Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxen1

82 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legnagyobb Rivális 2015.01.15 21:18:00
2015.01.15 elvesztettem minden önbizalmamat, bármit is csinálok, vagy bárhogy is, nincs olyan óra, hogy ne kérdőjelezném meg, hogy sikerül-e, van-e értelme, megéri-e, akarom-e, tudom-e. Mincs olyan nap, hogy ne bánnám meg, hogy anno, hónapokkal ezelőtt nem menekültem el egyedül ebből az orzágból,…..
A legnagyobb Rivális 2014.12.11 20:52:00
2014.12.11 Az életemben eddig nem igazán voltak problémák. A gondokat, amik jöttek, sikerült megoldanom, sikerült átlépnem sok olyan dolog felett, amibe mások belegabalyodnak, ami másnak lelki teher, én ezeket kikerültem. Ha lett volna egy kívánságom a jótündértől, szupererőt kértem volna, olyan…..
A legnagyobb Rivális 2014.11.29 20:52:00
2014.11.29 Tudjátok, minden este, lefekvéskor azt kívánom, mikor felébredek akkor ébredjek mellette és mindez legyen csak egy rossz álom. Egy rossz álom, amiből fel lehet ébredni, ami után meglehet ölelni és rámosolyogni és arra gondolni, hogy mindez meg sem történt, csak a fejemben egy rossz…..
A legnagyobb Rivális 2014.11.06 20:52:00
Huhh! Azt hiszem, az írás segít, jobb, mint a sírás. Leírni, hogy mit gondolok, érzek, hogy mennyire félek, hogy mindig arra gondolok, nincs többé könycsepp, de nincs többé ölelés se. Most vagyok igazán magányos, egyedül, a szobában gondolkodom, mit akarok kezdeni az életemmel, magammal. Hogyan…..
A legnagyobb Rivális 2014.11.01 20:52:00
2014.11.01 Még három hét és 5 éve annak, hogy megismertelek és összekötöttük az életünket. Gyönyörű 5 év volt! Köszönöm Neked! Érzem, hogy el kell engednem Téged, hagyni, hogy tovább lépj. El is foglak. Nehéz, de napról napra erősebb vagyok. Már nem sírok - talán csak az emlékek boldogságától…..
A legnagyobb Rivális 2014.10.29 20:52:00
2014.10.29   Néha hatalmas gombóc nő a torkomban, összeszorul a szívem és minden porcikám megremeg, az ujjamban érzem a fájó bizsergést. Hihetetlenül rossz itt ülni és várni, hogy legyen valami. Elegem van ebből a kietlenségből, ami körbe vesz, mintha valami sivatagban ülnék és várnék, hogy…..
2014.10.18 Vége van. Talán nem örökre, de most jön egy hosszú szünet, amíg újból beszélhetünk olyanról, hogy “mi”. Majdnem öt csodás év van mögöttünk, hol mély árkokkal, hol magas hegycsúcsokkal, de mindig, minden átkon építettünk egy hidat, minden hegy csúcsára kitűztük a zászlót. Most nem…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Memo a rezsicsökkentős agitpropfilmről. Címzettek: mindenki Szín: Békesmegyeri lakás. Közepesen modern bútorok, láthatóan szebb napokat látott koloniál szekrénysor, a dívány decens, minden tiszta, ragyog, a középosztály jobban teljesít. Szereplők:  Melinda (anya), Anna…..
Maxen1 2014.06.04 16:10:41
@Thomas Dantes: ha rossul megy a szekér (és Magyarországon rossul megy), kkor kell valaki, akin le lehet tölteni a dühöt, magyarországon rengeteg ilyen van.
Az 1984-ben is ez volt: éhezel, háború van, nincs holnapra semmi, de még a mára se, így hát marad az, hogy gyűlüljük az ellenséget (aki talán nem is létezik), de még önmagunk közül is tudunk kiemelni valakit, akit meg lehet büntetni (pl a kisgyerekek, akik a saját szüleiket dobják fel).
És ezek a gyűlölködők zengnek ódákat erkölcsről, morálról és tartásról :)
Nektek mi jut eszetekbe Las Vegasról? Valószinűleg az ugrik be elsőként, ami a legtöbb embernek : a szerencsejáték, a mesés éjszakai fények,a csillogás, hatalmas limuzinok és hajnalig tartó bulik. Pedig napközben is van ám élet ebben a pezsgő városban! A kaszinózásból és…..
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..
Eltelt két hónap. Ülök egyedül a lakásban. Pupák most nincs itt. Hogyan értékelem ezt a két hónapot? Visszakaptam valamit, valamit ami törékeny és erős. Ami csillog és karcos is. Azt érzem a lelkem mélyén, hogy ez megtörtént, el kell felejteni, de közben arra is gondolok, hogy…..
Egy hosszabb utazás soha nem könnyű, különösen kisgyerekkel, akinek a figyelmét és az energiáit le kell kötni, mindezt úgy, hogy lehetőleg az utastársak agyára se menjen az egész móka. Most hogy itt a nyár (bár ez nem mindig látszik), aki megteheti elutazik, akár kerekeken, akár…..
Maxen1 2013.06.27 18:38:38
@felucca: gondolom van gyereked és ő is olyan debil, mint te :)

és nyugi, ha lesz gyerekem, biztos nem kényszerítem a környezetemet arra, hogy órákig hallgassa a vinnyogását, én nem vagyok egy sötét bunkó... :)
Maxen1 2013.06.27 18:42:14
@zoldmandula33: nem egy ismerősöm van, aki ideges magától a repüléstől is, volt, hogy úgy utaztam valakivel, hogy minden légörvénynél markolta az ülést, ilyen helyzetben azért van, aki még ingerültebb és görcsösebb, egy síró gyerek szerintem még jobban flidegesíti.
Aki gyereket vállal, pár évig ne utazzon hosszú útra, pl repülővel. Nekem az amerikai rokonaim pont azért nem jöttek látogatóba annó, mert nem akarták kitenni a hosszú útnak a kisgyerekeket, no meg a többi utast :)
Maxen1 2013.06.27 18:44:02
@phaszfej: szerintem is :) ha egy anya, vagy apa normális szülő, tudja, hogyan nyugtassa meg a gyereket, ha pedig a szülő alkalmatlan a szülői feladatok ellátására, akkor ahelyett, hogy a gyereket csitítaná, nekiesik a többi felháborosott utasnak...
A legnagyobb Rivális A folytatás 2013.05.28 19:03:19
Nem hagytam, hogy vége legyen! Képtelen voltam beletörődni a helyzetbe. Beszélem Pupákkal. Harcoltam és kűzdöttem, most pedig próbáljuk megmenteni, változtatni. Az elmúlt egy hetem kétségbeesésről, reményről és az újrakezdésről szólt. Közben igyekszem erősnek lenni, nem…..
A legnagyobb Rivális Egyedül 2013.05.21 08:25:29
Hatalmas súlyok telepednek most rám. Érzem, hogy mennyire dobog a szívem, mennyire ki akar ugrani a helyéről, nehezen veszem a levegőt és nem tudok másra gondolni. Közben legszívesebben üvöltenék, rohannék, sírnék. Nem akarok találkozni senkivel, hányni szeretnék és aludni. Azt…..
A legnagyobb Rivális Hát vége 2013.05.18 11:58:46
Kedves Olvasóm! Az elmúlt évek alatt kitárulkoztam, megosztottam örömömet, bánatomat és véleményemet. A mai napon viszont elköszönök. Egy új és hosszú út vár rám. A barátom, akit Pupákként ismertetek és én különköltözünk. Lezárjuk azt a több, mint 3 és fél évet,…..
Touchdown Jézusba belecsapott a villám, Olaszországban a víz alatt imádkozik a tengerbe veszettekért, Angliában pedig tényleg jár a vízen.   King of Kings   A Királyok Királya (King of Kings) szobrot a 4000 főt számláló Solid Rock Egyház építtette Monroe-ban…..
Megszületett a Z-generáció – derül ki az Ipsos F&F legfrissebb, fiatalok médiafogyasztási szokásait vizsgáló kutatásából. Egyoldalú, határozott, mégis kiszolgáltatott és kétes jövő előtt álló társaság az övék: 67 százalékuk csupán a televízióból értesül a…..
Szemfüles olvasóimnak talán már feltűnt, hogy a blog alcíme nem „Egy év Indonéziában”, hanem „Valamennyi idő Délkelet-Ázsiában”. A bizonytalan időhatározó magyarázata, hogy nem tudtam/tudom, pontosan mennyit is leszek itt (most már tartózkodási engedélyemért felelős Indonéz Bevándorlási Hivatal is…..
Van az a pont, amikor már mi sem bírjuk azt leírni egy címben, hogy csöcs. Ez most jött el, a Viasat tavaszi offenzívájának hetében, amikor a Címlaplányt és az Észbontókat is másodlagos nemi jellegek bűvöletében szabadítják rá a jónépre, és amikor a magyar…..
Maxen1 2013.04.12 07:39:25
Maxen1 2013.04.12 09:39:59
@sixx: mikor is volt az első évad, 2010-ben? Jó étvágyat annak, aki szinkronosan nézi és évekkel később, szerintem gáz, főleg, ha azon megy a rinya, hogy kivágnak belőle részeket :)
Drámai küzdelem bontakozott ki egy philadelphiai élelmiszerboltban az üzletben tartózkodók és egy fegyveres rabló között. A támadó több lövést leadott, hárman megsérültek. A biztonsági kamera felvételein jól látszik, hogy az üzletben lévők megpróbálják megakadályozni,…..
Ilyen se volt még, Index.hu főoldalon vagyok az előző bejegyzésemmel. Mi az első gondolatom? De örülök, mert izgalmas. Mi a második gondolatom? Nem szabad kommenteket olvasnom :)..
Maxen1 2013.03.15 23:48:02
@Captain29: Egy oldalra sodort minket a legnagyobb veszély, ami már túlmutat a melegek érdekein. És az a legfurcsább, hogy miközben egyre jobban megrémít a politika, egyre jobban átértékelem a korábbi véleményemet.
Azt hiszem, csak most kezdek magamhoz térni a döbbenetből, hogy nem csak a jobbik képes eszetlen diletantizmusra, de a "polgári" párt is, és míg előbbi nyíltan csak egy ócska megélhetési nácipárt, addig a Fidesz egy elfertőzödött gennyes fekély az ország arcán...
A negyedik alkotmány-módosítás a diplomáciában is nagy port kavart: Kövér Lászlót nem fogadja a bajor parlament keresztényszociális elnöke, Angela Merkel közös sajtótájékoztatóján Áder Jánossal kifejtette aggodalmát a kormány lépéseivel kapcsolatban, Erzsébet királynő…..
Maxen1 2013.03.14 14:45:15
@csavari: anyád a prosti, aki a világra fosott, kretén...
A Rikkancs szobrának kezébe erőltetett Blikk az egyébként jámbor V. kerületieknél is kiverte a biztosítékot. Úgy tiltakozunk hát ellene, ahogy tudunk, vagyis élelmes polgártársak szinte minden nap gondoskodnak róla, hogy a Blikket egy másik kiadvánnyal takarják el. Így a Rikkancs…..
Maxen1 2013.03.12 08:24:04
@Rendíthetetlen Álamkatona: ami azt illeti, nem, az Erzsébet tér északi részén, a Hild téri (József Attila úti) buszmegállóban, jó forgalmas helyen...A szobor maga nagyon szép, de az az újság olyan prosztó...ha már megidézik a századfordulót, valami ízlésesebb újságot használhattak volna, korabelit...
Maxen1 2013.03.12 13:29:53
@Vaandor: töredelmesen bevallom, én ezt a szót sose használtam, ezért a 'kietlen'-nel párosítottam. :$

A neten viszont utánanézve a jelentésének, elég sok vita megy arról, mit jelent ez a szó, és mára inkább a 'kihalt' szinonímája (ez valószínüleg a téves használat miatt alakult így) :) :P