén álltak, és ebből még nagy gondjai lesznek a jobbiknak szerintem.
Vastagbőr Segítség, gyíkok! 2010.08.06 12:31:00
Mivel összefutottam már fényküldöttekkel, kommentár nélkül szeretném megmutatni, mivel szórta meg tegnap a városi postaládákat a Fény Angyalai nevű formáció.Névjegykártya méretű csúszós papír, egyik oldal: Másik oldal: Az ominózus petíció: A petíció egy…..