Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszichat

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiánypótló diagramot közölt a Slashfilm: helyre tette azokat, akik a nerd, geek és dork szavakat egymás szinonimájaként használták. Nem is beszélve a dweebről, amit én speciel most hallottam először. Biztosan azért, mert geek vagyok, legalábbis a diagram alapján bátorkodom magam…..
Felmentették a vád alól azt a televíziós újságírónőt, aki egy műsor folyamán megölt 12 akváriumi halat. Lisbeth Koelster 2004 novemberében a Kontant című fogyasztóvédelmi műsor keretén belül próbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy korpásódás elleni sampon annyira…..
Nadiljelentése: sejtelmes, rejtélyes, érdekes, kuriózumnévnap: szept. 24...
A napelemes hátizsák egy olyan innovatív koncepció, amit úgy terveztek meg, hogy megtartsa a felhasználók testmelegét téli, fagyos körülmények között. Különösen hegymászók számára ajánlják, akik előnyben részesítik a jegecesedő hegycsúcsokat, bár ez a…..
Újabb lépést tett a szuborbitális űrturizmus felé a Virgin Galactic/Scaled Composites a VSS Enterprise első repülésével - egyelőre a VMS Eve hordozógéphez csatlakoztatva. A majd háromórás repülést sir Richard-ék nagy sikerként értékelték, de a kereskedelmi használattól még…..
Az 1993-as Super Mario Brothers minden bizonnyal nemcsak a játékokból készült filmek közül az egyik legrosszabb, hanem általában elég nagy rakás fos a mozi 115 éves történelmében – olyan kétes hírű alkotás, amit Bob Hoskins és Denis Hopper szívesen törölnének az…..
Most már elég! Most megvédjük a Jobbikot! Aljas és alávaló támadássorozat indult a jóravaló, derék és feddhetetlen jobbikos képviselő-jelöltekkel szemben. Nem igaz, hogy nem lehet elhinni, hogy Király András (most már csak volt szóvívő) egy jólnevelt tisztességes ember. Nem…..
nyuszichat 2010.03.25 17:44:25
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
A CCAC, azaz a Kanadai Vastegbélrák Ellenes Szervezet már korábban is választott furcsa eszközöket arra, hogy felhívja a figyelmet a problémára. Legutóbb egy hatalmas vastagbelet készítettek, amelybe az emberek konkrétan besétálhattak, és belülről vehették szemügyre a…..
nyuszichat 2010.03.25 11:47:41
Micót nagyon vicces helyzetekben fotózta Gábor, a gazdája, mi különösen a rémült arckifejezést szeretjük. Micó egyébként még csak 5 hónapos, de már meggyőzően tud heverészni:  Rosszalkodásra készülni: És persze lebukni: ..
3 db Rémálom az Elm utcában reklámot láthattok, ezeket az MTV egyik adásának a promója alatt vetítették. Freddy Kruegert szerintem nem kell senkinek bemutatni, az égett arcú, kalapban kísértő, tinik álmaiban megjelenő gyilkos pofa az Elm utcai fiatalokat nem hagyja békésen…..
nyuszichat 2010.03.25 02:11:09
Ezek a gázórás-vízórás történetek búvópatakként visszatérnek a blogra, a Zugügyvéd azért teszi megint közzé, hátha a szolgáltatók is észbekapnak végre. Elvileg a hamis vád tényállását is megvalósítják szerelők a gázóra manipulálásával. Tisztelt…..
Mindenek előtt fontosnak tartom a szeretettel kapcsolatos gondolataimat összefoglalni. Tudom, ez egy rózsaszín kép lesz, hiszen emberek vagyunk, ösztönökkel, ragaszkodással a pillanatnyi egóhoz, de a szándék már önmagában becsülendő, s a jóra, jobbra való igyekezet tesz minket…..
A II. világháború három helyszíne, melyet a történelem levegője jár át és turisták millióit vonzza, hogy szembesüljenek a tényekkel és leróják kegyeletüket az áldozatok előtt.   Normandia Normandia méltóságteljesen őrzi a hadtörténelem egyik legnagyobb hadműveletének emlékeit. 1944. június 6-án,…..
Kaland- vagy luxusutazás? Nem biztos hogy választanunk kell. Az Abercromble & Kent már 20 éve szervez utazásokat a Déli-Sarkra, ebből az alkalomból pedig egy vadiúj 199 férőhelyes expedíciós luxushajót mutatott be főleg azok számára, akik még egy ilyen kalandos utazás során…..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
Ma a metrón egy vak hölgyet láttam, mellette feküdt a vakvezető kutyája. Egy ideig néztem, aztán elhagyva a megállót, az utastájékoztató hang bemondta, hogy a Forgách utca következik. Abban a pillanatban a kutya egy pillanat alatt felállt, a gazdája megdicsérte, majd az ajtóhoz…..
Gordon Agáta Magdolna negyed című szociografikus sorozatát, melynek fejezeteit honlapunkon folyamatosan olvashatják, Evu rajzolta képregénnyé. A képregény-sorozat tizenegyedik részében új élet érkezik a kis lakásba, s az is kiderül, miből áll egy hétgyermekes család…..
A budapesti médiacégek folyosóin néhány hete már hallani, hogy a Ringier és az Axel Springer valamilyen szövetkezés/egyesülés révén egyetlen turbógermán óriásban vonná össze régiós érdekeltségeit – azaz Magyarországon például a Blikket, a Nemzeti Sportot,…..
Lezárult a jelöltállítás, a szélsőbalon a Munkáspártnak 16 jelöltet és 4 területi listát, a Zöld Baloldalnak pedig mindössze két jelöltet sikerült állítania.   Munkáspárt: itt a vég A Munkáspárt az utóbbi választásokon szép egyenletesen zuhant lefelé, egészen…..
  Az utóbbi napokban ez a kedves kis közel-keleti állam a magyar és nemzetközi sajtó érdeklődésének középpontjába került (ha ugyan nem volt mindig ott). Persze nem ugyanazért. Minket elsősorban az érdekelne, mit és mióta csinálnak légterünkben egy nem szövetséges…..
nyuszichat 2010.03.23 14:16:53
Megrendelhető az Enso nevű cég androidos operációs rendszerrel felszerelt öt inches tabletje. A gép 155 dollárba kerül, ehhez még hozzájön a 25 dolláros szállítási költség, vagyis átszámítva 35 ezer forintot kell fizetni érte. A tabletnek 800x480-as a kijelzője, 1.6-os…..
nyuszichat 2010.03.23 12:50:29
Share | Vagyis 3 élet 3 víztoronyban, ui. három olyan lakóházat mutatnék ma be nektek, amelyek egykor víztornyok voltak   Ma van a Víz Világnapja, - keresztbe is kulcsolom az ujjam, és ma is megígérem, hogy a jövőben nem a zuhany alatt mosok fogat (az már egy…..
Hát most minden túlzás nélkül izzadok és remegek. Kinyitottam Csabesz levelét, amiben ennyi szöveg volt: Híres ember lábú híres ember volt már? Aztán elkezdtem facsarni az agyam, voltak is tippjeim, de az egész nem állt össze, csak annyit éreztem homályosan, hogy ez valami igazi,…..
nyuszichat 2010.03.23 10:14:44
Kocsmablog Castro bisztró 2010.03.20 08:30:00
Helyszín: 1075 Bp., Madách tér 3. Látogatás: 2010. március 11. 18:30-20:30 > Nincs benne semmi a forradalmi tűzből, a dzsungelharcokból vagy a rakétaválságból. Semmi pezsgés, nincs rumba vagy salsa. Ez már az elnöki posztról is lemondott Castro…..